QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

Hocam hem Life'ın hem Quiz'in ödemeleri bu kadar geçiktirmesinin tek nedeni yılbaşı bence Life'da 12'sine kadar tatildeyiz diyip kenara çekildi. İki tarafta tatilden önce ödeme falan yapmayacak belli ki
benim ödemelerde sıkıntım yok parayı aldım benim sıkıntı paypalı değiştiremiyorum .. önce dashborda neden giriş yapamıyorsun screen at dediler 10 mail attım 1 hafta sonra paypalınızı yazın dediler 3-4 gün sonra tekrar özür dileyip bu defa kaç kanalım var linklerini istediler saçma spaan işler yapıyorlar

Dear Partner,

Thanks for your note. We understand you are concerned.

Due to the holidays it will take some more time. After 12 Jan 2015 we hope to receive a comprehensive explanation from Google team. The preliminary investigation detected SPAM problems. But we are not ready to accept such a general definition. The same reason has been stated quiet often in Community Guidelines strikes.

Let us clarify the situation. We kept all our promises so far. We are going to stay this way in the future. If we made a decision to stop paying suspended and/or blocked channels, we would announce it officially and inform all our partners via dashboard. We keep paying suspended and blocked channels. We have faced a case when our performance report figures differ from the payment we have received from Google the very first time. We are concerned as well. This situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network.

Cevap olarak göndermişler.Bence bu adamlar tatillerini sonuna kadar yapmak için Google'ı kullanıyolar eninde sonunda parayı ödeyecekler ama tatillerinden de vazgeçmek istemiyolar Rusya'da resmi yılbaşı tatili 11 günmüş ayın 12'sinde işbaşı yapıyolar büyük ihtimalle görücez bakalım ne diyecekler

Tar,h 5'inden sonraydı şimdi buda mı 12 sine sallamış.. Vay arkadaş halen daha ödeyeceğiz diyorlar :)

tatildeler diyosunuz ama 2 ihtar alan kanalımı life attı 1 gün sonra . nasıl bi tatil yapıyolarsa. ayrıca ben yeni rusyadan geldim tatil bitti orada :)

Adamlar resmen bloke deyip yattilar paranın üzerine artık bloke yapmayan partner olduğuna inanmıyorum.. 1 yapmaz 2 yapmaz 3. de herkezin ağzı açık kalır :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep böyle senaryolar yazıp yazıp milleti de karamsar yaptınız. Her seferinde de boşu boşuna endişelendirdiniz. Quiz bu zamana kadar ödedi paramızı hemde çok disiplinli bir şekilde erken ödeme yaptı. Quiz'in bu ayda paralarınızı vereceğini düşünüyorum. Ama Youtube'un getirdiği değişiklilerden dolayı ilerde bir şeylerin değişeceği kesin. Quizgroup'un elinde olmayan nedenlerden ödemeleri yapamayacağını düşünüyorum. Google Quiz'e parayı vermesi lazım ki Quiz'de dağıtsın. Yani eğer Quiz artık kapanan kanalara para ödemeyecekse Quizgroup'un Googledan ödeme almadığını düşünürüm.Yani benim quize güvenim var. Hemen kötü Quiz oldu sizin için. :)

Hep böyle senaryolar yazıp yazıp milleti de karamsar yaptınız. Her seferinde de boşu boşuna endişelendirdiniz. Quiz bu zamana kadar ödedi paramızı hemde çok disiplinli bir şekilde erken ödeme yaptı. Quiz'in bu ayda paralarınızı vereceğini düşünüyorum. Ama Youtube'un getirdiği değişiklilerden dolayı ilerde bir şeylerin değişeceği kesin. Quizgroup'un elinde olmayan nedenlerden ödemeleri yapamayacağını düşünüyorum. Google Quiz'e parayı vermesi lazım ki Quiz'de dağıtsın. Yani eğer Quiz artık kapanan kanalara para ödemeyecekse Quizgroup'un Googledan ödeme almadığını düşünürüm.Yani benim quize güvenim var. Hemen kötü Quiz oldu sizin için. :)

kesinlikle katılıyorum.

Greetings!

A response to your request will be sent to you as soon as we solve the problem.

It may take a few days.

Our apologies for the delayed response.

Bu otomatik cevap mı? Bugün ayın 12'si ödemeleri yapacak mısınız yada bilgi verecek misiniz dedim bunu yazmışlar :D

Bu adamlar neden net birşey söylemiyor ya arkadaş ne tatilmis bitmek bilmedi..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Greetings!

A response to your request will be sent to you as soon as we solve the problem.

It may take a few days.

Our apologies for the delayed response.

Bu otomatik cevap mı? Bugün ayın 12'si ödemeleri yapacak mısınız yada bilgi verecek misiniz dedim bunu yazmışlar :D

Sorunu çözmek için uğraşıyoruz.Bu birkaç gün sürebilir,gecikmiş yanıt için özür dileriz tarzında bişiler demiş.

Sorunu çözmek için uğraşıyoruz.Bu birkaç gün sürebilir,gecikmiş yanıt için özür dileriz tarzında bişiler demiş.

Yok hocam onu anladım zaten problem her maile bu cevabı mı atıyolar yoksa ciddi ciddi cevap mı vermişler onu anlamaya çalışıyorum daha önce hiç ticket atmamıştım bunlara o yüzden anlayamadım

Yok hocam onu anladım zaten problem her maile bu cevabı mı atıyolar yoksa ciddi ciddi cevap mı vermişler onu anlamaya çalışıyorum daha önce hiç ticket atmamıştım bunlara o yüzden anlayamadım

Bende bir problem için mail göndermiştim 3 ay önce aynı cevabı verdiler ama sorun hala düzelmedi sen düşün. :)

Aralık ayında açtığım quiz kanalımın analitiğine aralıkta ve ocakta 2 şer haneli para yansımıştı. Kanalım bugün kapanmış.

İhtar vs yoktu hiçbir videoda dünya engeli vs yememiştim. Ancak gmaili takip etmediğimden topluluk uyarısı alıp almadığımı bilmiyorum. Sorum şu:

Normal şartlarda bu durumda aralık ayı kesinleşir mi ? Ödeme ne zaman olurdu ?
Bu ay tahmininiz ne yönde ?

Aralık ayında açtığım quiz kanalımın analitiğine aralıkta ve ocakta 2 şer haneli para yansımıştı. Kanalım bugün kapanmış.

İhtar vs yoktu hiçbir videoda dünya engeli vs yememiştim. Ancak gmaili takip etmediğimden topluluk uyarısı alıp almadığımı bilmiyorum. Sorum şu:

Normal şartlarda bu durumda aralık ayı kesinleşir mi ? Ödeme ne zaman olurdu ?
Bu ay tahmininiz ne yönde ?

Hocam aralık ayı kesinleşir de ödemesi ne zaman olur ? Bloke olur mu bu bir bilmece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri