QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

Aylık 4 k getiren kanal 8 ocakta telifleri yedi 9 ocakta kapandı. Mail attım adamlara Güzel bir rusça ile, hala cevap bekliyorum. Gelince paylaşırım arkadaşlar.

Aylık 4 k getiren kanal 8 ocakta telifleri yedi 9 ocakta kapandı. Mail attım adamlara Güzel bir rusça ile, hala cevap bekliyorum. Gelince paylaşırım arkadaşlar.

Hocam attigin rusca mailide paylasirsan cok iyi olur. Ornek olarak kullaniriz.

Hocam attigin rusca mailide paylasirsan cok iyi olur. Ornek olarak kullaniriz.

dobreyski migovejski nia çiet duje sen verecek 100 dolar? sonra yapacak duj? :D

Hocam mail adresi [email protected] her dakika bloke konuyor tekrar parola sıfırlatma yapıp giriyorum, Yarın öbürgün Cevap gelir diye ümid ediyorum, Cevapla birlikte Tabiiki yolladığım metni'de Türkçelerinide yazarak Paylaşırım.

Hatta konu açar ilk sizi etiketlerim bu arada Rammstein ich will, leichzeit, favorilerim di ( ben gençkene )

dobreyski migovejski nia çiet duje sen verecek 100 dolar? sonra yapacak duj? :D Burasi cok guzel yazilmis :)

Hocam mail adresi [email protected] her dakika bloke konuyor tekrar parola sıfırlatma yapıp giriyorum, Yarın öbürgün Cevap gelir diye ümid ediyorum, Cevapla birlikte Tabiiki yolladığım metni'de Türkçelerinide yazarak Paylaşırım.

Hatta konu açar ilk sizi etiketlerim bu arada Rammstein ich will, leichzeit, favorilerim di ( ben gençkene )

Hala gencsiniz hocam. Rammstein artik son yillarini yasiyor sanki.Soldaki sarisin gitarist(emigrate) kendi basina ingilizce album cikardi.Rammstein gibi daha bircok grup var hocam.
Ilginiz icin tesekurler.

Ekim blokelerinin akıbeti hakkında bilgi alan arkadaş varmı acaba ?

Şimdi bu adamlar 3 hanelileri ödüyorsa bu ay 11 inine kadar anayltice yansıyan 700 doları alabilecekken geçen ay 4 haneliyi geçen ödememi alamıyacak mıyım yoksa her ikisinide mi alamıyacağım ! şunları bi mail yağmuruna tutalım kesinleşmeler 15 inde başlıyor net bir şeyler desinler.

benim de kanalım bu sabah kapatılmış.. içerde uzun süredir bekleyen para vardı ödememi yaparlar mı ?

Şimdi bu adamlar 3 hanelileri ödüyorsa bu ay 11 inine kadar anayltice yansıyan 700 doları alabilecekken geçen ay 4 haneliyi geçen ödememi alamıyacak mıyım yoksa her ikisinide mi alamıyacağım ! şunları bi mail yağmuruna tutalım kesinleşmeler 15 inde başlıyor net bir şeyler desinler.

Mail konusunda ben her zaman varimda nedense forum sessizliğe gömülmüş..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hergün mail atıyorum ama cevap verdikleri yok hocam. Quiz'in durumunun aynısı Life'da da olmuş onlarda aynı şeyi söylüyolar. Life ile iletişime geçmek daha mantıklı hiç olmazsa destekleri sağlam gerçi onlarda bekleyin çünkü bizde bekliyoruz diyolarmış ama mail atmak isteyen atsın tabi. Adamların yalan söylemedikleri ortada Google ciddi ciddi kazançlara el koymuş olabilir

Arkadaşlar adsense in ödediğini bunlar google bloke koydu deyip hikaye anlatıyorlar şimdi neler yazılır detaylandırılırda gerek yok boşa laf anlatmaya artık bundan sonra kapanan kanalın parasını herkes gelirse süpriz olur gözüyle görsün yada adsense çalışsın.

en çokta kanalların flagtan gitmesi koyuyor eğer teliften gitse ve kazancın sahibi tarafından el konulacağından emin olsam sorun yok diyeceğim ama Spamdan kapanan kanalın ödemesi yapılmasa çok koyuyor. çünkü zaten kapanmış kanalın hangi hak sahibine parasını vereceksin

3.teliften kanal kapandı.milletin ki 7 gün açık kalır bizim ilk günde kapanır.kesinleşse bari de beklemesek.

3.teliften kanal kapandı.milletin ki 7 gün açık kalır bizim ilk günde kapanır.kesinleşse bari de beklemesek.

Normalde 7 gun acik kalir, fakat seninki 2.yi yedikten sonra atmis olabilirler. Mail adresine 7 gun icinde kapanacak tarzi mail gelmediyse dedigim gibi olmustur.

Normalde 7 gun acik kalir, fakat seninki 2.yi yedikten sonra atmis olabilirler. Mail adresine 7 gun icinde kapanacak tarzi mail gelmediyse dedigim gibi olmustur.
7gün mesajı gelmiş.normalde 3.teliften sonra 7 gün mesajı gelir,sonrasın da bir telif daha yersen kapanır.belki sonrasında hemen yine telif geldi ve mesajı gelmedi.

bu ay millet paraları alırsa adsense den tekrar gözü karartıp adsense girek

7gün mesajı gelmiş.normalde 3.teliften sonra 7 gün mesajı gelir,sonrasın da bir telif daha yersen kapanır.belki sonrasında hemen yine telif geldi ve mesajı gelmedi.

Durum soyle o zaman hocam. 7 gun mesaji geldikten sonra, yani 3. telifi yedikten sonra quiz seni networktan cikartti. O durumdada kanal direkt olarak kapaniyor. 7 gun sure daha acik kalabilmesi icin networka bagli olmasi gerekiyor. Life'da basima gelmisti bu durum.

Arkadaşlar benimde kanal bugün 3 telif yemiş 1 hafta açık kalacak içinde benim için iyi parada var bu ay gelir mi acaba bu ödeme?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri