QuizGroup Yeni Blokeleri ( Kapanan Kanallar )

Bu mail nereye geldi arkadaşlar paypal mı yoksa kanal nakline mi benimde 4 hane henüz yatmamış

Ulan quizi de mi çöp ettik ne fullscreen bizi kabul eder mi acaba şöyle bi kafayı uzatsak

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki maili 1 saat evvel aldım konu açmayacaktım sadece bana özel bi yaptırım olarak düşündüm ama [MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] arkadaşada ayı mail gelmiş

ŞİMDİYE KADAR 3 KİŞİNİN BAŞINA GELDİ HEPSİDE 4 HANELİ KAPANAN KANAL

QGI. Payment. Reporting period 2014-10

Greetings!

The payment to you cannot be made, because ad revenues of your channel have not been paid to QuizGroup by Google. We will contact you as soon as we receive an answer from Google team. Thank you for your understanding.

Best regards,
The QuizGroup Team

Bu mail nedemek oluyor diyenler:

Kapanan kanallar
Ekim ödemeleri
kazanç toplamda 4 haneli

Başka bu durumu yaşayan varmı ?
4 haneli kapanan kanalın ödemesini bu ay alan varmı ?

yaz hocam beni de yaz bu blokeler yüzünden yarı EV PARASI GİTTİ Allah bunların belasını versin... Ekim ödemeleri kazanç toplamda 4 haneli tek kanal bu ay ve kasım ayıda var onlarda olursa evi tamamlar gelde sinir stres olma bunların topununn

Arkadaşlar o diyor mail banada geldi değeri diyor banada geldi . şu gelenler bi ekran görüntüsü koysunlarda bakalım . bende 4 hane bekliyorum ama bana mail felan gelmedi .

yaz hocam beni de yaz bu blokeler yüzünden yarı EV PARASI GİTTİ Allah bunların belasını versin... Ekim ödemeleri kazanç toplamda 4 haneli tek kanal bu ay ve kasım ayıda var onlarda olursa evi tamamlar gelde sinir stres olma bunların topununn

gemiş olsun hocam

4 haneliler için tehlike çanları çalmaya başlandı sonumuz hayrolsın...

Hocam. Adsense belki daha erken davranmıştır veya sana çok uç bir iddia ortaya atayım mı ?

Bence Quiz ve Life baktılar ki ortada spam kanalların parasını ödeyen kimse yok. (Kapanan vesaire.) Bunlar da müşteri çekmek için parası ödenmeyen kanalları kendi ceplerinden ödemeye başladı. Sonra hedefledikleri kanal sayısına ve kazanca ulaştılar ve cepten ödemeyi kestiler. Sonuç: Spamcıların %90'nı quiz ve life'ye geçti. Yani eminim on binlerce kanal gitmiştir çok kısa sürede.

Benim iddiam bu eleştirilere açığım :)
Hadi ben yemeğe kaçtım :)

bence quizin arkasında illüminati var bu kadar komplo teorisi az :)

Arkadaşlar o diyor mail banada geldi değeri diyor banada geldi . şu gelenler bi ekran görüntüsü koysunlarda bakalım . bende 4 hane bekliyorum ama bana mail felan gelmedi .

Bir yaygaradır kopuyor ama 2 defa yazmama rağmen ekran görüntüsü koyan yok, bloke koymuş da olabilirler kimse yapmayacaklarının garantisini veremez ama biz de maili gözümüzle görelim ki ona göre gardımızı alalım.

An itibariyle quiz beni bukadar üzdükten sora 3 haneli kapanan kanllarımdan birini ödedi al sadakam olsun der gibi :D

Ortak nokta 4 hane ve 3 teliften kapanmaysa, telif sahipleri parayı partnerden talep etmiş olabilir.

An itibariyle quiz beni bukadar üzdükten sora 3 haneli kapanan kanllarımdan birini ödedi al sadakam olsun der gibi :D

bloke konulan kanal hakkında bılgı verırmısın neden odenmedıgını ogrenelım en azından sımdı sen boyle deyınce mıllet sanıyorkı 4 haneli odemeleri yapmıyor ne yaptında odenmedı yani kanala telif mi geldi yoksa kanal mı kapandı yoksa sahte hit verip liste bası yaptın ondan mı odenmedı bırazdaha acıklayıcı olursan herkez ıcın daha faydalı olur

al hocam bu şekilde bi mail işte

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 22:00 ----------

Demeki 4 hanelide var sıkıntı. Zaten kanalları ne yapıp edip 4 haneye çıkarmamak lazım. Ne başlıyorsa o zaman başlıyor. :)

hocam bunu nasıl başaracağız ?*

3 günde birşey olmasa şaşırıcam artık. Sürekli bir bela geliyor

Demeki 4 hanelide var sıkıntı. Zaten kanalları ne yapıp edip 4 haneye çıkarmamak lazım. Ne başlıyorsa o zaman başlıyor. :)

bu durumda 3 haneli candır :)

bloke konulan kanal hakkında bılgı verırmısın neden odenmedıgını ogrenelım en azından sımdı sen boyle deyınce mıllet sanıyorkı 4 haneli odemeleri yapmıyor ne yaptında odenmedı yani kanala telif mi geldi yoksa kanal mı kapandı yoksa sahte hit verip liste bası yaptın ondan mı odenmedı bırazdaha acıklayıcı olursan herkez ıcın daha faydalı olur

1 kanala ne yaptıysam tüm kanallarımada yaptım ödeyecek olsa ya hesine öder yada hiçbirine ödemez !
fakat açık olanlara ödendi kapananlar ödenmedi
5 dakka önce kapanan kanal ödendi amma 3 haneli
kanallarımın hepsi 3 teliften kapandı

[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] Hocam bir soruyu sormayı unuttum başka soran oldu mu bilmiyorum ama..
İşleme girmeyen adsense'den taşıdığın kanallar mı bunlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri