Quizgroup'tan kanalı ayırmak

dejavu178

Kayıtlı Üye
Web sitesi
iceblue-tasarimciniz.tr.gg
Arkadaşlar 8 ay önce kanalımı quize bağladım. Son 3 aydır bağlantıyı kaldırmaları için istek atıyorum. Ama kaldırmıyorlar. Şuana kadar ödeme alamadım. Quiz'in panelinde 'Payout' bölümündeki ayların her birinde minimum 1.00 yazıyor. Bazen 1.50 falan. Sanırım sözleşme 3 yıllıkmış. Tam bilmiyorum. Kaldırmaları için ne yapabilirim?:confused:

Hocam emin değilim ama Quiz sizin kanalınızı atmadıkça siz ayrılamıyorsunuz

Hocam emin değilim ama Quiz sizin kanalınızı atmadıkça siz ayrılamıyorsunuz

hadi ya, bütün videoları gizledim bir bağlantı kaldırma isteği daha attım belki bu sefer kaldırırlar.

ayıramazsın quiz atar

bakalım videoları gizledik umarım atarlar

quiz hala yaşıyo mu? kapandı diye duymuştum :)

keşke kapansaydı da uğraştırmasaydı :S

sağolun bu arada

Arkadaşlar 8 ay önce kanalımı quize bağladım. Son 3 aydır bağlantıyı kaldırmaları için istek atıyorum. Ama kaldırmıyorlar. Şuana kadar ödeme alamadım. Quiz'in panelinde 'Payout' bölümündeki ayların her birinde minimum 1.00 yazıyor. Bazen 1.50 falan. Sanırım sözleşme 3 yıllıkmış. Tam bilmiyorum. Kaldırmaları için ne yapabilirim?:confused:

Hocam denemdim ama geçenlerde google ayarlarında quiz e verdiğimiz yetkiyi kaldırabileceğimiz bir seçenek mevcut görmüştüm, partnere girerken onay verdiğimiz durumun tam tersini yani erişimi kesebiliyoruz ama denemediğimi için sonuç olarak quiz'den ayrılır mı kanal bilmiyorum. Ama işe yarayacağını da sanmıyorum çünkü o zaman şirketlerin kontraat yapmalarının bir anlamı ve hükümlülüğü olmaz bu kadar basit bir şekilde yetki kaldırılabiliyorsa.

Hocam denemdim ama geçenlerde google ayarlarında quiz e verdiğimiz yetkiyi kaldırabileceğimiz bir seçenek mevcut görmüştüm, partnere girerken onay verdiğimiz durumun tam tersini yani erişimi kesebiliyoruz ama denemediğimi için sonuç olarak quiz'den ayrılır mı kanal bilmiyorum. Ama işe yarayacağını da sanmıyorum çünkü o zaman şirketlerin kontraat yapmalarının bir anlamı ve hükümlülüğü olmaz bu kadar basit bir şekilde yetki kaldırılabiliyorsa.

Aynen onu ben de görmüştüm ama dediginiz gibi kontrat falan imzaladık bu kadar kolay olmamalı.

İşe yaradı galiba arkadaşlar bir baksanıza

Ror877.png

BDaWlM.png

İşe yaradı galiba arkadaşlar bir baksanıza

Ror877.png

BDaWlM.png

Şuan bu paylaşımın beni hayretler içerisinde bıraktı.. Aylardır quizden çıkmaya çalışıyorum , bile bile telif yediriyorum videolarıma sırf atsınlar diye , mesajlar yağdırıyorum atsınlar çıkarsınlar diye fakat gel gör ki hiçbir şekilde kanalımı çıkartamadım... hey ay yaklaşık 700 küsür lirama çöküyorlar kanalımın hiçbir sorunu olmamasına rağmen... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bende. 3 yıl nasıl bekliyeceğimi hiç bilmiyorum kanalı çıkartmak için.. Eğer şu resimdeki olayı nasıl yaptığını banada öğretirsen , hatta bi adsenseye bağlamayı deneyip bağlanıp bağlanmadığınıda iletirsen minnettar olurum. Teşekkürler. :)

Şuan bu paylaşımın beni hayretler içerisinde bıraktı.. Aylardır quizden çıkmaya çalışıyorum , bile bile telif yediriyorum videolarıma sırf atsınlar diye , mesajlar yağdırıyorum atsınlar çıkarsınlar diye fakat gel gör ki hiçbir şekilde kanalımı çıkartamadım... hey ay yaklaşık 700 küsür lirama çöküyorlar kanalımın hiçbir sorunu olmamasına rağmen... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bende. 3 yıl nasıl bekliyeceğimi hiç bilmiyorum kanalı çıkartmak için.. Eğer şu resimdeki olayı nasıl yaptığını banada öğretirsen , hatta bi adsenseye bağlamayı deneyip bağlanıp bağlanmadığınıda iletirsen minnettar olurum. Teşekkürler. :)

Ekstra bir şey yapmadım, kanalımda 130 küsur video vardı ve hepsini gizledim. Quize bağlantı iptali gönderdim kabul etmediler. İkinciyi gönderdim ve 1 gün içerisinde kaldırmışlar. Ama sizdeki gelir 700 müş sanırım tahminimce binlerce videonuz var. Hepsini tek tek gizlemek ne kadar sürer bilemiyorum.

a2layQ.png

Bu da quizden gelen mail.

Ekstra bir şey yapmadım, kanalımda 130 küsur video vardı ve hepsini gizledim. Quize bağlantı iptali gönderdim kabul etmediler. İkinciyi gönderdim ve 1 gün içerisinde kaldırmışlar. Ama sizdeki gelir 700 müş sanırım tahminimce binlerce videonuz var. Hepsini tek tek gizlemek ne kadar sürer bilemiyorum.

a2layQ.png

Hepsini otomatik seçip gizle diyebiliyoruz hocam . Siz gizledikten sonra mı mail attınız ?

a2layQ.png

yok dostum 40 küsür video var sadece... Fakat izlenim iyi alıyorum telifsiz.. Videoları gizlemek sorun değil. Onuda denemiştim. Sanırım gelirim iyi olduğu için kanalımın üzerine yatıyorlar. Tüm videoları gizleyip 1 ay beklemiştim ona rağmen atmamışlardı..

Dear Partner,

Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.
kanal id, kanal id

We shall provide a transfer to your account for January 2016 within thirty (30) days after the end of January 2016, considered that your channels have not been terminated and/or suspended.

Performance report for January 2016 will be available in the Payout section of your dashboard after the 15th of February 2016.

Best regards,
The QuizGroup Team

ben bir şey ypamadım bu mail gelmiş. 1 yıllık 2 adet kanalım varmış :D şifrelrini de kaybettim. adamlar attı.30 gün muhabbetini tam anlamadım. kapanacak mıymış 30 gün içinde

Dear Partner,

Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.
kanal id, kanal id

We shall provide a transfer to your account for January 2016 within thirty (30) days after the end of January 2016, considered that your channels have not been terminated and/or suspended.

Performance report for January 2016 will be available in the Payout section of your dashboard after the 15th of February 2016.

Best regards,
The QuizGroup Team

ben bir şey ypamadım bu mail gelmiş. 1 yıllık 2 adet kanalım varmış :D şifrelrini de kaybettim. adamlar attı.30 gün muhabbetini tam anlamadım. kapanacak mıymış 30 gün içinde

30 gün içinde Ocak ayındaki kazancından atabilirlermiş sonra, ama bu süre zarfında kapanmazsa veya bir sıkıntı olmazsa tabii diyor.

Siz videolarınızı gizleseniz de partner firması içeriklerinizi görebiliyor. Quizin iyi bir anına denk gelmişsiniz :)

Gelirim pek iyi değildi istek atiyordum ama atmıyorlardı beni. Videolarımı gizlemem bir bakıma ise yaradı diye düşünüyorum. Ama geliri iyi olan birini birakmamalari normal.

Mail atarak mı iptal istediniz yoksa sadece bağlantı kaldırma isteği mi yolladınız hocam? Bu arada tebrikler quizden çıkmak kolay bir iş değil. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri