r10 davetiye ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thetex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.
r10 davetiyesine ihtiyacım var.
Bir şeyler satın almak istiyorum ama r10 dışı olduğum için satan arkadaşlara ulaşamıyorum.
Bugün yine script alacaktım, iletişim kuramadım bir türlü satan arkadaşla.
Eğer elinizde davetiye varsa paylaşırmısınız.
Uzun süredir arıyorum üyelik, fakat bulamayınca artık konu açıp danışmak zorunda kaldım, seçeneğim kalmadı.
Yardımını esirgemeyecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.

yahu 3 mesajın var davetiye istiyorsun iyice saçmalıyorsunuz az biraz yavaş olun.yaşı da yapmış 94 tey allahım.

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] Bilmiyorum ama çok güldüm şuraya yaşı da yapmış 94 tey allahım.

Bu sene 1. dünya savaşının 100. yıldönümü dedeye sahip çıkalım:D aslan devre

Benimde ihtiyacım var arkadaşlar elinde olan varsa çok memnun olurum.

aynen madem konu açılmış,varsa benimde r10 davetiyesine ihtiyacım var-olan arkadaşlar pm atarsa sevinirim ))

benimde ihtiyacım var üyeliği multi diye banladılar multi diye sebep gösterdikleri kişileri bile tanımıyorum :)

onlarca kez iletişime geçmeme rağmen dönüş yapmıyorlar.

arkadaşın birine denk geldm 150 tl ye davetiye satılır diyodu Ne kullanıyor acaba merak ettim

bana uzun zamandır lazım , alış satış işlemleri için
ama bazı arkadaşlar istiyorki
biraz yalvarayım , yalakalık edeyim
öyle olacağına varsın işim görülmesin :)

bana uzun zamandır lazım , alış satış işlemleri için
ama bazı arkadaşlar istiyorki
biraz yalvarayım , yalakalık edeyim
öyle olacağına varsın işim görülmesin :)

Yalvarmak , yalakalık etmekle alakası yok.Sizi tanımayan bir insan size davetiye gönderdiğinde ne olduğunuzu bilmiyor sonuçta..Sizin banlanmanız sonucunda size davetiye gönderen arkadaşta banlanıyor.Bunu kimse göze almak istemiyor kimse bu yüzden davetiye dağıtmak yerine hesaplarında bekletiyorlar..

arkadaşın birine denk geldm 150 tl ye davetiye satılır diyodu Ne kullanıyor acaba merak ettim

Yalnız o arkadaş doğru demiz r10 davteıye satıyolar zaten :D bak burda ueylık kapalı olsun herkez davetıye satar r10da gecen ay 125tl ıdı davetıye zam getirmişler :D

Yalvarmak , yalakalık etmekle alakası yok.Sizi tanımayan bir insan size davetiye gönderdiğinde ne olduğunuzu bilmiyor sonuçta..Sizin banlanmanız sonucunda size davetiye gönderen arkadaşta banlanıyor.Bunu kimse göze almak istemiyor kimse bu yüzden davetiye dağıtmak yerine hesaplarında bekletiyorlar..

orası öyle bazı arkadaşlar dedim zaten genel konuşmadım
bi kaç kişiden istedim tanımıyorum veya direkt veremem dedi
bazılarıda naza çeker gibi versemmi bilmem ki ayağına gitti
yalakalık ve yalvartmak istedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri