Bunun sorumluluğunu alacakmısın derken ? hesap banlanması mı ? alıyorum,kime ne...ben veriyorum davetiye arkadaş,kimse vermiyor denilmesin tek sorun bu.herkes işine gücüne baksın,vazifesi olmayan şeylere karışmasın
Kimse vermez denmesinin sebebi burada davetiye isteyen arkadaslarin r10 kurallarindan haberlerinin olmamasi.Kimse kendini tehlikeye atmak istemediginden vermek istememeleri normal.Bak simdi biri senin yuzunden dolandirilabilir,bunun sorumlulugunu almak hesabin banlanmasi degildir.Site sana guvenmis ve davetiye vermis,sense bunu "boyle diyenlere inat veriyorum" diyerek belki birinin aylarca calisip kazandigi paranin heba olmasina sebep olacaksin.Bunu sadece hesabini kaybederek karsilayabileceginimi dusunuyosun?
Varsa etrafinda reelde tanidigin insan gonder,ona kimse karismaz.Daha oncede soyledim,dolandiricilar artik forumlarda davetiye ariyor.Bunda acik olmayan biyer var mi? dh,ws,wmaraci heryer dahil davetiye ariyolar satin alacak yada belese almak icin.Hukuk ogrencisisin ama birilerinin dolandiriciligina comak tutma riskini goze aliyosun.
Not:Forumda davetiye isteyen arkadaslar uzerine alinmasin,genel olarak konusuyorum.Kimseye kasitli dolandirici dedigim falan yok.