R10 Davetiye İsteği Konuları Yasaklanmıştır.

Bunun sorumluluğunu alacakmısın derken ? hesap banlanması mı ? alıyorum,kime ne...ben veriyorum davetiye arkadaş,kimse vermiyor denilmesin tek sorun bu.herkes işine gücüne baksın,vazifesi olmayan şeylere karışmasın

Kimse vermez denmesinin sebebi burada davetiye isteyen arkadaslarin r10 kurallarindan haberlerinin olmamasi.Kimse kendini tehlikeye atmak istemediginden vermek istememeleri normal.Bak simdi biri senin yuzunden dolandirilabilir,bunun sorumlulugunu almak hesabin banlanmasi degildir.Site sana guvenmis ve davetiye vermis,sense bunu "boyle diyenlere inat veriyorum" diyerek belki birinin aylarca calisip kazandigi paranin heba olmasina sebep olacaksin.Bunu sadece hesabini kaybederek karsilayabileceginimi dusunuyosun?

Varsa etrafinda reelde tanidigin insan gonder,ona kimse karismaz.Daha oncede soyledim,dolandiricilar artik forumlarda davetiye ariyor.Bunda acik olmayan biyer var mi? dh,ws,wmaraci heryer dahil davetiye ariyolar satin alacak yada belese almak icin.Hukuk ogrencisisin ama birilerinin dolandiriciligina comak tutma riskini goze aliyosun.

Not:Forumda davetiye isteyen arkadaslar uzerine alinmasin,genel olarak konusuyorum.Kimseye kasitli dolandirici dedigim falan yok.

Bizimde forum yetkililerine karşı saygısızlık yapmak gibi bi lüksümüz yok,forumda alınan kararlara saygı duyarız.Ben aldığınız kararı yargılamıyorum.Evet açtığım konuyada aynen yazdım "Verilmez,kimse vermez diyenlere inaaat ben veriyorum(sizinde olurunuzla)"..siz kimse vermez demediğiniz için,ve diyenleri savunmadığınız için alınacak bi durumunuz yok.Daha fazla sözede gerek yok.İyi forumlar

İyi forumlar :)

edit: tartışma yaratacak yorumlar silinecektir !

Bu arkadas tanimadigi kisilere davetiye gondermiste onu savunuyor.R10da bi aktivitesi yok,ticaret yapmiyor sonrada ben davetiye gonderdim genclerin onu acilsin diyor.Hesap adamin umrunda degil ki,o yuzden boyle rahat konusuyor.

ha buarada ticaret yapmayana zaten davetiye vermiyolar,belli bir i-trader olması gerek ;) :):) konuyla alakası olmayan adamlar gelip yorum yapıyor ya neyse sustum

ha buarada ticaret yapmayana zaten davetiye vermiyolar,belli bir i-trader olması gerek ;) :):) konuyla alakası olmayan adamlar gelip yorum yapıyor ya neyse sustum

Ahaha :D kac tane itraderin var? 10 tane ticaretin olsa zaten aliyosun davetiye.Neden bahsediyosun? Allah askina soyle r10dakini nickini.Pm aticam bizzat sen gir bak tradelerine.En az 10 kati fazla garantisi veriyorum.

Ahaha :D kac tane itraderin var? 10 tane ticaretin olsa zaten aliyosun davetiye.Neden bahsediyosun? Allah askina soyle r10dakini nickini.Pm aticam bizzat sen gir bak tradelerine.En az 10 kati fazla garantisi veriyorum.

sen bende kaç tane hesap olduğunu biliyo musun ? :) hangisini atıcaksın biliyorum,zaten benim profil resmine bakınca altta yazıyor :) çok uyanıksın :D sülalecek r10'a üyeyiz ayıktırabildiysem ne mutlu

sen bende kaç tane hesap olduğunu biliyo musun ? :) hangisini atıcaksın biliyorum,zaten benim profil resmine bakınca altta yazıyor :) çok uyanıksın :D ayrıca sülalecek r10'a üyeyiz ayıktırabildiysem ne mutlu

Soyledigim gibi 10 tane itraderin varmis.Madem hesabin cok,r10da multi uyeligin yasak oldugunu bilmedigin anlamına geliyor sanirim.Moderatore bildiriyorum durumu.Sen boyle devam et ;)

Buraya tekrar yaziyorum ve mesajim silinmezse sevinirim.

Tanimadiginiz kisilere davetiye gondermeyin (kimse gondermez) diyenlere inat gonderiyorum diyerek hareket etmeyin.Birilerinin dolandirilmasina sebep olabilirsiniz.Ben karsilikli davetiye verenleri yada az once arkadasin yaptigi sekilde "r10 u sevmiyorum,istedigimede davetiye veririm,banlansamda umrumda degil" tarzinda takilanlari bizzat sikayet ediyorum.Kimse kizmasin bana,r10da yuksek miktarlarda para donuyor.Surekli ticaret yapmak istiyorsaniz uyelik alabilirsiniz.Birine pm atmak istiyorum,bi seferlik isim var konu acmak istiyorum,vs diyenler r10 a uye olan birinden rica edebilirler.Buna bende dahilim,isteyen olursa seve seve yardimci olurum fakat davetiye istemeyin lutfen.

Ek olarak olurda guvendiginiz birinden davetiye alirsaniz ilk yapmaniz gereken sey kimlik onayi yapmak olsun.O zaman kolay kolay zaten banlanmazsiniz.Yalan yanlis bilgiler girmeyin lutfen,az once 16 yasinda bi kardesim babasinin adina kimlik onayi yapmis yasini 23 olarak yazmis ve kayit olurkenki adi farkli.Simdi kimlik onayi yaptiginda nasil guvenip bani kaldirsinlar?

Tekrar tekrar soyluyorum forumda kimseye dolandirici falan dedigim yok ama gercek dolandiricilarinda uyelik alabilmek icin tek yolu bu kaldi artik bunu anlamalisiniz.Butun webmaster forumlarinda r10 davetiyesi istenmesi tesaduf olamaz heralde.Herseyi kendi acinizdan degilde,birazda olaya tarafsiz bakarak dusunun.Birini banlatiyorum diye "sorunu neymis acaba?" demek hicte etik degil.

Ben hic gormedim ki bana mesaj atip tanismak isteyeni,bazi konularda yardim isteyip yada yardim edeni.R10 davetiyesi olan insanlarla arkadaslik kursaniz,aradaki guveni saglasaniz er gec bi sekilde birinden davetiye zaten alirsiniz.Buradaki durum nasil peki? Her davetiye konusunda 2735923 kisi zipliyor bende davetiye istiyorum diye.Az once adam konu acti davetiye veriyorum diye,hemen herkes arkadasi,kankasi,kardesi oldu.Durum gayet acik degil mi? Yoksa bi ben mi sivri zekaliyim?

Cevap verecek varsada lutfen alintilamasin.Daha fazla bu konuda tartismak istemiyorum.

Arkadaşlar,

Forumda açılan R10 davetiye istekleriyle alakalı konular yasaklanmıştır.

R10 davetiye istemek için açılan konular altında istisnasız olarak tartışmalar yaşanıyor. Bu sebeple "r10 davetiye ihtiyacım var" içerikli konuları bundan böyle açmayın.

R10 davetiyesi vermek isteyen gönüllüler olursa onlar "r10 davetiyesi veriyorum" şeklinde konu açabilirler. Bunun disinda diger sekilde konulara kesinlikle izin verilmeyecektir.

Saygilarimla.
bencede cok dogru burası r10 deil :D

Şu anda eve girdim, yatmadan önce cevap yazayım dedim..

Ben davetiye konularının altına atılan "kimse vermez" yorumlarına kızıyorum arkadaşım sizde yorumlarınıza dikkat ediceksiniz,saygısızlığın lüzumu yok,forumun admini gelmiş hayırdır çekiyor olaya bakarmısın,açtım konuyu dağıtıyorum..

Ben size davetiye istek konularını neden yasakladınız mı diyorum ? yoo,iyi yaptınız

sen forumun admininin açtığı ve forumun düzeni için koyduğu yasağın altına "töbe est. töbe" yazarsan, admin de "hayırdır" çeker sana. Zaten onu yazmadan önce böyle bi tepki geleceğini bilmen lazım. Ha devam edersende nasıl bi tepkiyle karşılaşcağını yine biliyor olman lazım. Sonra yandım anam deme, r10 gibi burayı da sevmiyorsan önceden haber ver.

Şer diyorsun ama sonra attıgın postta da "Ben size davetiye istek konularını neden yasakladınız mı diyorum ? yoo,iyi yaptınız" diyorsun.. Hangi sözüne göre cevap vereyim bilemedim.
Şer mi hayır mı bilemicem, ha yok illaki şer diyosan çok da umrumda olmazsın basarım banını uzar gidersin. Burda işler böyle yürüyor, hoşuna gitmiyorsa yine gidersin.
Yani sonuç olarak her halükarda gidersin.

Moderatör arkadaşım uyarmıs, ben de "konuşma tarzına dikkat et" diye seni bir daha uyarmıcam. r10 davetiye konularının yasaklanmasının sebeplerinin başında sen geliyorsun zaten. Konu altlarındaki abzürt yorumlarının tartışmalara sebebiyet vermesinden dolayı böyle bir fikir çıktı. Bi de gelip yasaklanma duyurusunun altına yorum yapıyorsun. Neyse, rahat değilsen, üyeliğinden memnun değilsen haber ver ona göre tavır takınalım. Böyle kendini kasmana gerek yok, "şer" yorumunu da anlamış oluruz.
Şimdi tekrar soruyorum; "HAYIRDIR" ?

Ayrıca forumda kurulduğu günden beri ilk defa bir kullanıcıyla birebir bu şekilde bi konu hakkında muhattap oluyorsam sorunu kendinde ara.

Yerinde bir karar olmuş, normalde tüm forumlarda başka bir yerin davetiye istemesi, satması vb. işlemler kesinlikle yasaktır.

Forumun yararı için en iyi kararı almışsınız.

Şu anda eve girdim, yatmadan önce cevap yazayım dedim..

sen forumun admininin açtığı ve forumun düzeni için koyduğu yasağın altına "töbe est. töbe" yazarsan, admin de "hayırdır" çeker sana. Zaten onu yazmadan önce böyle bi tepki geleceğini bilmen lazım. Ha devam edersende nasıl bi tepkiyle karşılaşcağını yine biliyor olman lazım. Sonra yandım anam deme, r10 gibi burayı da sevmiyorsan önceden haber ver.

Şer diyorsun ama sonra attıgın postta da "Ben size davetiye istek konularını neden yasakladınız mı diyorum ? yoo,iyi yaptınız" diyorsun.. Hangi sözüne göre cevap vereyim bilemedim.
Şer mi hayır mı bilemicem, ha yok illaki şer diyosan çok da umrumda olmazsın basarım banını uzar gidersin. Burda işler böyle yürüyor, hoşuna gitmiyorsa yine gidersin.
Yani sonuç olarak her halükarda gidersin.

Moderatör arkadaşım uyarmıs, ben de "konuşma tarzına dikkat et" diye seni bir daha uyarmıcam. r10 davetiye konularının yasaklanmasının sebeplerinin başında sen geliyorsun zaten. Konu altlarındaki abzürt yorumlarının tartışmalara sebebiyet vermesinden dolayı böyle bir fikir çıktı. Bi de gelip yasaklanma duyurusunun altına yorum yapıyorsun. Neyse, rahat değilsen, üyeliğinden memnun değilsen haber ver ona göre tavır takınalım. Böyle kendini kasmana gerek yok, "şer" yorumunu da anlamış oluruz.
Şimdi tekrar soruyorum; "HAYIRDIR" ?

Ayrıca forumda kurulduğu günden beri ilk defa bir kullanıcıyla birebir bu şekilde bi konu hakkında muhattap oluyorsam sorunu kendinde ara.

senin hayırdır soruna,yine şer diyorum ? nolacak forumdan mı uzaklaştıracaksın ? çok umrumda senin kıçı kırık forumun :) çok ihtiyacım var benim bu foruma,yani bir görsen uf bi görsen diyorum.Sen kendini ne sanıyosun anlamadım ? konuşma tarzım böyle yapacak bişey yok işine gelmiyorsa banlarsın...sen kimsinde senin için ben kendimi değiştiriyim ? forum admini dediğin üyelere örnek olur hayır mı şer mi sen kimsin davası yapıyoruz senin o hayırdır mesajından sonra farkındamısın bilmiyorum.Töbe est. lafını sana ya da senin açtığın konuya değil,kimse vermez diyenlere karşı attım,önce biraz sağına soluna bak bi araştır profilime gir bak diğer konulara neler yazdığıma bak hani adminsin ya gir bak yani ondan sonra gel burda konuş.Zerre kadar forumunda umrumda değil sende değilsin,ben forumdan banlanırsam forum beni kaybeder ben forumu değil,alacağım hiç bişey yok bi network dısında,onuda zaten talepte bulunanlar 2 aydır cevap bekliyor.Dediğim gibi şer yani,nolur beni banla :) Hangi sözüne göre cevap vereyim bilemedim diyor bide adamın mevzudan haberi yok gelmiş dayılık yapıyor,yanlış olmasında benim olduğum yerde sen her kim olursan ol senin dayın ben olurum ;)

senin hayırdır soruna,yine şer diyorum ? nolacak forumdan mı uzaklaştıracaksın ? çok umrumda senin kıçı kırık forumun :) çok ihtiyacım var benim bu foruma,yani bir görsen uf bi görsen diyorum.Sen kendini ne sanıyosun anlamadım ? konuşma tarzım böyle yapacak bişey yok işine gelmiyorsa banlarsın...sen kimsinde senin için ben kendimi değiştiriyim ? forum admini dediğin üyelere örnek olur hayır mı şer mi sen kimsin davası yapıyoruz senin o hayırdır mesajından sonra farkındamısın bilmiyorum.Töbe est. lafını sana ya da senin açtığın konuya değil,kimse vermez diyenlere karşı attım,önce biraz sağına soluna bak bi araştır profilime gir bak diğer konulara neler yazdığıma bak hani adminsin ya gir bak yani ondan sonra gel burda konuş.Zerre kadar forumunda umrumda değil sende değilsin,ben forumdan banlanırsam forum beni kaybeder ben forumu değil,alacağım hiç bişey yok bi network dısında,onuda zaten talepte bulunanlar 2 aydır cevap bekliyor.Dediğim gibi şer yani,nolur beni banla :) Hangi sözüne göre cevap vereyim bilemedim diyor bide adamın mevzudan haberi yok gelmiş dayılık yapıyor,yanlış olmasında benim olduğum yerde sen her kim olursan ol senin dayın ben olurum ;)

Anaokul terk misin evladım sen?
Çocukken topun inşaata mı kaçtı? Bebekken havaya 3 kere atıp 2 kere mi tuttular seni sorunun ne, gel yardımcı olalım diyecektim ama konuyu ben okumadan arkadaşlar şutlamışlar zaten seni.

Senin başka hangi konu altında ne yazdığın ne konuştuğun değil, bu konu altına yaptığın yorum ve başkalarının ne anlayacağı önemli olandır. Sen yeni kural altına yazarsan, 1 Allah'ın kulu da " aaa bak bu adam kimse vermez diyenlere karşı yazmış" demez. Önemli olanda senin ne demek istediğin değil, insanların ne anladığıdır.

Ha forum için kıçı kırık diyorsan benden daha fazla vakit geçirmezsin. 15 günde 230 tane post kasmışsın yememiş içmemiş forumda takılmışsın sonra gelip forum hakkında konuşuyorsun.. "Çıktığı deliği beğenmiyor" derler senin gibilere.:)

Ayrıca zaten en başından beri olayı yanlış anlamışsın.
Önemli olan benim kim olduğum değil, senin toplum içerisinde konuşmayı ve yaşamayı öğrenememiş biri olman. Kaldı ki zaten aynı şeyi düşünüyoruz, ben kim oluyorum ki annesinin babasının eğitemediği çocuğa burada toplum içerisinde yaşama dersi vericem? Ne uğraşıcam? :)
Ama bi konuda yanılıyorsun -ki şahsi menfaatim için veya sana gıcık olduğum için banlamam. Forumda huzursuzluk yaratacak potansiyele sahip olduğun için banlarım. Kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok diye banlanırsın. -ki dediğim gibi ben okuyana kadar şutlamış arkadaşlar:)

"forum beni kaybeder ben forumu değil" demişsin bi de. İyi güldürdün. Kumda oynamaya devam et sen.
Dayılık konusunda saçmaladıkların hakkında da bişey demicem. Ergenlikten çıkınca geçer bu duyguların, üzülme. Biz de çocukken böyle hissediyorduk, büyüyünce geçiyor:)

hocam ücretli üye olun r10 na girin telefon numaraları yazar orayaı araypı üye olcan 135 tl galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri