R10 Davetiye isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdığını okumuştur fakat herkesin senin gibi güvensiz davranmasını , ve senin gibi düşünüpde talepden vazgeçmesini bekleyemezsin ?
Sen şahsi düşüncelerini yazdın , saygı duyarım amma şahsi düşüncelerini yazdın diye kimsenin yazdıkların ile hareket etme mecburiyeti yoktur.
burada bir yaptırım için değil, bir istek için bulunuyoruz.
Herkesin sizin gibi birilerine çıkar amaçlı yardım etmesini beklerseniz, ülke olarak kalkınmak için daha çok beklememiz gerekir, ayrıca kişi, davetiye vereceği birini araştırmak bugünün internet şartlarında çokta zor olmadığını düşünüyorum, birileri davetiye konusunda istekliyse vereceği kişi ile konuşur araştırır verir, veya vermez.
Kısacası, dayatma yapmayalım,
Dileyen Yollar, Dileyen yollamaz.

abiciğim anlatamadım galiba ben forumda 2009 dan beri online ve ticareti olan bir insanım benim şu saatten sonra kimseye yalan borcum bu forumda yada başka bir platformda size verilecek veya satın aldığınız üyeliklerin hepsi kontrol edilip banlanıyor.

abiciğim anlatamadım galiba ben forumda 2009 dan beri online ve ticareti olan bir insanım benim şu saatten sonra kimseye yalan borcum bu forumda yada başka bir platformda size verilecek veya satın aldığınız üyeliklerin hepsi kontrol edilip banlanıyor.

Kelimeleri az daha özenli yazarsanız cümle kurmuş olacaktınız, yazıdklarınızı anlamak çok zor, fakat anladığım kadarı ile yorum yapayım, Banlanacak hesabı neden satsınlar veya açtırsınlar ?

Arkadaş doğru söylüyor, davetiye ile üye olan biri ban yediğinde davetiyeyi yollayan kişiyi de banlıyorlar.

Katılmıyorum , veya yalan demedim, sormamın gerekçesini yazdım üstteki mesajımda :)

pc den girmeyişimden olabilir, cümlelerimi anlayan anlar anlamayan sorar bilgi veririz. (yazabildiğimce)

pc den girmeyişimden olabilir, cümlelerimi anlayan anlar anlamayan sorar bilgi veririz.

Hocam konuyu baltalamak içinmi girdiniz ?
konuya direkt mualif olup ha bire bir şeyler ile karıştırıp uzatıyorsunuz ?
Amacınız buyduysa tebrik ederim becerdiniz yani, konumu baltalayıp olmadık yerlere çektiniz yeterince, ondan lütfen gidin artık oynayacak başka yer bulun kendinize.

arkadaşlar üyelik sistemi aktif oldu, bir nevi davetiye gönderen kişi davetiyeyi alan kişinin kefili oluyor buda oluyor ki kimse kolay kolay kimse davetiye göndermez çünkü kim kime güvenipte gönderebilir ki ?

Hocam konuyu baltalamak içinmi girdiniz ?
konuya direkt mualif olup ha bire bir şeyler ile karıştırıp uzatıyorsunuz ?
Amacınız buyduysa tebrik ederim becerdiniz yani, konumu baltalayıp olmadık yerlere çektiniz yeterince, ondan lütfen gidin artık oynayacak başka yer bulun kendinize.

Hocam ne baltalaması gözünüzü seviyim satış konunuzmuda baltalandı arkadaş sadece böyle böyle bir olay var diye yazmış hakaret etmeyin karşınızdaki kişiye ayıptır.

Madem öyle ne işe yarıyor ki bu davetiye? nasıl olsa kimse istesede gönderemiyor. YT.COM yeterde artar bile bize.

kimi bedava vermez demis kimisin kimse bu riske girmez demis kimisi elestiri yapmis kimisi dalga gecmis bir kiside mantikli birsey yazmamis yada benim gozumden kacmis ama cogunlugun bende uyandirdigi dusunce ile sunu yazmak istiyorum..

Arkadas konu acmis, rica etmis vermek isteyen zaten ulasir veriri vermek istemeyen konuya bile bakmaz.! bu arkadas para ile birsey yapacak olsa kimseye zaten muhtac olmaz.!!!! verir parasini alir uyeligini, yaw birkerede birseyi karsilik beklemeden yapin yada susun arkadas.! nekadar paraci bir millettiz ya ? biri yardim istiyor evire cevire net birsey soylenmiyor, biri yardim bekliyor ucundan kulagindan isi maddiyata dokuluyor yaw burdan bir kac arkadas skypeden bana ulasip yardim istiyor ve sunu kullaniyor ( Abi bu isi hallet valla gucumuz yettigi kadar yollarim ) ben sunlarida gordum, bu forumda degil, kimse uzerine alinmasin. bana ulasip yardim isteyip ucretsiz bir desdek alabilmek icin kirk takla atip benden ogrendigini bir baskasina para karsiligi desdek veremeye calisanlar gordum bu yuzden arkadaslar bu elestrim bazilarina sert gelebilir ama ben bu internette neler gordum neler gecirdim yazsam forum coker bu yuzdenb u elestirimi maruz gorun, sozum ( herseyden degil ) su kucuk seyde bile maddiyat karsilik bekleyen kisilere.! yardim etmek isteyen arkadasa ulasir etmek istemeyen karismaz karsilikli birsey isteyende karsilik istemeden sunu kendine sorsun, o forum ucretli uyeligi kabul eden bir forum sitesi yani para karsiligi birileri yardim istese buraya konu acmaz orda yazan numarayi arar.!!

Kimse kimseye davetiye göndermez. Eğer R10.net illa üye olmak istiyorsanız: 138 TL ödeyip üye olursunuz...

Bu verilen mesajlardan anladığım şey şudur,
yeterince olgunlaşmamış çok insanlar ne yazıkki forumlarda sürekli olmadık şeyler yazmaya devam edecektir.
" Kimse kimseye davetiye göndermez." Siz bunu yazınca başınız göğemi eriyor ?
yoksa davetiye yollamak, yardımcı olmak isteyenlerin içine kuşku düşürüp de verecekleri destekten vazgeçirtmek sizin kendinizi kahraman gibimi hissetmenizi sağlıyor ?
[MENTION=182]nuhgs[/MENTION] demişki ne baltalaması,
Siz baltalamayı sadece çıkar amaçlı postlardamı olur sanıyorsunuz ?.

Kısacası yardımcı olmayacaksanız neden konuya boş yere, boş şeyler yazıpda konuyla ilgli olanlarında konuyu anlamasını, veya yardımcı olmasını engelliyorsunuz ?

ben birşeyler yazmaya çalıştıkça halen azarlanıyorum, kötü yazmak istemiyorum ama zorla kötü yaz diyorsun.

İnceden dipnot: ağzınla bu halinle kuş tutsan size kimse davet [/B]göndermez.

Muslera da gelse ferrari de bu yazilanlardan başka birşey yazılmayacaktır, konunun aynı yerde dönecek.

Madem ki konuyu açtın, aldın mi kimseden pm ben atarım diye? Ancak boşa kürek sallarsın böyle.

ben birşeyler yazmaya çalıştıkça halen azarlanıyorum, kötü yazmak istemiyorum ama zorla kötü yaz diyorsun.

İnceden dipnot: ağzınla bu halinle kuş tutsan size kimse davet [/B]göndermez.

Muslera da gelse ferrari de bu yazilanlardan başka birşey yazılmayacaktır, konunun aynı yerde dönecek.

Madem ki konuyu açtın, aldın mi kimseden pm ben atarım diye? Ancak boşa kürek sallarsın böyle.

Aynılarını yazacaktım ellerine sağlık.Biz sadece olan durumu belirttik senin diyeceğin hatta demenede gerek yok "tamam arkadaşlar teşekkür ederim eğer yollayacak birisi olursa burdayım " yazıp çekilecektin.

tekrar yazayım

hani o destek telini yazdığım mesajda no var çevirin be bi zahmet?

Biz neden bunları yazarız merak mı ettin?

Yediğin kazıkların toplamına tecrübe denir.

2009 dan beri yaptığım ticaret 265 db silinmeden önce 163 şuan.

Aynılarını yazacaktım ellerine sağlık.Biz sadece olan durumu belirttik senin diyeceğin hatta demenede gerek yok "tamam arkadaşlar teşekkür ederim eğer yollayacak birisi olursa burdayım " yazıp çekilecektin.

Canım benim, yardımcı olmayacaksanki zaten öyle bir imkanında yoktur, yani boşuna karabalıksın, o ayrı bir olay, senin de yapman gereken burnunu sokmamaktı.
teşekkür edeceğim kişiyi ben bilirim, o teşekkürür hak etmediğiniz ve bunu siz olmayacağınız aşikar.

tekrar yazayım

hani o destek telini yazdığım mesajda no var çevirin be bi zahmet?

Biz neden bunları yazarız merak mı ettin?

Yediğin kazıkların toplamına tecrübe denir.

2009 dan beri yaptığım ticaret 265 db silinmeden önce 163 şuan.

Kelime daracığnız çok düşük arkadaşlar ancak hakaret içeren yazılar ile kendinizi ifade etme gayretindesiniz, kimse burda başkası adına avukatlık yapmanızı beklemdi, kimse muslera veya birisi çıksın konuyu savunsun diyede yazmadı, ne alaka onu yazdınız onuda anlamadım ?
Neden yazdığnızı Merak etmedim , çirkeflik olduğu belli, gerçekte yaşayamadığnız ve pasif olduğunuz sosyal hayatınızı burda tatmin etme gayretinde olduğunuz açık, boşuna çabalıyorsunuz, az insan içine çıkında nasıl konuşulur öğrenin önce, gerçi daha toysunuz yolunuz uzun.
2009 diyip duruyorsun, yaşın kadar ticaret yapsan , ticareti öğrenmedikten sonra boştur.
Bu yapınız ile insnalardan bence kazık yememiş hep kazık atmaya çalışmışsınızdır, aksi taktirde insaları kendiniz gibi görmezdiniz.
istediğiniz kadar yazabilirisiniz, amacınızı zaten belli ettiniz, karakterinizide.
malesef insanlıktan feyz almamış insanların, insanca hareketler yapmasını beklemek yanlış olur.

iyi geceler.

bana davetiye lazım değil, ben alacağımı almışım, sen beni nasıl tanımıyorsan bende seni tanımıyorum.

Evet ben senin o dediklerindenim ama aramızdaki tek fark benim r10 a üye olmam, senin ise yaşın olmuş 33 ama hiç birşeyden anlamadığın, milleti kendinden ufak görmen ve hep ben bilirim havasındasın.

Neyin kafasını yaşıyorsun onuda anlamış değilim.

neyi paylaşamıyorsunuz arkadaş anlamak güç
arkadaş davetiye arıyor isteyen verir isteyen vermez
ama kimseye akıl da vermeyin

bana davetiye lazım değil, ben alacağımı almışım, sen beni nasıl tanımıyorsan bende seni tanımıyorum.

Evet ben senin o dediklerindenim ama aramızdaki tek fark benim r10 a üye olmam, senin ise yaşın olmuş 33 ama hiç birşeyden anlamadığın, milleti kendinden ufak görmen ve hep ben bilirim havasındasın.

Neyin kafasını yaşıyorsun onuda anlamış değilim.

r10 üyesi olmak ile herşeye vakıf olduğunu düşünüyorsan allah yardımcın olsun.
neyden anladığımı anlamadığımı ise şöyle özetliyim, malesef seni evet ufak görüyorum, ve ufaksın, yaşın yetmez benim bildiklerimi algılamaya.
ben herhangi bir havada değilim ,defalarcadır diyorumki boşuna ukalalık ile millleti konulardan soğutmayın, bırakın insanlar kendileri karar versinler ne yapmak istediklerine, kimseye avukatlık yapmak, laf yetiştirmek zorunda değilsiniz, konunun özeti budur.
bu arada 14-15 yaşındaki liseliler gibi duvar yazılarını iyi ezberlemişsin, yazıyorsun, bir şeyin kafasını şayet sen yaşıyorsan bizede söyle bari.

Konu sahibi isteği üzerine konu kilit.

Yönetim olarak r10 davetiye konusuna bir çözüm getireceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri