Forumda o şekilde bir yazı varsa linkini atarmısın. ?
Arkadaş doğru söylüyor, davetiye ile üye olan biri ban yediğinde davetiyeyi yollayan kişiyi de banlıyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda o şekilde bir yazı varsa linkini atarmısın. ?
Yazdığını okumuştur fakat herkesin senin gibi güvensiz davranmasını , ve senin gibi düşünüpde talepden vazgeçmesini bekleyemezsin ?
Sen şahsi düşüncelerini yazdın , saygı duyarım amma şahsi düşüncelerini yazdın diye kimsenin yazdıkların ile hareket etme mecburiyeti yoktur.
burada bir yaptırım için değil, bir istek için bulunuyoruz.
Herkesin sizin gibi birilerine çıkar amaçlı yardım etmesini beklerseniz, ülke olarak kalkınmak için daha çok beklememiz gerekir, ayrıca kişi, davetiye vereceği birini araştırmak bugünün internet şartlarında çokta zor olmadığını düşünüyorum, birileri davetiye konusunda istekliyse vereceği kişi ile konuşur araştırır verir, veya vermez.
Kısacası, dayatma yapmayalım,
Dileyen Yollar, Dileyen yollamaz.
abiciğim anlatamadım galiba ben forumda 2009 dan beri online ve ticareti olan bir insanım benim şu saatten sonra kimseye yalan borcum bu forumda yada başka bir platformda size verilecek veya satın aldığınız üyeliklerin hepsi kontrol edilip banlanıyor.
Arkadaş doğru söylüyor, davetiye ile üye olan biri ban yediğinde davetiyeyi yollayan kişiyi de banlıyorlar.
pc den girmeyişimden olabilir, cümlelerimi anlayan anlar anlamayan sorar bilgi veririz.
Hocam konuyu baltalamak içinmi girdiniz ?
konuya direkt mualif olup ha bire bir şeyler ile karıştırıp uzatıyorsunuz ?
Amacınız buyduysa tebrik ederim becerdiniz yani, konumu baltalayıp olmadık yerlere çektiniz yeterince, ondan lütfen gidin artık oynayacak başka yer bulun kendinize.
ben birşeyler yazmaya çalıştıkça halen azarlanıyorum, kötü yazmak istemiyorum ama zorla kötü yaz diyorsun.
İnceden dipnot: ağzınla bu halinle kuş tutsan size kimse davet [/B]göndermez.
Muslera da gelse ferrari de bu yazilanlardan başka birşey yazılmayacaktır, konunun aynı yerde dönecek.
Madem ki konuyu açtın, aldın mi kimseden pm ben atarım diye? Ancak boşa kürek sallarsın böyle.
Aynılarını yazacaktım ellerine sağlık.Biz sadece olan durumu belirttik senin diyeceğin hatta demenede gerek yok "tamam arkadaşlar teşekkür ederim eğer yollayacak birisi olursa burdayım " yazıp çekilecektin.
tekrar yazayım
hani o destek telini yazdığım mesajda no var çevirin be bi zahmet?
Biz neden bunları yazarız merak mı ettin?
Yediğin kazıkların toplamına tecrübe denir.
2009 dan beri yaptığım ticaret 265 db silinmeden önce 163 şuan.
bana davetiye lazım değil, ben alacağımı almışım, sen beni nasıl tanımıyorsan bende seni tanımıyorum.
Evet ben senin o dediklerindenim ama aramızdaki tek fark benim r10 a üye olmam, senin ise yaşın olmuş 33 ama hiç birşeyden anlamadığın, milleti kendinden ufak görmen ve hep ben bilirim havasındasın.
Neyin kafasını yaşıyorsun onuda anlamış değilim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.