r10 Davetiye

banada davetiye atacak arkadaş aranıyor

r10 davetiye karşılığında burada onaysız arkadaşı olan veya onaysız bir kullanıcı varsa o da yazabilir davetiye gönderebilirim ytpara için. Konu sahibi davetiye bulduğu ve hazır konu açılmış olduğu için yazıyorum aksi taktirde yazmazdım zaten.

Iyi akşamlar.
Davetiye almak için ne yapmak gerekiyor?
Yeni üye oldum buraya,
Foruma yazdım ama sanırım yanlış bir şey yaptım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

yardımcı olabilecek varsa banada davetiye gönderebilirmisiniz?

Iyi akşamlar.
Davetiye almak için ne yapmak gerekiyor?
Yeni üye oldum buraya,
Foruma yazdım ama sanırım yanlış bir şey yaptım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Burada davetiye işi biraz zor karşıdakinin güvenmesi lazım varsa eğer. 100 lira ücret karşılığında da üye olabilirsin

s.a arkadaşlar uzun zamandır aktif değildim r10 davetiye yada r10 dan bazı kullanıcıların skype adreslerini öğrenebilme durumum var mı nedeni ise android uygulama sorun ve geliştirme hakkında danışmam gereken kişiler var malesef bilgilerine ulaşamıyorum üye olmadığım için

Abiler davetiye olan varsa benim de ihtiyacım var teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşa

Arkadaşlar, R10 a üye olmak için domain mail-i mi gerekiyor? Yani davetiye geldikten sonra domain maili ile mi kayıt olunuyor? Normal mail adresi ile kayıt olamıyor muyuz?

Arkadaşlar,ben yıllardır r10 forumuna üye olmak istiyorum.3 yıldır ytpara forumuna üyeyim.Elinde r10 davetiyesi olan arkadaş bana verirse çok sevinirim.Bana r10 davetiyesi veren arkadaş hayır duamı alır.Skype adresim: [email protected]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri