r10 Davetiyesi hakkında PM atan Dolandırıcıdır

himen32

Yasaklanmış
Web sitesi
www.pepeeoyunuoyna.com
Arkadaşlar dün r10 ve webmaster davetiyesi elimde mevcut diyen biri bana PM atmıştı,skype adresini yazmıştı bende bugün skype ekleyip webmaster davetiyesi için kendisine ödeme yaptım,ödemeyi yapır yapmaz ortalıktan kayboldu,malesefki dolandırıldım,dolandırıcı halen forumda ama malesefki bende atılan özel mesajlarıda silmiştim ,
ödemeyi yaptığım paypal adresi
[email protected]
serkan akyuz

başka benim gibi pm alan oldumu arkadaşlar
forumda ki dolandırıcının forumdan banlanması lazım,dikkatli olun sizde

Pm bana bildirildikten sonra banlandı. Bu şekilde alışveriş yapmanız çok mantıksız bunları engellemek için onaysız üyelik sistemi var. Onaysız bir üyeden alışveriş yapıyorsunuz.

Arkadaşlar dün r10 ve webmaster davetiyesi elimde mevcut diyen biri bana PM atmıştı,skype adresini yazmıştı bende bugün skype ekleyip webmaster davetiyesi için kendisine ödeme yaptım,ödemeyi yapır yapmaz ortalıktan kayboldu,malesefki dolandırıldım,dolandırıcı halen forumda ama malesefki bende atılan özel mesajlarıda silmiştim ,
ödemeyi yaptığım paypal adresi
[email protected]
serkan akyuz

başka benim gibi pm alan oldumu arkadaşlar
forumda ki dolandırıcının forumdan banlanması lazım,dikkatli olun sizde

Sorun yok paypala bildir kandırıldığını anında hesabına ambargo koyuluyor :D Benim üzerimde denendi yani :) saka niyetine yapılmıştı ama bir daha o
235 tl ye ulaşamadım :) Paypal senin yerine onu mahkemeye verebilir yada onun banka bilgilerini sana gönderebilir. Yeter ki o adamın hesabında ufak paralar dönmüş olsun

banada geldi bende report ederek kullanıcının ip adresinin r10 yönetimine bildirilmesini istemiştim :)

Sorun yok paypala bildir kandırıldığını anında hesabına ambargo koyuluyor :D Benim üzerimde denendi yani :) saka niyetine yapılmıştı ama bir daha o
235 tl ye ulaşamadım :) Paypal senin yerine onu mahkemeye verebilir yada onun banka bilgilerini sana gönderebilir. Yeter ki o adamın hesabında ufak paralar dönmüş olsun

arkadaşıma diye göndermiştir büyük ihtimalle birşey çıkmaz .)

r10 davetiyesi alıp satmak yasak.anladıkları anda davetiyeyi alanı da satanıda banlıyorlar.daha yeni denk geldim hatta. birde üyeler bu konuda çok duyarlı.biri dışarda davetiye satıyo.adam görür görmez gelip sitede caps atıp direk ifşa ediyor.affetmiyorlar yani.daha yeni gördüm r10 da böyle bir konu.

hocam büyük bir mebla değil ama kendisine haram olsun ,amacım başkaları da benim gibi saf olmasın:(

Son düzenleme:
Geçmiş olsun sen ucuz kurtarmışsın hocam. Benim bunun gibiler yüzünden gecenin bilmem kaçında emniyete gidip şikayette bulunduğum zaman oldu. Peşini bırakma paranı geri al bence

[MENTION=8284]himen32[/MENTION]

https://www.paypal.com/tr/webapps/h...d=FAQ2422&topicID=FRAUD_AND_SECURITY_CA&m=TCI

Al sen gönder bende gönderiyorum şimdi .. artık olay onunla paypal arasında yaşansın .. Senin paranda kesin diyebilirim geri verilir ..

Walla dolandırılmanın ufağı buyugu olmaz .. senden ondan benden ufak ufak alır yine buyuk mebla olur .. sen verdiğim linke gir

https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_complaint-view&nav=0.3 buradanda yapabilirsin

arkadaşlarıma gönderdiğim için itirazda bulunamıyorum

Peki bu r10 davetiyesini nasıl bulabiliriz ?

unutmayın r10 davetiyesi satılmaz r10 da kesinlikle yasaktır sizin aldıgınız anlasılırsa 2 nizde banlanırsınız.

Bir de açılsa r10 kaç gündür adam akıllı giremiyorum.

dostum senin davetiye satın almanda suç malesef ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri