R10 Dolandırması.

Hala böyle adamlardan alışveriş yapanlar var mı ya.. Yazılanlara, vaatlere bakıp gaza gelen insanlar oludukça bu adamlar daha çok para yer..

r10'da hesabi olan birisi yokmu, konuya burdaki mesajlarin birisini yazsa veya bu konunun linkini verse ve insanlar bu tuzaga dusmese...

Bu da facebooku galiba, daha biberonu yeni birakmis bebenin tekiymis

https://www.facebook.com/JockLera

uzun zamandır adsense calişmiyorum ama bu neden böyle hocam ben mi yanlıs hesaplıyorum

Screenshot by Lightshot

123,905 * 0.29 = 35,xxx
842 * 0,12 = 101,xx

e tamam işte üstad tık saısı x tık oranı = 100 tl ...bunda bi sıkıntı yok adam zaten 80-10 tl demiş....siz görüntülemex bgbg işleminden bulmak istediğiniz nedir....bgbg değeri 1000 gösterim başına kazancı gösteirr....benim gözümden kaçan bişimi var diye bakıyorum...veya dalgınlığıma gelen ????

Size ne kardeşim kalkmışnız taa o forumdan buraya konu açıp çekiştiriyorsunuz adamı belki bi bildigi vardır neden böyle yargılıyorsunuz insanları

Arkadaşlar merhaba

Öğrenmenin yaşı yok diyerek kitabı aldım.
Etik olmayacağı için buradan kitabı deşifre edemem ama şunu yazabilirim.
Kitabın içeriğinin kat ve kat fazlası bu forumda bulunuyor.

EK:Şahıs kimseye zorla bir ürün satmıyor.Dolandırıcı diyerek lütfen insanları rencide etmeyelim.
Trade denilen bir sistem var.Beğenmediysen - trade hakkını kullanır veya iade talep edersin

Son düzenleme:
http://www.r10.net/youtube-alisveri...bu-fiyata-ulasin-gunde-80-100-tl-kazanin.html

Arkadaşlar bu konuda benim birşey ilgimi çekti. Şimdi adsense verilerine göre hesaplama yaptım. TIK ve TBM yi çarptım mesela 65 TL verdi. xx Bin gösterimi çarptım BGBG ile 141 lira çıktı.Ve bu aynı günün verileri. Arada büyük bir fark var ve bu adam büyük ihtimalle insanları dolandırıyor. Kendi verilerimi karşılaştırdım ve isabetli doğru sonuçlar verdi. Benim endişem bu adamın ne oldupunun ortaya çıkmasıdır. R10 üyeliği olan varsa böyle bir mesajı oraya yazabilir mi? Bir dolandırma varsa buna mani olalım.

to düşük olunca zaten bgbg de düşer haliyle bunu bilmeyecek kadar cahilsin ve millete camur atmada üstüne yok.

Arkadaş ilk defa 100.000 izlenmeye çıkmış galiba hemen resim koymuş,e-book yazmış :) Profesyonel biri olsa o TO oranı 1'lerde sürünmez.Şahsen benim günlük 100.000 görüntülemem olsun 4'ten aşağı düşürmem.

Ayrıca adam zaten günde kendisi 70 TL kazanıyor millete,80-100 TL kazanma garantisi vermiş önce bi kendin çık bakalım oraya :)

adam özgün kazandığı paraya bak sen to düşük olmuş olmamış önemli değil. Bu forumda kendini çok bilmiş olarak gösteren to su 1-2 arasında gezen adamlara bak sen spam yaptığı halde to yu sen kontrol edemezsin, sanki senin elinde olan bir şey saçma.

to düşük olunca zaten bgbg de düşer haliyle bunu bilmeyecek kadar cahilsin ve millete camur atmada üstüne yok.

Sen cok bilgiliysen su resimdeki rakamlarin saglamasini bir yapsana, birbirini tutan var mi bir bakalim.

AZnnaQ.png

e tamam işte üstad tık saısı x tık oranı = 100 tl ...bunda bi sıkıntı yok adam zaten 80-10 tl demiş....siz görüntülemex bgbg işleminden bulmak istediğiniz nedir....bgbg değeri 1000 gösterim başına kazancı gösteirr....benim gözümden kaçan bişimi var diye bakıyorum...veya dalgınlığıma gelen ????

adamın dedigine birşey demiyrum üstadım anlayamadıgım tık * tbm ile gösterim*BGBM neden eşit cıkmıyor eşit çıkması gerekmez mi

resim güzelmiş , kol saatine kurban :D

reklamın iyisi kötüsü olmaz

Gelip o elemani burada savunanlar kesinlikle onun bi tanidigidir. Ebookundaki bilgiler bu forumdaki bilgilerin %10 u bile etmez. Surekli yok altin yok gold yok platin bilmem ne diye ayni ebooklari isitip isitip satiyor 10-20 liradan. Her seferindede sinirli sayida kisiye satilacak demeyide unutmuyor tabii. Bizim millette acayip, sinirli sayida kisiye satacaksa bunun siniri ne diye dahi sormuyolar. Nasil olsa sinirli, icinde guzel seyler vardir diye alip cocugu zengin ediyolar sadece. Konusuna isine gelmeyen seyler yazilincada report edip sildiriyor zaten.

adamın dedigine birşey demiyrum üstadım anlayamadıgım tık * tbm ile gösterim*BGBM neden eşit cıkmıyor eşit çıkması gerekmez mi

Kardesim anlamayan anlamaz, uzatmaya gerek yok. Ben yukarda o resmin sahte oldugunu daha basit sekilde ortaya koydum. Sayfa goruntuleme/tiklama=TO olmasi gerekir. Ordaki sayfa goruntulemeyi tiklamaya bolunca cikan sonuc ile TO ortusmuyor. Belli ki burdan birilerinin o adamla gobek bagi var.

Arkadaşlar 0.12 tbm yazınca herzaman 0.12 olmuyor zaten.0.116 olunca otomatikmen 0.12 olarak gözüküyor.Gerçek tbm yi Kazanc/Tık oranından bulabilirsiniz.

Adam dolandırıcı değil büyük ihtimal birşeyler bilmiş yazmış fakat Bana göre ebook alan insan araştırmaya üşenen insandır,tembel insandır.Ve birşeyi araştırmazsan kazanamazsınız.O yüzden isterlerse 1000 tane ebook alsınlar birşey değişmez onlar için.

ne alakası var yaaaa...o ölemi hesaplanır :)

tık * tbm = kazanç

gösterim * bgbg = kazanç değil ne alakası var kardşeim....

BGBG ( 1000 gösterim başı ortalama kazancı gösterir)

yani bu adam 125 K gösterimden 824 tıktan 98 tl kaznadıysa...1 K gösterimden 0,29 tl kazandı diye ortlama kazanc oranını gösteirir.....

ne alakası var yaaaa...o ölemi hesaplanır :)

tık * tbm = kazanç

gösterim * bgbg = kazanç değil ne alakası var kardşeim....

BGBG ( 1000 gösterim başı ortalama kazancı gösterir)

yani bu adam 125 K gösterimden 824 tıktan 98 tl kaznadıysa...1 K gösterimden 0,29 tl kazandı diye ortlama kazanc oranını gösteirir.....

tamam üstat sorunda o işte birbiini tutmuyor :)

sen diyorsun ki 1 K gösterimden 0,29 tl kazandı diye ortlama kazanc oranını gösteirir adam 125k gösterim almıs 125*0,29 neden 98tl çıkmıyor :D

tamam üstat sorunda o işte birbiini tutmuyor :)

sen diyorsun ki 1 K gösterimden 0,29 tl kazandı diye ortlama kazanc oranını gösteirir adam 125k gösterim almıs 125*0,29 neden 98tl çıkmıyor :D

evet o kadar didim olmuyor tutmuyor diye :D yanlış anlama dan dolayı abonemize ulaşılamıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri