R10 Dolandırması.

ona o para vereceklerine şu foruma 20 tl verip üyeliklerini onaylatsınlar mevcut konuları okusunlar zaten aylık 3 4 k kazanırlar, ne yapacağın nasıl ünlem geçeceğin dünya engeli aşma kanal koruma kaynak alayı var burada.

e book tan bir halt olmaz millet hala anlamıyor bunu sonra önüne gelen silkeliyor

Şaka gibi montaj olduğu heryerinden beri adam birde yüzsüz gibi hala yazıyor.

E-Book kadar saçma birşey olamaz. EĞER BİRİ GERÇEKTEN KAZANIYORSA BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAZ!!! Bunların en klasik yalanlarıda şudur. Ben youtube'dan ayrı kazanıyorum E-book işinden de ayrı kazanıyorum. Ya hadi be parası olan kimse 20 tl için böyle insanlarla uğraşmaz.

benim bu e-book satıcılarına pek güvenesim gelmiyor nedense... adam dürüst olabilir fakat ben hep kazık yedim aldığım e-book larda

almayın hocam ebook falan forumdan büyük e book yok yazıyolar saçma sapan cümleleri ballandıra ballandıra anlatıyolar. tutupta canlı canlı sana kanal açılması seosunu düzenlenmesini içerik bulup yüklemesini birebir göstermiyosa parayı haketmiyodur

r10 da gereken cevabı yazdım arkadaşlar: yazdığım yazı şöyle...

ben arkadaşa katılıyorum dört işlem bilen biri aşağıda ki oranların yanlış olduğunu bilir.

93.280 izlenime 615 tık var ama sayfa to 1,49 %.... öyle mi ? az biraz dört işlemden anlayan biri bu kadar izlenime bu tık ortalaması alınırsa sayfa to nun 1'nin altında kalacağını bilir. kitaplarını istediğine satabilirsin alan razı veren razıysa sorun yok ama yeni başlayan arkadaşlara şunu öneririm kolay yoldan para kazanamazsınız bu işin sırlarını bir kitap okuyarak öğrenemezsiniz çalışmanız emek vermeniz ve kafa yormanız gerek.

AZnnaQ.png

Bu adam başka bir nick ile zamanın da burda da satış yaptı ve banlandı. Çok tutarsız ve yalancı birisi kitledi millete sağdan soldan topladığı bilgileri ebook yapıp. Aslında ebookta olan her şey forumda olan şeylerdi. Boş bir insan , yazık.

Ben güvenmiyorum bunlara o kadar kazancı olan adam ebook satışından gelecek parayı ne yapsın hadi diyelim ihtiyacı var peki bu ebook u satınca o taktikleri kullanan bin ton kişi olacak sahte telifçiler de dahil.

Bu adam skypte ekliydi sahte telif atan kişinin mailinden youtube mail attırıyodu(kendisi öyle kandırdı milleti youtube yemedi tabi ) yine bu forumda banlanmıştı ben aldım mı tam hatırlayamadım şimdi :D [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] üstadın mesajı da bu o konu hakkında http://www.ytpara.com/349675-post61.html konu linki : http://www.ytpara.com/youtube-alisv...rih-oluyor-kisa-bir-sureligine-indirimde.html

http://www.ytpara.com/youtube-alisv...k-youtube-nexus-e-book-egitim-seti-cikti.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri