"R10 kapanan hesapları açtırma gelen telifleri kaldırma banlanan adsense açtırma vs.

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba r10 da dün dikkatimi bir konu çekti. Bir arkadaş değişik bir hizmet veriyormuş. Kapanan kanalı açtırma , banlanan adsense açtırma gelen telifleri geri çektirme vs . Konuyu açan arkadaşı tanımıyorum ama adamdan 1 kişi bile şikayetçi olmamış. Ama konuyada yazan yok ilginç gerçekten. Var mıdır bu hizmeti alıp deneyen. Arkadaşla az sohbet ettim içerde adamının olduğunu söyledi yoksa imkanı yok böyle şeyleri yapamaz .

★★Kapalı Kanallarınız Açtırılır ★ Bakiyeli Hesaplar Kurtarılır★ Banlanmaya Son!!

ben şahsen inanmıyorum içerde adamı olsa böyle ulu orta konu açmazdı

Adam çok iddialı %100 açtırırım felan diyor.
İlginç.

Edit : Aklımdaki birkaç soruyu pm'le sordum.
Bakalım eğer bana uyarsa banlanan İngiliz adsensemi açtırmak için başvurucam.
Bu hizmeti alanlar var ama bilemedim i-trade kısmında da pozitif birkaç yorum var.
Meraklandım.

Son düzenleme:
Enteresan

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:51 ----------

geçersiz tıktan dolayı kapanan adsenseyi açtırabilir misiniz ? diye sordum

tabiki açtırırız hocam max süre 20 gündür.

ücret 2000 tl dir. diye cevap geldi

[MENTION=61095]xpara[/MENTION] bi bakın hocam

banlanan r10 hesabını da actırabiliyormuymuş bu arkadaş merak ettim :)

20-30 gün süre belirler sonra parayı alıp giderler :)
böyle bir gücü olan adam bunu yapmaz zaten gider piyasada en popüler ne varsa onu yükler kapanınca açar :D

1)önce adamın adını soyadını öğrenin,
2)daha sonra gsm whatsapp numarasını 11880 tarzı sitelerden kime ait olduğunu öğrenini
3)Daha sonra tamam anlaştık deyin ve banka bilgilerini isteyin.

3 ündede isimler tutuyor ise güvenilir olma ihtimali vardır. Ancak birisinde tutmuyor ise sahtekarın önde gidenidir.

Tamam madem okarar guvenıomus kendıne odeme ıs sonrası dıyın kım kabul etcekmıs

Enteresan

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:51 ----------

geçersiz tıktan dolayı kapanan adsenseyi açtırabilir misiniz ? diye sordum

tabiki açtırırız hocam max süre 20 gündür.

ücret 2000 tl dir. diye cevap geldi

iyi zaten ödemeyi alınca ödersin :) Bunu kabul ediyorsa açtırsın.
Ama ilginç oolan,aonuçta açtıran adam ödeme bilgilerine de kendi bilgilerini yazdırabilir,herkesten kapanan hesapların mail ve şifrelerini alsa açtırır.Sonra açamadım der. niye senin vereceğin paraya baksın.

referanslar çok ilgi çekici sadece biri r10dan 16 günlük üye 2 mesaj

Dedim madem öyle doğru söylüyorsun boş bir kanal vereyim spamdan kapanan o kanalı açtır çalışalım dedim yanaşmadı :)

böyle bir şey sunuyorsa, neden satış yapıyor ki ? ben olsam miami de kokteyl içip keyfime bakardım sonucta kapanan açılıyor anasını satıyım :D

Cok inandirici gelmiyo abi ozaman adsenseye baglanip kapanma durumunda actirdin alsin parasini ... Yada her kategoride calisabilir ne hikmetae boyle diyenler hic devamini getiremedi vur kac desem onuda yapamaz garipmis....cikar kokusu az zaman sonra.

!!! Mobildeyim !!!

r10 bir kez dolandırılmıştım size nasıl olduğunu anlatıyım da dolandırılmamı çözmem 1 saatimi aldı.Şöyle oldu beni dolandıran kişi bir arkadaştan paykasa aldı ve bana mesaj attı dedi ki bende ios developer hesabı var 120 tl satıyorum bende hemen okey dedim ucuz dedi benim hesap sorun var arkadaşın hesabını veriyorum.Meğerse verdiği paykasa aldığı kişinin banka hesabıydı bana.Ben paykasa aldığı kişiye ödeme yaptım paykasa veren zannediyor karşıdaki kişi arkadaşın banka hesabını verdi anlıyacağınız bizi birbirimize düşürdü.Neyse hallettik sonra bir çok kişide böyle dolandırıldı.

Kimseye dolandırıcı demiyorum konuştum kendisi ile bana inandırıcı gelmedi pek.Artı bir çok konu açtı böyle büyük iş 10.000 5.000 v.s ilgi gösteren olmamış.Artı 36.000 tl hesap açtırdığı kişi 16 günlük üye ben onun refaransını kesinlikle kabul etmem zaten r10 işini bilen üyede kabul etmez.

Arkadaşlar ama sorun oda değil üyelik 4-5 sene olsun.Ona bir çok kişi ref olsun o gösterdiği refler kendisi olabilir.Beni dolandıran kişi aynen bu tarz yapmıştı ve bela olmuştu herkese sıkıntı vermişti.

Dolandırılmanın tillahını yaşamış biri olarak.Öle olaylara basit bakmayın.Neler var neler illa dolandırıcı demiyorum.Ama güvenmiyorum ben.Son olarak bu tarz olaylarda konuları inceledim bir çok böle büyük konu açmış eğer büyük ilgi olursa adsense açılım olsun kanal açılım olsun büyük vurgun yapar patlatır gidebilir.Kimse yanlış anlamasın ama ben tecrübe edindiğim için yazmak zorundayım.

Not:Ben kimseye direk dolandırıcı demiyorum direk ama edindiğim tecrübe birikim yazmak zorundayım.Kimsenin canı yansın istemiyorum.Burda yazdıklarımdan çok önemli

Son düzenleme:
kimsenin günahını almak istemem ama "içeride adamım var" denilmiş, bu cümleyi kuranı zerre ciddiye almam kendi adıma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri