Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vur kaç
Patron bu eleman içerideAynı aspire gibi buda r10 un içerideki adamı piyasayı tokatlıyorlar bunlar
Yönetimde sadece izleyip komisyonunu cebe indiriyor
Çok güzel bir keriz avı yapıyorlar ve sesini çıkarıp şikayet konusu açanlarında sonu ban ban ban
![]()
Herşey zaten ortada detaylı yazmaya bile gerek yok. 20 gün ü görünce Vur kaç yazdım anlayan anlamıştır zaten![]()
Patron bu eleman içerideAynı aspire gibi buda r10 un içerideki adamı piyasayı tokatlıyorlar bunlar
Yönetimde sadece izleyip komisyonunu cebe indiriyor
Çok güzel bir keriz avı yapıyorlar ve sesini çıkarıp şikayet konusu açanlarında sonu ban ban ban
![]()
2500tl istiyor 1 kanalım için10 kadar kişi ile anlaşsa adama yeter artar zaten.
r10un dolandırıcıları da ayrı bi prof oluyor![]()
yazdığınız yazı hiç olmamış hocam.
gerçek bile olsa emin olamayacağınıza göre bu kadar basit olarak tüm yönetim dolandırıcı ya da komisyon alıyor diyemezsiniz. Bir dolandırıcılık olayı ile ilgili defalarca yazdım ve ilgilendiler. r10 forum benim de içinde olduğum bir çok moderatörle yıllardır çalışıyor bir çoğunu tanımıyorum, ama r10 forum moderatörleri dolandırıcılara müsaade edip komisyon alır yorumu gerçekten acımasızca bence ve hakkaniyete uygun olmaz.
konuyla ilgili kimsenin dolandırılmaması iyi.
kişiyle uzun uzun görüştüm. anlaşmak üzereyken bir kaç konu açık kaldı.
1. kişi kapanmış hesapları ucuza alıp niye kendi açıp köşeyi dönmüyor?
2. aramızdaki özel konuşmada ödemeye ilişkin bir kaç noktada sorunları çözemedi.
3. içeriden birisinin çözebiliyor olması durumunda bu konuda bir çalışma yapacak kişi gelip foruma yazmaz. arka planda yapılabilecek bir çok şey var. bu kadar saf adamı google çalıştırmaz![]()
Bu forum çok iyi biliyor hocam aspire hakkında r10 da açılan şikayet konuların silinip üyeliklerin banlandığını bizi geç ytpara yönetimi bile insanların dolandırıldıgını delilleriyle sundu r10 a peki sonuç neyaspire hakkında r10 da bir tane kötü yorum şikayet benzeri bir şey yok r10 manşette 728x90 ölçülerinde reklam ve insanları dolandırmaya devam.
Yani sen olsan ne düşünürsün ? Ve benim r10 üyeliğimde dolandırıcının birini ifşa ettim için kapatıldı. ve bu konuda geçen kişinin r10 açtığı konular hiç inandırıcı değil ben 15 senedir bu sektördeyim ve bu işlerle uğraşan herkes bilir o konuların gerçeklik payını yansıtmadığını peki neden r10 yönetimi bir şey yapmıyor ? Sence neden göz yumuyor ?
Hocam size haksızsınız demiyorum. Bu konuda direkt moderatörler komisyon alıyor şeklinde yorum yapmanız yanlış diyorum. belki moderatörlerden birisi dolandırıcının kendisi bile olabilir. bunu bilmiyorum ve savunmam. ama r10 forumun tüm moderatörleri veya forum yönetimi komisyon alıyor gibi şeyler söylemek kul hakkına girer.
söylediğiniz olay özelinde kızmakta haklısınız. Hatta birilerini şikayet eden kişilerin üstelik süresiz banlanabilmesi bana da ilginç geliyor ama r10 moderatörleri komisyon alıyor diye düşünmem ve söylemem. ama ben de buna üzülürüm tabii ki.
Konu gelmiş geçmiş bitmiş ama yazmadan edemiycem hadi bu işlerde yeni olanları anlıyorum da eski üyelerin de bir an heyecan yaptıklarını görmek garibime gitti adam bas bas bağırmış ben dolandırıcıyım diye![]()
hocam olayı tam olarak ortaya çıkarmak için heyecan yapmak gerekiyor....
Konu gelmiş geçmiş bitmiş ama yazmadan edemiycem hadi bu işlerde yeni olanları anlıyorum da eski üyelerin de bir an heyecan yaptıklarını görmek garibime gitti adam bas bas bağırmış ben dolandırıcıyım diye![]()
hocam ozaman siz önden bi heyecan yapında eğer korktuğumuz gibi değilse bizde kapanan adsenselerimizdeki 5 haneli ödemeleri almak için sıraya girelim![]()
hocam ozaman siz önden bi heyecan yapında eğer korktuğumuz gibi değilse bizde kapanan adsenselerimizdeki 5 haneli ödemeleri almak için sıraya girelim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.