R10 nasılüye olunur paralı mı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palipleten

Kayıtlı Üye
arkadaslar r10 a nasıl üye olabiliyoruz okuduklarıma göre üyelik icin 140 tl istiyorlarmıs doğru mudur. yardımcı olursanız sevinirim

R10' a üye olup napacaksın ortak amaçları para kazanmak olan R10 üyeleri buraya taşınıyor :D

face sayfaları alacam ytpara sitesinde ilan hiç çıkmıyor. ws sitesinde ise dolandırıcı dolu herkese güvenemiyorsun. o diyo önce para ben diyom önce sayfa. öyle kalıyor sayfa orta. r10 sitesinde günde onlarca face sayfası ilanı veriliyor. ordan almak istiyorum

R10 üyelik şuan paralı.
Aramıştım ben 140 tl civarı para istediler.

Yeni uye olabilmek icin GOLD uyelik almaniz gerekiyor.Onun ucreti o 140 TL zaten.

parayı veren düdüğü çalar diyorsunuz yani..

bilgi verdiğiniz için tesekkürler.

webmaster dolandırıcı dolu yaş ortalaması düşük ordan 1 sayfa bile satamadım şimdiye kadar :)

Eğer sayfa alacaksanız sırf bunun için üyelik istiyorsanız aracı olabilirim. Zira şu ara üyelik almak zor ve sıkıntılı.

ordan idare ediyorum zaten ustad :) bir önceki mesajımda da dediğim gibi adam full organik sayfa diyor aslında sayfa panelle kasılmıs 200 tlye bana kakalamaya calısıyor bir de ticareti yüksek üyeler pek ilan vermiyor maksimum 1 aylık ticareti olmayan üyeler ilan veriyor onlarla da önce sayfa-sonra para tartısması yaşıyoruz ve sayfa alma işim hüsrana uğruyor.
ilgin için tesekkürler ustadım

Normal üyelik te ücretli değildir. Yani biri size referans linki gönderirse üye olmanız lazım. Yoksa her üyelikten 140 lira gibi bir para alıyorlarsa r10 un bittiği andır. Alternatifleri fuub vb sitelere akım başlayacaktır.

r10en iyisini yapıyor aslında o kadar dolandırıcı varki piyasada yoksa baş çıkamaz hic yokdan şu an rayında temiz bi r10 hizmeti var :)

türkiyedeki en büyük webmaster sitesi orası youtube konusunda fazla bilgi sahibi yok o kadar

Normal üyelik te ücretli değildir. Yani biri size referans linki gönderirse üye olmanız lazım. Yoksa her üyelikten 140 lira gibi bir para alıyorlarsa r10 un bittiği andır. Alternatifleri fuub vb sitelere akım başlayacaktır.

Amaç iyi ile çürük ayrımı yapmaktır. Diğer webmaster sitelerinin kalitelerini de görüyoruz. Host, vds, php terimlerini ilk defa duyan yönetim ekiplerinden belli. Merak etmeyin r10 bitmez. 2007 den bu yana oradayım bunu siz gibi binlerce kişi söyledi ama öyle bir olay olmadı olamaz. Bu arada konu sahibi arkadaş önceki mesajımı okuyamadın herhalde. Eğer sadece sayfa için üyelik düşünüyorsan. Sayfa alımı için aracı olabilirim.

Amaç iyi ile çürük ayrımı yapmaktır. Diğer webmaster sitelerinin kalitelerini de görüyoruz. Host, vds, php terimlerini ilk defa duyan yönetim ekiplerinden belli. Merak etmeyin r10 bitmez. 2007 den bu yana oradayım bunu siz gibi binlerce kişi söyledi ama öyle bir olay olmadı olamaz. Bu arada konu sahibi arkadaş önceki mesajımı okuyamadın herhalde. Eğer sadece sayfa için üyelik düşünüyorsan. Sayfa alımı için aracı olabilirim.

katılıyorum size ustadım. 140 tl gercek webmasterlar için cok küçük bir paradır. kendine güvenen parayı verir üyeliğini alır ve güven içinde ticaretlerini yapar.
nı konu sayesinde 2 tane face sayfası aldım işimi baya görecek bir dahaki sefere size danışacam hocam,ilginiz icin tesekkürler....

R10 diyip geçmeyin...
Şu an TR ye göre hiti harika bir frm sitesi.

Paralı üyeliğe her zaman karşı olsamda deyip deymeyeceği tartışılır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri