r10'da Üyelik Kapalı

olması gereken o. r10 da çok ciddi meblağlar ile iş yapılmakta. Açıkcası ben davetiye göndererek neden işimi tehlikeye atayım ki?

3 tane vermişler ama herhalde davetiye sistemi kalkana kadar 3üde kalacak :)

olması gereken o. r10 da çok ciddi meblağlar ile iş yapılmakta. Açıkcası ben davetiye göndererek neden işimi tehlikeye atayım ki?

3 tane vermişler ama herhalde davetiye sistemi kalkana kadar 3üde kalacak :)

Her insan ayni deyilki. Mesela siz bir iyilik yapipta bana davetiye gonderseniz ben asla ve asla ne sizi nede kendimi zor duruma sokmam!!!. Ama interneti yeni gormus ergen biri olursa o zaman siz haklisiniz tabii.

Evet beyler r10 dan davetiye gonderecek arkadaslari bekliyorum.

Her insan ayni deyilki. Mesela siz bir iyilik yapipta bana davetiye gonderseniz ben asla ve asla ne sizi nede kendimi zor duruma sokmam!!!. Ama interneti yeni gormus ergen biri olursa o zaman siz haklisiniz tabii.

Afedersinde kim nasil guvensin? Boyle dedin diye mi guven olusacak insanin icinde? Nerden bilsinler yani gidip vurgun yapmayacagini? R10da gercekten yer almak isteyenler zaten 140 TL verip uyelik alabilirler.Cunku o parayi is yaparak cok rahat cikartiyosunuz.

Kardeşim yollamaz kimse sana,tanımıyorsa. R10.NET önemli bir forum kimse üyeliğini tehlikeye atmak istemez.

2008 den beri ordayim 1kişiye bile davetiye yollamadım yollamamda. Üye olacak olan gitsin 140 TL versin parasini olsun.

üyelikler 140 tl ya? peki davetiye hakkını satma şansı veriyormu r10 ?

Ya caniniz sagolsun, sizinde birgun birseye ihyiyaciniz oldugunda bende ayni seyleri soylerim olur biter :))

Cebini doldurmak isteyenlere canak tutmaya devam edin.

Ya caniniz sagolsun, sizinde birgun birseye ihyiyaciniz oldugunda bende ayni seyleri soylerim olur biter :))

Cebini doldurmak isteyenlere canak tutmaya devam edin.

Cebini doldurmak isteyenlere canak tutmakla alakasi yok.Zaten 140 lira verdiginde bunun karsiligini gold uye olarak aliyosun.Ustune yapacagin ticaretlerde cabasi.Diyelim ki ben sana davetiye yolladim,hani nerde senin birilerini carpip gitmeyeceginin garantisi? Benim yuzlerce itraderim var,sirf tanimadigim biri yuzunden neden banlanma riskini goze alayim?

Tek tarafli bencil sekilde dusunmeye gerek yok.

---------- Mesaj saat 02:21:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:19:32 civarında gönderildi. ----------

üyelikler 140 tl ya? peki davetiye hakkını satma şansı veriyormu r10 ?

Davetiye satarsanda banlanirsin suresiz.

152 traderim var kmseye davetiye atasım yok atıpta ban yemek var :)

Öncelikle r10.net hiç bir şekilde para istemiyor üyelik alımın"da bunu uydurmayın ; Lakin çok dolandırma olayları olduğu için üyelikler bu yüzden kapalı fakat davetiye sistemi belli tarihler arasında aktif olmaktadır ama bir sorun var ki davet ettiğiniz kişi eğer "dolandırıcılıktan" ban yerse davet eden kişi"de süresiz uzaklaştırılmaktadır. Bunu göze alabilen bir üye davetiye sistemini kullanır ancak şahsen ben babamın oğluna bile güvenmem ticarette dolayısıyla şahsen kendi adıma söylemek gerekirse iyi tanımıyorsam birisini asla davetiyemi o kişiye kullanmam. Saygılarımla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri