r10'da Üyelik Kapalı

Burda küçümsüyorsunuz ama R10'da ki ticaret hiçbir forumda yok, üyelerin çoğu kendini bilmiş ve ukala olsa bile r10 ticaretten kurtarıyor.

r10'un ticareti iyi ancak 140 TL istemeleri yanlış. Üstelik index'i değiştirmemişler :p

r0b9l.png

Benimde işim düştü. Bot alacaktım r10 yönlendirdiler. orda telefon numarası vardı aradım adam 140 tl istiyor. dedim sadece bot alıcam o kişi ulaşmam gerek. adam 140 ver al numarayı dedi :)) Ben hayatımda windows a bile para vermemişim bir de basit forma mı vericem. neyse sağolsun ytpara.com dan arkadaşlar yönlendirdi aldım botu. çok da işime yaradı sağolsun yapan arkadaş. 2 dolardan günlük 20 dolara çıktım. allah razı olsun

Forumun ucretli olmasinin sebebi zamaninda cok dolandiricilik olmasi.Hala dahada oluyor ya neyse.140 TL verip GOLD uyelik aliyorsunuz.Sadece uyelik almiyorsunuz yani.Bi anlamda kayit olabilmek icin GOLD uyelik almaniz gerekiyor,yoksa kayit olamiyorsunuz.Ayrica kayit olmak icin [email protected] tarzi bi mailiniz olmasi gerek.

Bi cok site var ticaret yapilan fakat en saglami r10 suanda.Digerlerinde dolandirici orani 90% civari.

Dolandırıcılar her sistemde yer alabilir bence. dolandırcak kişi 140 lirayı verir oraya katılır. dolandıracaksa da öyle de dolandırır. bence gold üyeyim mantığı ile daha çok güven sağlar orda. Neyse r10 işimiz düşmez umarım bir daha

Dolandirici adam niye 140 TL versin? Millet itraderi olmayan adamla yuzlerce liralik alisveris yapmiyor malesef.Benim 150 den fazla itraderim var ve normal uyeyim.Benle herturlu ticareti yaparlar fakat gold uye olmus itraderi olmayan yeni uyeyle kimse ticaret yapmaz kolay kolay.Soyledigim gibi diger platformlarda 10 ticaretten 8 i dolandirmayla sonuclaniyorsa r10da 10 ticarette 1-2 gibidir bu oran.

Isteyen uye olur isteyen olmaz.Suan uye olmasaydim bile 140 tl verir uye olurdum.Sadece tek 1 isten aylik 1200 TL getirisi var,ve onuda r10 sayesinde buldum.Diger yaptigim isleri saymiyorum bile.

Bugun tekrardan actilar Davetiye sistemini, artik r10'da tanidiginiz biri varsa size davetiye gonderip sizi uye yapabiliyor. Bu ne demek, yakinda internette ucuza r10 davetiyelerinin satildigini gorebilirsiniz, bence bunlara itimat etmeyin, cunku yonetim bu konuda cok kararli, bugun sabahtan beri bu konu konusuluyor forumda ve soyle bir kural koyduklari icin "Davetiye gonderdiginiz kisi banlanirsa, siz de banlaniyorsunuz.", kimse davetiye gondermeyi dusunmuyor. Ben mesela, babamin ogluna gondermem davetiye, hic gerek yok basimi belaya sokmaya :)

Ne guzel YTPara'ya da yeni uye olmusuz :D

Bugun tekrardan actilar Davetiye sistemini, artik r10'da tanidiginiz biri varsa size davetiye gonderip sizi uye yapabiliyor. Bu ne demek, yakinda internette ucuza r10 davetiyelerinin satildigini gorebilirsiniz, bence bunlara itimat etmeyin, cunku yonetim bu konuda cok kararli, bugun sabahtan beri bu konu konusuluyor forumda ve soyle bir kural koyduklari icin "Davetiye gonderdiginiz kisi banlanirsa, siz de banlaniyorsunuz.", kimse davetiye gondermeyi dusunmuyor. Ben mesela, babamin ogluna gondermem davetiye, hic gerek yok basimi belaya sokmaya :)

Ne guzel YTPara'ya da yeni uye olmusuz :D

bende bunu bekliyordum işte :D sonunda .Üyelik kapalı olmasından iyidir

bende bunu bekliyordum işte :D sonunda .Üyelik kapalı olmasından iyidir

Belki iyidir ama davetiye bulmakta zorlanabilirsiniz, butun uyeler ayni seyi soyluyorlar, bu davetiyeleri benden alin, sonra bir kaza cikmasin, basimiza bela acilmasin :D (ben dahil)

Kimse kimseye davetiye yollamaz.Tanimadiklarina hic yollamaz zaten.Cunku herkes davet ettigi kisinin sorumlulugunu almak zorunda.O yuzden davetiye satanlara falan inanmayin.

öyle tabi ama lazım hocam . davetiye veren yokmu yhaw ?? .s.s.s

Bu konusma tarzinizdan sonra hic sansiniz yok :D

Kimse kimseye davetiye yollamaz.Tanimadiklarina hic yollamaz zaten.Cunku herkes davet ettigi kisinin sorumlulugunu almak zorunda.O yuzden davetiye satanlara falan inanmayin.

Aynen... Direkt banliyorlar valla. Paraniz bosa gider, 140TL cidden fazla degil eger surekli olarak ticaret yapacaksaniz.

Bu konusma tarzinizdan sonra hic sansiniz yok :D

hocam bizde yardımcı oluruz herhangi bi konuda sıkıntı olmaz yani ;)

hocam bizde yardımcı oluruz herhangi bi konuda sıkıntı olmaz yani ;)

niye uye olmak istiyorsunuz ki? Cok yakindan tanidiginiz biri ancak size davetiye verebilir.

Ne demek istedigimi su konuyu okuyabiliyorsaniz gorursunuz, kimse davetiye vermek istemiyor, yakinda zaten benim gibi davetiye vermek istemeyenlerin davetiyelerini de alirlar ki, hacklenme gibi bir durum olmasin.

bit.ly/13B6G77

Her ne olursa olsun fark etmez davet ettiğiniz kişi forumdan uzaklaştırma alırsa aynı şekilde sizde uzaklaştırma alırsınız o nedenle davet ettiğiniz kişileri bizzat tanıdığınız yakın arkadaşlarınızda kullanın sonra destek hattını arayıp banlandım derseniz üyeliğinizi silerim :)

davet edilenler hakkında ufak bir bilgi

Belli kriterlere sahip az sayıda arkadaşın hesabına davetiye yüklendi.

LÜTFEN
- %100 kefil olabileceginiz reel hayattan tanıdığınız kişilere davetiye yollayın. (Ev arkadaşınız, yurttan oda arkadaşınız, sınıf arkadaşınız, komşunuz, mahalleden tanıdığınız, kuzeniniz, iş arkadaşınız vs vs.)
- Davet ettiğiniz arkadaşınızdan siz sorumlusunuz. Davet ettiğiniz arkadaşınız banlanırsa, sizin accountunuzda banlanacak artık.

- Kişilerin profil sayfasıda güncellendi. Kim kimi davet etmiş artık herkez görebilecek.

- Davetiyelerinizi illa ki kullanmanız gerekiyor diye bir şey söz konusu degildir.

davetiye verilmesi gereken üyelikler hakkında ufak bir bilgi.

Banada davetiye vermişler kuzenime yollarım davetiye başkada kimseye yollamam.Kurallar aşırı sert.Böyle olmasıda çok iyi.

Bende 3 davetiye var :D Ama tanımadıklarıma vermem :) Eskiden vermiştim ama artık vermiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri