Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugun tekrardan actilar Davetiye sistemini, artik r10'da tanidiginiz biri varsa size davetiye gonderip sizi uye yapabiliyor. Bu ne demek, yakinda internette ucuza r10 davetiyelerinin satildigini gorebilirsiniz, bence bunlara itimat etmeyin, cunku yonetim bu konuda cok kararli, bugun sabahtan beri bu konu konusuluyor forumda ve soyle bir kural koyduklari icin "Davetiye gonderdiginiz kisi banlanirsa, siz de banlaniyorsunuz.", kimse davetiye gondermeyi dusunmuyor. Ben mesela, babamin ogluna gondermem davetiye, hic gerek yok basimi belaya sokmaya
Ne guzel YTPara'ya da yeni uye olmusuz![]()
bende bunu bekliyordum iştesonunda .Üyelik kapalı olmasından iyidir
Belki iyidir ama davetiye bulmakta zorlanabilirsiniz, butun uyeler ayni seyi soyluyorlar, bu davetiyeleri benden alin, sonra bir kaza cikmasin, basimiza bela acilmasin(ben dahil)
öyle tabi ama lazım hocam . davetiye veren yokmu yhaw ?? .s.s.s
Kimse kimseye davetiye yollamaz.Tanimadiklarina hic yollamaz zaten.Cunku herkes davet ettigi kisinin sorumlulugunu almak zorunda.O yuzden davetiye satanlara falan inanmayin.
Kimse kimseye davetiye yollamaz.Tanimadiklarina hic yollamaz zaten.Cunku herkes davet ettigi kisinin sorumlulugunu almak zorunda.O yuzden davetiye satanlara falan inanmayin.
Bu konusma tarzinizdan sonra hic sansiniz yok![]()
hocam bizde yardımcı oluruz herhangi bi konuda sıkıntı olmaz yani![]()
Her ne olursa olsun fark etmez davet ettiğiniz kişi forumdan uzaklaştırma alırsa aynı şekilde sizde uzaklaştırma alırsınız o nedenle davet ettiğiniz kişileri bizzat tanıdığınız yakın arkadaşlarınızda kullanın sonra destek hattını arayıp banlandım derseniz üyeliğinizi silerim![]()
Belli kriterlere sahip az sayıda arkadaşın hesabına davetiye yüklendi.
LÜTFEN
- %100 kefil olabileceginiz reel hayattan tanıdığınız kişilere davetiye yollayın. (Ev arkadaşınız, yurttan oda arkadaşınız, sınıf arkadaşınız, komşunuz, mahalleden tanıdığınız, kuzeniniz, iş arkadaşınız vs vs.)
- Davet ettiğiniz arkadaşınızdan siz sorumlusunuz. Davet ettiğiniz arkadaşınız banlanırsa, sizin accountunuzda banlanacak artık.
- Kişilerin profil sayfasıda güncellendi. Kim kimi davet etmiş artık herkez görebilecek.
- Davetiyelerinizi illa ki kullanmanız gerekiyor diye bir şey söz konusu degildir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.