Radyo Seymen Dolandırıcılıgı.. lütfen yardım

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
31/05/2014 cumartesi günü babamla arabadayken Radyo Seymen'deki telefon kampanyasını duyurdular. Arayan ilk 30 kişiye bedava Samsung #galaxy s4 vereceklerini söylediler. 199 tl olan kdv' sini bizim ödeyeceğimizi söylediler ve bizde siparişi verdik.

03/06/2014 salı yani bugün telefon geldi parasını ödedik kargo paketini açtığımda içinden Samsung #galaxy s4 çıkacağı yerde #xperia diye bir telefon çıktı. ve telefon fiyatı 179 lira..

NE YAPMAM LAZIM?? SÜRAT KARGO İLE GELDİ VE BÖYLE BİR ŞEY OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP ADAMA GERİ İADE EDEBİLİYORUZ DEĞİL Mİ DİYE SORDUM TAMAM DEDİ TELEFON PAKETİNİ DAHA AÇMADIM

geçmiş olsun siz yine iyisiniz iyiki başka bir şey çıkmamış.

sipariş verdiğiniz telefon numarasını arayıp durumu anlatın.

Cidden s4 cikmasini mi bekliyordun 200 tl ye ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ürünü kargodan teslim alırken kırılmışmı cıkmışmı diye kontrol etmeden mi aldınız?
yayının bir şekilde kaydı kuydu vardır. radyoyla görüşün,muhtemelen sonuç alamazsınız bellki dolandırıcılar. emniyete gidip durumu izah edin onlar sizi yonlendirir. bu arada affınıza sığınarak paylaşmak istiyorum;

İnternetten Telefon Alan Adama Hıyar Göndermek - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=UiQhouX06H8

Trajikomik bir durum.Yani siz yie iyisiniz,dolandırıcının pişkini de adamı katil eder hani. ordaki olayda resmi olarak ürün satışı yapılmamış. bu yuzden tüketici haklarına vs. şikayet edemezsiniz bence. ama emniyet,savcılık gereğini yapar. geçmiş olsun

hocam orda laf ebeliği yapıyorlar . verdikleri telefonun markası galaksy diye bi marka yani samsungun değil. kdv yi siz ödeyin bedava diyorlar geçmiş olsun.

Yapmayın arkadaşlar bukadar keklik olmayın biraz uyanın artık devir dolandırıcılık devri
radyo ilk 30 kişi diye size yutturuyo 1000 kişide arasa ilk 30 a girdiniz der
tek amaçları o ürünü satmak s4 çıkabilirdi tabiyki ama orjinal olmayacaktı çin olacaktı

AZCIK AÇIN GÖZÜNÜZÜ !

Son düzenleme:
Radyo Seymen Hiç Bir Zaman Samsung Demez.. Diyemez..

Galaxy S4 Diyor Ama Onların Telefonu Galaxy Değil.. Galaksi, galaksy veya Galaxi..

Yani Çakma Nike Gibi :)

böyle şeylere inanılır mı ya :D ben öyle bir şey görünce direk değiştiriyorum kanalı :D

dolandırıcı demişsiniz fakat adamlar ile iletişime geçmeden böyle söylemek hiç etik değil önce danışın insanlık hali yanlış yollamış olabilirler

Sürat kargo geldiğinde bakabiliyor musunuz dedim hayır dedi kargo jelatinin çıkardım fakat telefonu çıkarmadım paketinden geri iade edilmez mi diyorsunuz şimdi? cidden büyük sazanlık yapmışım

Tarih:5.08.2013-"Seymen Radyo da biri çıkıyor #galaxy s3 'ü tarif edip 200 TL'ye vereceğiz diyor. Aradım 05.08.2013 tarihinde saat 7 civarında biri çıktı sipariş aldı 2 kez sordum Samsung #galaxy s3 mü dedim evet dedi. Finans bölümü aradı kredi kartına çekim yaptırdık. 2 saat sonra aradılar efendim biz Samsung değil Vmax gönderiyoruz dedi".
zaten sabıkalıymış bu radyo aynı numaraları her sene yapıyor demek.

Benim babamın arkadaşıda almış böyle bir kampanya tarzı birşey kargoyla musluk göndermişler inanabiliyormusunuz :)

Bu telefonları satan adamdan bıktım yemınle bu herıf yuzunden uydu kanalları izleyemez oldum yemınle bıktırdı ya. Karakoyunun kaç bacağı var işadamlarının kullandığı telefon denizin ortası nedir vs vs bu herıfı ben bır yerde denk getirip dövsem bundan kazandığım sevapla cennetlik olurum Ne kadar ayıp bişe ya insanları gerçek s4 diye kandırmak.Birde ınsanlarla alay edıyorsun soru sorarak bide neymıs ınsanlar geceden sıraya gırıyormus işadamı telefonumus.Vatandaşa yazık ya devletın yetkılının bunlara bır onlem alması lazım

Hocam kusra bakmayın ama bu foruma üye olabildiğinize göre az çok bilginiz vardır. Nasıl düşünebildiniz Galaxy S4'e 179 liraya sahip olabilceğiniz hayır yani ekranı bile 300 lira olan bir telefon , çin malı en kötüsü bile 200 lira olan telefonun siz orjinalini 179 liraya sahip olcam diyorsunuz kusra bakmayında bu size bence ders olmuştur

Hocam kusra bakmayın ama bu foruma üye olabildiğinize göre az çok bilginiz vardır. Nasıl düşünebildiniz Galaxy S4'e 179 liraya sahip olabilceğiniz hayır yani ekranı bile 300 lira olan bir telefon , çin malı en kötüsü bile 200 lira olan telefonun siz orjinalini 179 liraya sahip olcam diyorsunuz kusra bakmayında bu size bence ders olmuştur

haklısınız ablam fişekledi benide inanmamalıydım ama param boşa mı gitti şimdi? 17 yaşında öğrenciyimde

çin oyunları bunlar :D alışıldık bilindik şeyler artık, javası vardır onun oyun falan yukle oyna güle güle :D

Kardeşim sana ne yapacağını tek tek anlatayım birebir yap. Önce kendi başıma geleni ne yaptığımı anlatayım. Ben sahibinden de s4 marka 330 liraya telefon aldım çakma tabi ama dubai diyorlardı işte. Herneyse telefon geldi. Bu 200 liralık çin telefonlarından ve sol tarafı şişmiş telefonun. Yani internette gösterilen gibi çıkmadı. Çok iyi hatırlıyorum Cuma günü gelmişti. Pazartesi sabah erkenden aras kargoya gittim telefonu geldiği adrese yolladım. Telefonun geldiği kargo paketinde yazan adresi fotokopi makinasında a4 kağıda çektirdim. Tekrar gönderdiğim kargonunda etiketinin fotokopisini çektirdim. Daha sonra adamın sahibinden.com daki ilan sayfasına girip o sayfanın komple siyah-beyaz fotokopisini çektirdim. Sonra gittim Tüketici haklarına. Hakem heyetine başvurdum. Forum verdiler doldurdum fotokopilerle birlikte koydum. Açık açık dolandırıldım yazdım.Altına da çalışma hayatımda telefonun çok önemli yeri var. Maddi kazançlarımdan da oldum. Tazminat açmak istiyorum diye de not yazdım.

Çok geçmedi 2 gün içinde beni o telefonu gönderenler aradı. Arıyorum arıyorum çıkmıyodu kadın kendisi aradı bana dedi. Beyfendi telefonunuzu aldık size en temiz en güzel telefonu hemen gönderiyoruz şikayet etmişsiniz çekermisiniz dedi. Bende çekmiyorum kardeşim hem telefonun parasını alacam hemde tazminat alacam adam mı kazıklıyonuz diye çıkış yaptım arıyoruz arıyoruz açmıyosunuz açıncada şöyle böyle diyosunuz falan dedim kapattım suratına. 1 gün sonra akşam 10-11 gibi o telefon aldığım yerin şirket sahibiymiş bi adam aradı beni. Adam bana önce dediki kardeşim 2 telefon göndereyim şikayetini çek falan dedi bende yok dedim orada yazan özelliklerin aynısı telefonu gönderirsen o zaman çekerim dedim. Oda o özellikler ancak orjinalinde var falan dedi tartıştık biraz. En sonunda adam yalvardı 4 gündür satış yapamıyorum orjinalini göndereceğim. Al eline bak garantisine kadar hepsi olacak lütfen ilanını çek dedi. Bende dedim kargoya para vermem orjinal samsung galaxy s4 gönder şikayetimi çekeyim sizede ders olsun dedim. 2 gün sonra kvk lı adıma düzenlenmiş faturalı telefon kapıma kadar geldi kardeş. Sonrada açtım telefon ile iptal ettirdim şikayetimi. Sende git tüketici haklarına anlat durumu. O radyo kapanmaya kadar gider. Hakkını ara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri