Radyo Seymen Dolandırıcılıgı.. lütfen yardım

%100 çözum : sadece dediklerimi yap.... çok önemli....
1-ürünü nasıl aldın ? nakıt? kredi kart? banka havale? eft ?
cevap beklıyorum...

Kardeşim sana ne yapacağını tek tek anlatayım birebir yap. Önce kendi başıma geleni ne yaptığımı anlatayım. Ben sahibinden de s4 marka 330 liraya telefon aldım çakma tabi ama dubai diyorlardı işte. Herneyse telefon geldi. Bu 200 liralık çin telefonlarından ve sol tarafı şişmiş telefonun. Yani internette gösterilen gibi çıkmadı. Çok iyi hatırlıyorum Cuma günü gelmişti. Pazartesi sabah erkenden aras kargoya gittim telefonu geldiği adrese yolladım. Telefonun geldiği kargo paketinde yazan adresi fotokopi makinasında a4 kağıda çektirdim. Tekrar gönderdiğim kargonunda etiketinin fotokopisini çektirdim. Daha sonra adamın sahibinden.com daki ilan sayfasına girip o sayfanın komple siyah-beyaz fotokopisini çektirdim. Sonra gittim Tüketici haklarına. Hakem heyetine başvurdum. Forum verdiler doldurdum fotokopilerle birlikte koydum. Açık açık dolandırıldım yazdım.Altına da çalışma hayatımda telefonun çok önemli yeri var. Maddi kazançlarımdan da oldum. Tazminat açmak istiyorum diye de not yazdım.

Çok geçmedi 2 gün içinde beni o telefonu gönderenler aradı. Arıyorum arıyorum çıkmıyodu kadın kendisi aradı bana dedi. Beyfendi telefonunuzu aldık size en temiz en güzel telefonu hemen gönderiyoruz şikayet etmişsiniz çekermisiniz dedi. Bende çekmiyorum kardeşim hem telefonun parasını alacam hemde tazminat alacam adam mı kazıklıyonuz diye çıkış yaptım arıyoruz arıyoruz açmıyosunuz açıncada şöyle böyle diyosunuz falan dedim kapattım suratına. 1 gün sonra akşam 10-11 gibi o telefon aldığım yerin şirket sahibiymiş bi adam aradı beni. Adam bana önce dediki kardeşim 2 telefon göndereyim şikayetini çek falan dedi bende yok dedim orada yazan özelliklerin aynısı telefonu gönderirsen o zaman çekerim dedim. Oda o özellikler ancak orjinalinde var falan dedi tartıştık biraz. En sonunda adam yalvardı 4 gündür satış yapamıyorum orjinalini göndereceğim. Al eline bak garantisine kadar hepsi olacak lütfen ilanını çek dedi. Bende dedim kargoya para vermem orjinal samsung galaxy s4 gönder şikayetimi çekeyim sizede ders olsun dedim. 2 gün sonra kvk lı adıma düzenlenmiş faturalı telefon kapıma kadar geldi kardeş. Sonrada açtım telefon ile iptal ettirdim şikayetimi. Sende git tüketici haklarına anlat durumu. O radyo kapanmaya kadar gider. Hakkını ara.

Seve seve vermezseniz s ... s... vereceksiniz teorisine harika bir örnek . Helal olsun :)

%100 çözum : sadece dediklerimi yap.... çok önemli....
1-ürünü nasıl aldın ? nakıt? kredi kart? banka havale? eft ?
cevap beklıyorum...

Sürat kargo ile nakit verdim her şeyi var fişi falan s4 olmadıgını gördüğüm içinde telefonu paketinden çıkarmadım, kargocudan elden aldım

Sürat kargo ile nakit verdim her şeyi var fişi falan s4 olmadıgını gördüğüm içinde telefonu paketinden çıkarmadım

kredi kartı olsa süper olacaktı... Şimdi senin iş mahkemeye kaldı... tuketici hakları hakem heyetıne gitmen gerekli olacak...

Adamlar geri iadeyi almayacak, kadul etmeyecektır... 7 gun iade hakkınız var yeni yasaya gore dahada uzun...

***en guzelı hakem heyetıne derhal başvurun, *** yonlendırmelerıne uyun... geçmiş olsun

31/05/2014 cumartesi günü babamla arabadayken Radyo Seymen'deki telefon kampanyasını duyurdular. Arayan ilk 30 kişiye bedava Samsung #galaxy s4 vereceklerini söylediler. 199 tl olan kdv' sini bizim ödeyeceğimizi söylediler ve bizde siparişi verdik.

03/06/2014 salı yani bugün telefon geldi parasını ödedik kargo paketini açtığımda içinden Samsung #galaxy s4 çıkacağı yerde #xperia diye bir telefon çıktı. ve telefon fiyatı 179 lira..

NE YAPMAM LAZIM?? SÜRAT KARGO İLE GELDİ VE BÖYLE BİR ŞEY OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP ADAMA GERİ İADE EDEBİLİYORUZ DEĞİL Mİ DİYE SORDUM TAMAM DEDİ TELEFON PAKETİNİ DAHA AÇMADIM

seymeni arayıp durumu anlatın.aksi halde tüketici mahkemsine verecğinizi bildirin.

iyiki böyle bişey çıkmamış gene dua et

internete-siparis-verdi-paketten--online-alisveris-sparis-1418225.jpg

kredi kartı olsa süper olacaktı... Şimdi senin iş mahkemeye kaldı... tuketici hakları hakem heyetıne gitmen gerekli olacak...

Adamlar geri iadeyi almayacak, kadul etmeyecektır... 7 gun iade hakkınız var yeni yasaya gore dahada uzun...

***en guzelı hakem heyetıne derhal başvurun, *** yonlendırmelerıne uyun... geçmiş olsun

17 yaşındayım bunları yapabileceğimi sanmıyorum be abi

üstte tek tek anlatmış fişinle faturanla git başvur okadar zor değil.

Sürat kargo ile nakit verdim her şeyi var fişi falan s4 olmadıgını gördüğüm içinde telefonu paketinden çıkarmadım, kargocudan elden aldım

böyle durumlarda kargocu zaten kargonuzu verir ardından imza attırır.. imza atmadan önce faturanıza bakıp ürünü iade edebilir ücretini ödemezdiniz..

hatta imza atmadan önce ben bunu açmak istiyorum diyebilir ve açtıktan sonra tekrar iade edebilirdiniz..

kargoyu getiren gittikten sonra işiniz mahkemeye kalmış..

memleketimin insanı hala bu tür şeylere kanıyor.. üzücü bir durum ama devletin buna bir el atması lazım.

Dün haberlerde okumuştum. malezyada oluyor olay sanırım. adam büyütücü almış :) gizli kutu geliyor bakıyor ki kutunun içerisinde büyüteç var :D bir de uyarı yapmışlar. güneşte bakmayın yakar diye :)

ya bu tarz şeyler için artık bilinşlenin kardeşim yaa sana gene telefon göndermişler millete neler neler gönderiyorlar

nasıl inandım bende bilmiyorum var ya o kadar saçma geliyor ki. Boş bulunmuşum çok pişman oldum

17 yaşındayım bunları yapabileceğimi sanmıyorum be abi

alakası yok... Internette bulundugun yerın kaymakamlık mudurluğune git... Oradan yonlendırırler her ılve ılçece var.. Sen mahkemeyeye felan çıkmıyorsun.. Sadece belge verıyorsun telefon no bırakıyorsun... Senın adına herşeyi yapıyorlar .. Hemen kullan...

valla ben olsam yazarım bir dilekçe hem karakola hem savcılığa veririm,bir de olayın şu bölümü var dinlediğiniz radyo gerçekten radyo seymen mi?bir ara gergedan reklamı yapan radyolar vardı adamlar korsan yayın yapıyormuş meğerse yerel ve ulusal kanalların frekanslarına girerek....geçmiş olsun.

Şirket Pusula yayıncılıktır kesin adamlar alenen tv lerden radyolardan milleti dolandırıyor.Yalnız bu adamlarla kanunen başetmekte zor o kadar güzel kurmuşlarki tezgahı.

Ayrıca radyo seymen in olayla ilgisi yoktur muhtemelen,tv ler bile satılan ürünlerden kanalımız sorumlu değildir bu sadece tanıtım programıdır diye uyarı yazıyor rekalmdan önce

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/pusula-yayincilik-pazarlama

http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...arlama-iade-ettigim-halde-donus-yapmadi/neg9p

Son düzenleme:
Şirket Pusula yayıncılıktır kesin adamlar alenen tv lerden radyolardan milleti dolandırıyor.Yalnız bu adamlarla kanunen başetmekte zor o kadar güzel kurmuşlarki tezgahı.

Ayrıca radyo seymen in olayla ilgisi yoktur muhtemelen,tv ler bile satılan ürünlerden kanalımız sorumlu değildir bu sadece tanıtım programıdır diye uyarı yazıyor rekalmdan önce

Pusula Yayıncılık Pazarlama Hakkındaki Tüketici Şikayetleri - Şikayetvar

Pusula Yayıncılık Pazarlama İade Ettiğim Halde Dönüş Yapmadı. Başlıklı Şikayet

Adamlar nasıl bir dolandırıcıymış ya tüketici haklarına gidicem yol gözüktü umarım çözebilirim :S ne salakmışım ya yakıştıramadım kendime böyle bir sazanlıgı duydugumda boş bi anıma denk gelmiş düşünemedim kötü bir şey.

Adamlar nasıl bir dolandırıcıymış ya tüketici haklarına gidicem yol gözüktü umarım çözebilirim :S ne salakmışım ya yakıştıramadım kendime böyle bir sazanlıgı duydugumda boş bi anıma denk gelmiş düşünemedim kötü bir şey.

Bunlar tv reklamlarında resmen galaxy s4 reklamını çeviriyorlar marka kısımlarını flulaştırarak aslında bunları samsung'a şikayet edicen ayaklarındaki donu bile alır samsung

memleketimin insanı hala bu tür şeylere kanıyor.. üzücü bir durum ama devletin buna bir el atması lazım.

Dün haberlerde okumuştum. malezyada oluyor olay sanırım. adam büyütücü almış :) gizli kutu geliyor bakıyor ki kutunun içerisinde büyüteç var :D bir de uyarı yapmışlar. güneşte bakmayın yakar diye :)

şaka gibi :D bu mesajı yazdıktan sonra hanımın teyzesi aradı ve ben bir radyoyu aramıştım, böyle böyle bir telefon göndermişler. kargodaymış alayım mı dedi. hatta o bana direk iphone5 deyince o anlatmadan ben olayı ona anlattım ve kesinlikle almamasını söyledim :) iyi denk geldi. denk gelmedi aslında dolandırıcılığın ve sahtekarlığın ne boyuta ulaştığını gösteriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri