haklısınız ablam fişekledi benide inanmamalıydım ama param boşa mı gitti şimdi? 17 yaşında öğrenciyimde
Tabikide boşa gitti kardeşim siz yine suç duyurusunda bulunan ama zor .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haklısınız ablam fişekledi benide inanmamalıydım ama param boşa mı gitti şimdi? 17 yaşında öğrenciyimde
Kardeşim sana ne yapacağını tek tek anlatayım birebir yap. Önce kendi başıma geleni ne yaptığımı anlatayım. Ben sahibinden de s4 marka 330 liraya telefon aldım çakma tabi ama dubai diyorlardı işte. Herneyse telefon geldi. Bu 200 liralık çin telefonlarından ve sol tarafı şişmiş telefonun. Yani internette gösterilen gibi çıkmadı. Çok iyi hatırlıyorum Cuma günü gelmişti. Pazartesi sabah erkenden aras kargoya gittim telefonu geldiği adrese yolladım. Telefonun geldiği kargo paketinde yazan adresi fotokopi makinasında a4 kağıda çektirdim. Tekrar gönderdiğim kargonunda etiketinin fotokopisini çektirdim. Daha sonra adamın sahibinden.com daki ilan sayfasına girip o sayfanın komple siyah-beyaz fotokopisini çektirdim. Sonra gittim Tüketici haklarına. Hakem heyetine başvurdum. Forum verdiler doldurdum fotokopilerle birlikte koydum. Açık açık dolandırıldım yazdım.Altına da çalışma hayatımda telefonun çok önemli yeri var. Maddi kazançlarımdan da oldum. Tazminat açmak istiyorum diye de not yazdım.
Çok geçmedi 2 gün içinde beni o telefonu gönderenler aradı. Arıyorum arıyorum çıkmıyodu kadın kendisi aradı bana dedi. Beyfendi telefonunuzu aldık size en temiz en güzel telefonu hemen gönderiyoruz şikayet etmişsiniz çekermisiniz dedi. Bende çekmiyorum kardeşim hem telefonun parasını alacam hemde tazminat alacam adam mı kazıklıyonuz diye çıkış yaptım arıyoruz arıyoruz açmıyosunuz açıncada şöyle böyle diyosunuz falan dedim kapattım suratına. 1 gün sonra akşam 10-11 gibi o telefon aldığım yerin şirket sahibiymiş bi adam aradı beni. Adam bana önce dediki kardeşim 2 telefon göndereyim şikayetini çek falan dedi bende yok dedim orada yazan özelliklerin aynısı telefonu gönderirsen o zaman çekerim dedim. Oda o özellikler ancak orjinalinde var falan dedi tartıştık biraz. En sonunda adam yalvardı 4 gündür satış yapamıyorum orjinalini göndereceğim. Al eline bak garantisine kadar hepsi olacak lütfen ilanını çek dedi. Bende dedim kargoya para vermem orjinal samsung galaxy s4 gönder şikayetimi çekeyim sizede ders olsun dedim. 2 gün sonra kvk lı adıma düzenlenmiş faturalı telefon kapıma kadar geldi kardeş. Sonrada açtım telefon ile iptal ettirdim şikayetimi. Sende git tüketici haklarına anlat durumu. O radyo kapanmaya kadar gider. Hakkını ara.
%100 çözum : sadece dediklerimi yap.... çok önemli....
1-ürünü nasıl aldın ? nakıt? kredi kart? banka havale? eft ?
cevap beklıyorum...
Sürat kargo ile nakit verdim her şeyi var fişi falan s4 olmadıgını gördüğüm içinde telefonu paketinden çıkarmadım
31/05/2014 cumartesi günü babamla arabadayken Radyo Seymen'deki telefon kampanyasını duyurdular. Arayan ilk 30 kişiye bedava Samsung #galaxy s4 vereceklerini söylediler. 199 tl olan kdv' sini bizim ödeyeceğimizi söylediler ve bizde siparişi verdik.
03/06/2014 salı yani bugün telefon geldi parasını ödedik kargo paketini açtığımda içinden Samsung #galaxy s4 çıkacağı yerde #xperia diye bir telefon çıktı. ve telefon fiyatı 179 lira..
NE YAPMAM LAZIM?? SÜRAT KARGO İLE GELDİ VE BÖYLE BİR ŞEY OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP ADAMA GERİ İADE EDEBİLİYORUZ DEĞİL Mİ DİYE SORDUM TAMAM DEDİ TELEFON PAKETİNİ DAHA AÇMADIM
kredi kartı olsa süper olacaktı... Şimdi senin iş mahkemeye kaldı... tuketici hakları hakem heyetıne gitmen gerekli olacak...
Adamlar geri iadeyi almayacak, kadul etmeyecektır... 7 gun iade hakkınız var yeni yasaya gore dahada uzun...
***en guzelı hakem heyetıne derhal başvurun, *** yonlendırmelerıne uyun... geçmiş olsun
Sürat kargo ile nakit verdim her şeyi var fişi falan s4 olmadıgını gördüğüm içinde telefonu paketinden çıkarmadım, kargocudan elden aldım
17 yaşındayım bunları yapabileceğimi sanmıyorum be abi
Şirket Pusula yayıncılıktır kesin adamlar alenen tv lerden radyolardan milleti dolandırıyor.Yalnız bu adamlarla kanunen başetmekte zor o kadar güzel kurmuşlarki tezgahı.
Ayrıca radyo seymen in olayla ilgisi yoktur muhtemelen,tv ler bile satılan ürünlerden kanalımız sorumlu değildir bu sadece tanıtım programıdır diye uyarı yazıyor rekalmdan önce
Pusula Yayıncılık Pazarlama Hakkındaki Tüketici Şikayetleri - Şikayetvar
Pusula Yayıncılık Pazarlama İade Ettiğim Halde Dönüş Yapmadı. Başlıklı Şikayet
Adamlar nasıl bir dolandırıcıymış ya tüketici haklarına gidicem yol gözüktü umarım çözebilirim :S ne salakmışım ya yakıştıramadım kendime böyle bir sazanlıgı duydugumda boş bi anıma denk gelmiş düşünemedim kötü bir şey.
memleketimin insanı hala bu tür şeylere kanıyor.. üzücü bir durum ama devletin buna bir el atması lazım.
Dün haberlerde okumuştum. malezyada oluyor olay sanırım. adam büyütücü almışgizli kutu geliyor bakıyor ki kutunun içerisinde büyüteç var
bir de uyarı yapmışlar. güneşte bakmayın yakar diye
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.