RC Helikopterden anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

en iyisi şu demek yanlış olur bence bu tamamen duygusala mani mani :D

ironman4.jpg

video'da görmüş olduğunuz makinayı :D buna benzer trtbelgesel halinde sunmuşlardı tv de izlemiştim baya önce cihazların 4-5 bin liradan başladığı iyi biliyorum,

https://www.youtube.com/watch?v=ZwteerxUNXA

Sıfır ürün veya ikinci el ürün satılan helicilerin merkezlerinden bir site

RCPANO - Model Uçak, Model Araba, Model helikopter, multikopter, Kumandalı Uçak, Uzaktan Kumandalı Araba, RC Model Araç, Model Gemi, rc araba, hexacopter

umarım paylaştıklarım senin için ön bilgi olmuştur :) kolay gelsin

Hocam yapmayııın içim gidiyor bunlara bakarken parasızlığın gözü kör olsun :D Ön bilgi oldu baya hocam çok teşşekürler ! :)

Merhaba Tam benlik soruyu sormuşsun meşhur bi Rc Model kanalı olan arkadaşın sana bi güzellik yapsın :)

birincisi helikopterle video çekemezsin. aşırı sallama olur pil ömrü seni yer bitirir
ikincisi helikopter kameraları en kralı 480p çeker iş görmez.
üçüncüsü kendin bir kamera bağlamak istediğinde dengesi bozulur kaldıramazsın.
dördüncüsü kırılma ihtimali çok yüksektir.

Eğer havadan çekim yapmak istiyorsan ve max vereceğin para 70$ zaten. Daha üstü gümrükten geçmez. Yapacağın iş syma x6 bulmak. Aceleye getirme ya kampanyalılardan düşürürsün yada en düşük 42 cm lik bir Quadcopter bulmak. Hem havada sabit kalır. Video kaliten çok üstün olur. Hem kullanışlı olur hemde kırılmaz.

Video işine gelincede. Syma x5 de video çekim var ancak kalitesi seni mutlu etmez. 70$ alacağın hiçbir hava aracının video kalitesi seni mutlu etmez daha doğrusu.
Tavsiye vericek olursak. bir adet Syma X6 , bir adet de Sport Action kamera al yeni çıkan acayip ucuz ama kaliteli bir ürün.. ikisini ayrı ayrı al. Action kamerayı quadcoptere bağlayıp dengeli uçuş yaparsın ve istediğin verimi alırsın arkadaşım. hem piyasası olan bir üründür videoları izlenir. İşin bitincede türkiye de 300-350 civarına satarsın.

Son düzenleme:
bu bile dandik bi makina eğer bu bile çok geldiyse zaten kameralı helikopter alma derim, ucuz makinalar işini görmez çamur gibi titrek görüntü çeker

Evet hocam biliyorum fakat benimkisi hobi olacak profesyonel olarak kullanmayacağım. Kamerası iyi olan bir şey lazım benim için uygun fiyata :)

hocam bu siteye dikkat edin ucuzdur ama fake dükkan çok benim bir kaç kere başıma geldi ağzınız yanmasın en güzeli ebay :D

Merhaba Tam benlik soruyu sormuşsun meşhur bi Rc Model kanalı olan arkadaşın sana bi güzellik yapsın :)

birincisi helikopterle video çekemezsin. aşırı sallama olur pil ömrü seni yer bitirir
ikincisi helikopter kameraları en kralı 480p çeker iş görmez.
üçüncüsü kendin bir kamera bağlamak istediğinde dengesi bozulur kaldıramazsın.
dördüncüsü kırılma ihtimali çok yüksektir.

Eğer havadan çekim yapmak istiyorsan ve max vereceğin para 70$ zaten. Daha üstü gümrükten geçmez. Yapacağın iş syma x6 bulmak. Aceleye getirme ya kampanyalılardan düşürürsün yada en düşük 42 cm lik bir Quadcopter bulmak. Hem havada sabit kalır. Video kaliten çok üstün olur. Hem kullanışlı olur hemde kırılmaz.

Video işine gelincede. Syma x5 de video çekim var ancak kalitesi seni mutlu etmez. 70$ alacağın hiçbir hava aracının video kalitesi seni mutlu etmez daha doğrusu.
Tavsiye vericek olursak. bir adet Syma X6 , bir adet de Sport Action kamera al yeni çıkan acayip ucuz ama kaliteli bir ürün.. ikisini ayrı ayrı al. Action kamerayı quadcoptere bağlayıp dengeli uçuş yaparsın ve istediğin verimi alırsın arkadaşım. hem piyasası olan bir üründür videoları izlenir. İşin bitincede türkiye de 300-350 civarına satarsın.

Hocam kusura bakmayın mesajınızı ancak gördüm :( Acaba skype adresiniz var mı ? Çok yardımınız dokunacaktır bana eminim gerçekten tam istediğim şeyleri yazmışsınız. Syma x6 70 dolardan falan satıyorlar alırım onda sıkıntı yok fakat kamerayı nasıl bağlayacağım ? Ve maksimum kaç paraya patlar bana ? Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam :)

hocam bu siteye dikkat edin ucuzdur ama fake dükkan çok benim bir kaç kere başıma geldi ağzınız yanmasın en güzeli ebay :D

Yok hocam dikkat ediyorum merak etmeyin :)

Hocam kusura bakmayın mesajınızı ancak gördüm :( Acaba skype adresiniz var mı ? Çok yardımınız dokunacaktır bana eminim gerçekten tam istediğim şeyleri yazmışsınız. Syma x6 70 dolardan falan satıyorlar alırım onda sıkıntı yok fakat kamerayı nasıl bağlayacağım ? Ve maksimum kaç paraya patlar bana ? Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam :)

Detaylı olarak yazdım arkadaşım sana. Eğer bulabilrisen syma x6 yı al önce. Sonra Bu linkteki kamerayı

Uygun fiyatlı 720p aksiyon kamera - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 173502893

aliexpres sıkıntılı biraz alibaba dan 15-30$ civarına bulursun. Bitanede ondan al birton aparatı var açı derecesine göre nasıl istiyosan öyle bağlarsın. Veya hırdavatçıya gidip çift taraflı bant alıpda bağlayabilirsin daha hafif olur.

Detaylı olarak yazdım arkadaşım sana. Eğer bulabilrisen syma x6 yı al önce. Sonra Bu linkteki kamerayı

Uygun fiyatlı 720p aksiyon kamera - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 173502893

aliexpres sıkıntılı biraz alibaba dan 15-30$ civarına bulursun. Bitanede ondan al birton aparatı var açı derecesine göre nasıl istiyosan öyle bağlarsın. Veya hırdavatçıya gidip çift taraflı bant alıpda bağlayabilirsin daha hafif olur.

Çok teşekkürler hocam fakat ağırlık yapmaz değil mi ? Yani dengede bir sorun olmaz herhalde ? X6'da gelen kamera var mı hocam ? Eğer varsa onu nasıl çıkartacağım bu işlerden pek anlamıyorum da varsa eğer video veya yazı okuyabilirim.

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]

Şimdi Anladım :D :D :D sen Eceabatı çekçeksin :d seni özgüncü :D

Çok teşekkürler hocam fakat ağırlık yapmaz değil mi ? Yani dengede bir sorun olmaz herhalde ? X6'da gelen kamera var mı hocam ? Eğer varsa onu nasıl çıkartacağım bu işlerden pek anlamıyorum da varsa eğer video veya yazı okuyabilirim.

hayır 40 cm ve üzeri quadcopterler 200-250 grama kadar stabili bozulmuyor. Mesajdan devam edebiliriz sorun olursa yazarsın.

Bir ara takıntı yapmıştım RC den çok pervane parası ödedim desem abartı olmaz ama ev içinde kullanıyordum ben açık havada değil.

Arkadaşlar bu site çok sakat çok dikkat edin paralarınız çöpe gitmesin %50'si dolandırıcı bu sitenin aman dikkat.

aliexpress son derece güvenilir bir sitedir milyonlar kullanıyor, tek risk 100-150$ üstü malzemelerin gümrüğe takılma riski.

Bu işi profesyonel olarak yapan var mı? Ben eng kameramanıyım. Birlikte bir şeyler yapabiliriz. Mesajlara baktım da hepsi -mış -miş- -muş tarzı şeyler... Kimsenin fikri yoksa neden 6 sayfa mesaj var onu da çözemedim.

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]

Şimdi Anladım :D :D :D sen Eceabatı çekçeksin :d seni özgüncü :D

Yok canım bahçede uçurucam :D :D

hayır 40 cm ve üzeri quadcopterler 200-250 grama kadar stabili bozulmuyor. Mesajdan devam edebiliriz sorun olursa yazarsın.

Hocam tekrar çok teşekkürler mesaj ile ben yazıyorum zaten size bir sıkıntım olunca :)

Bir ara takıntı yapmıştım RC den çok pervane parası ödedim desem abartı olmaz ama ev içinde kullanıyordum ben açık havada değil.

Hocam ben model helikopter almayacağım quadcopter alıcam valla yapacak bir şey yok yani ödücez :D ama baya yavaş olucam öğrenirken acele etmiyecem.

Arkadaşlar bu site çok sakat çok dikkat edin paralarınız çöpe gitmesin %50'si dolandırıcı bu sitenin aman dikkat.

Yok hocam önüne gelenden alacak halimiz yok en güvenilirden alıcaz

aliexpress son derece güvenilir bir sitedir milyonlar kullanıyor, tek risk 100-150$ üstü malzemelerin gümrüğe takılma riski.

70-80 $ 'lık şeyler takılmaz değil mi hocam ? ve takılsa ne yapmamız gerekiyor

Bu işi profesyonel olarak yapan var mı? Ben eng kameramanıyım. Birlikte bir şeyler yapabiliriz. Mesajlara baktım da hepsi -mış -miş- -muş tarzı şeyler... Kimsenin fikri yoksa neden 6 sayfa mesaj var onu da çözemedim.

@Elfide hocam baya profesyonel gibi gözüküyor yani gerçekten her konuda çok bilgili uzun zamandır forumda da gördüüm kadarıyla. bence Elfide hocamla bir konuşun hocam. Çok iyi paralar bile kazanılabilir ama 3-4 milyar bayılmak lazım phantom gopro falan almak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri