Recstudios Aralık ödemeleri Kesinleşti

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun aleykum.

En sonunda aralik odemeleri kesinlesti. Herkese hayirli olsun.

- Alt bayi (rec) Olmak isteyenler için kazanç oranı, Herkese bayilik veriyoruz.

Direk başvuru formlari %75 olarak değiştirildi.
%10 reclik kazanclari var. Toplamda %85 oluyor.

Bol blocksuz kazanclar.

Son düzenleme:
Hayırlısı olur İnşALLAH deneme amaçlı bir kanal bağlamıştım ufak bi ödeme gelecek umarım herkes parasını alır

Çok şükür yani şimdi kesinleştiyse ödeme kim bilir ne zaman yapılır..?

Bol blokesiz ödemeler herkese..

arkadaslar ödeme alan varmi? yalan mi oldu bu partner de yoksa?

paypalla ilgili sıkıntı oldu belge yolladık bugun yarın başlıcaz diyorlar ama hadi hayırlısı

"Dear all,

We are suffering a slight delay with our PayPal payments because the new US PayPal account needs another Account Verification step before we can transfer money from our bank accouhnt into our PayPal account.

We will be supplying PayPal with the requested documents today so this should be resolved very quickly, after which we will transfer money into the PayPal account and pay all of you!

All other payments (Bank and Western Union) are not affected. NOTE: Switching payment method will not result in a quicker payment first of all because we will sort this PayPal issue out in a matter of hours and second of all because it will only take effect from the next payment round onwards.

Pls bear with us just a little while longer."

paypalla ilgili sıkıntı oldu belge yolladık bugun yarın başlıcaz diyorlar ama hadi hayırlısı

"Dear all,

We are suffering a slight delay with our PayPal payments because the new US PayPal account needs another Account Verification step before we can transfer money from our bank accouhnt into our PayPal account.

We will be supplying PayPal with the requested documents today so this should be resolved very quickly, after which we will transfer money into the PayPal account and pay all of you!

All other payments (Bank and Western Union) are not affected. NOTE: Switching payment method will not result in a quicker payment first of all because we will sort this PayPal issue out in a matter of hours and second of all because it will only take effect from the next payment round onwards.

Pls bear with us just a little while longer."

Kendi ödeme sistemlerini hazırladılar. Yetiştiremediler bu yüzden sıkıntılar var bakalım. Fazla zamanım olmadığı için metni tam okuyamadım. Okuduğum kadarıyla dediğinizi yazıyor

ayın kacı ödeme gününden 4 gün gecmis ses seda yok. adam yazdiklarimada cvp vermiyor skypeden? yalan oldumu simdi?

ayın kacı ödeme gününden 4 gün gecmis ses seda yok. adam yazdiklarimada cvp vermiyor skypeden? yalan oldumu simdi?

Ödenicek hocam, şuanda kendi ödeme yöntemlerine geçtikleri için paypalda sorun çıkmış onunla uğraşıyorlar. Banka ödemeleri sorunsuz yapıldı paypalda belge eksiği var

Bu saatten sonra da banka olarak değiştirmek anlamsiz, doğru mudur hocam?

Güvercinle gönderildi

Bu saatten sonra da banka olarak değiştirmek anlamsiz, doğru mudur hocam?

Güvercinle gönderildi

Bu saatten sonraki değişiklikler bir sonraki ayı etkiler. Beklemekten başka bir yol yok malesef. En geç bir sonraki ödemeyle hepsi birlikte yapılır. Şuanda resmi bir açıklama yok ödemelerin ne zaman yapılacağına dair

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] [MENTION=12222]bbs1[/MENTION]

Arkadaşlar ben bu upinder diye biriyle skypeden görüşüyordum ama artık cevap vermiyor, bu partner halen ödeme yapmadı ulaşabilen varmı ? yarın 6.gün olacak ödeme yapmadıkları *

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

Arkadaşlar ben bu upinder diye biriyle skypeden görüşüyordum ama artık cevap vermiyor, bu partner halen ödeme yapmadı ulaşabilen varmı ? yarın 6.gün olacak ödeme yapmadıkları *

yokmu cevap ?

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

yokmu cevap ?

3 gündür kanalara davet gelmiyordu bugün hepsine davet atmış ama ödeme konusunda herhangi bi açıklama yok tek bildiğim paypallarında sıkıntı olduğu açıldğı zaman ödemelerin yapılacak olması.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri