RecStudios Network

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Hocam benim kanal 100 izlenimi geçti kesinti oranını nasıl ayarlayabiliriz?

Hocam linkinizi özelden yazın hemen ayarlıyalım,istersenizde dashborda yansımasını bekleyin, her gece yatmadan önce kontrol ediyorum 100 ü geçenleri ayarlıyorum.Nasıl isterseniz

Hocam bu odeme gunlerine her ayin 7-10 yazmissiniz. Mesala kasim odemelerini aralik 7-10 da mi alacaz yoksa ocak 7-10?

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Hocam bu odeme gunlerine her ayin 7-10 yazmissiniz. Mesala kasim odemelerini aralik 7-10 da mi alacaz yoksa ocak 7-10?

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Kasım ödemeleri 7-10 ocak şeklinde hocam.

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------

Akşam üzeri başvuran kanallarada davetler gönderildi bilginize.

Hocam telden yaziyorum. Tum kanallara ayri dashbord olusturacaksniz.dashbordu daveti kabul ettikden 24 saat sonra oluşturabilirsiniz

bu partner özel url istemiyor mu özel url de sıkıntı var nasıl başvuru yapılacak

url yi nasıl oluışturacaz sıkıntı onda zaten hocam - çıkınca nasıl başvuru olacak

url yi nasıl oluışturacaz sıkıntı onda zaten hocam - çıkınca nasıl başvuru olacak

Kanal ayarları gelişmiş ayarlardandı sanırım.Bende özel url almayalı baya oldu hocam bi deneme yapıp size detaylı bi şekilde yazarım nasıl yapıldığını :)

hocam bir tane özel url alsana hocam çok basit anlatmışsınız yinede tşkler

nasıl yani? benim bütün kanallarımın özel url si vardır, soruyu tam olarak anlamamış olabilirim.

özel url şudur : youtube.com/ (özel url) /

normalde kanalınız şu şekilde gelir : youtube.com/ asdkalsj334jkj / bunu değiştirmek için kanalınızın sağ üst tarafında ayarlara oradan da gelişmişe tıklarsanız özel url oluştur seçeneğini görürsünüz. sorun bu değil mi?
tabi ki şu da var özel url yi sadece bir defa oluşturabilirsiniz, tekrar değiştiremezsiniz.

nasıl yani? benim bütün kanallarımın özel url si vardır, soruyu tam olarak anlamamış olabilirim.

özel url şudur : youtube.com/ (özel url) /

normalde kanalınız şu şekilde gelir : youtube.com/ asdkalsj334jkj / bunu değiştirmek için kanalınızın sağ üst tarafında ayarlara oradan da gelişmişe tıklarsanız özel url oluştur seçeneğini görürsünüz. sorun bu değil mi?
tabi ki şu da var özel url yi sadece bir defa oluşturabilirsiniz, tekrar değiştiremezsiniz.

hocam dün geceden itibaren artık özel url almak için baya bir istegi var yutubun onu yerine getirmeden özel url alamıyoruz mesela 500 abone sartı var

hocam dün geceden itibaren artık özel url almak için baya bir istegi var yutubun onu yerine getirmeden özel url alamıyoruz mesela 500 abone sartı var

hadi ya bak bundan haberim yoktu teşekkür ederim bilgilendirme için ;) eee o zaman iş baya zorlaştı desene özel url alamazsak partnere başvuramayız. bu nasıl olacak?

Denemek amaçlı 5 kanal bağlıyorum.. İnşallah pişman olmayız.

hocam bagladımgım kanala dasboard aldım ama şimdi şifre ile giremiyorum bunu nasıl çözebilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri