RecStudios Network

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam tum kanallari buraya tasiyorum. Umarim skintisiz sizde bizde kazaniriz.

hocam bagladımgım kanala dasboard aldım ama şimdi şifre ile giremiyorum bunu nasıl çözebilirim

Hocam dashbord oluştururken gelen ilk şifre ile mi giremiyorsunuz?O şifreyi kopyalayıp yapıştırırken sağında solunda boşluk olmayacak şekilde kopyalamaya dikkat edin genelde en cok yapılan hata bu.

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam tum kanallari buraya tasiyorum. Umarim skintisiz sizde bizde kazaniriz.

Hayırlı olsun hocam inş uzun süreler birlikte kazanacağız.

hocam bir tane özel url alsana hocam çok basit anlatmışsınız yinede tşkler

hadi ya bak bundan haberim yoktu teşekkür ederim bilgilendirme için ;) eee o zaman iş baya zorlaştı desene özel url alamazsak partnere başvuramayız. bu nasıl olacak?

Hocam url içinde - işareti varsa bana skypdan yada özelden pm ile kanal linki ve mail adresini atarsanız.O kanala davet yollatırım.Biraz önce bi deneme yaptım davet geldi sorun yok.

Hocam dashbord oluştururken gelen ilk şifre ile mi giremiyorsunuz?O şifreyi kopyalayıp yapıştırırken sağında solunda boşluk olmayacak şekilde kopyalamaya dikkat edin genelde en cok yapılan hata bu.

Hayırlı olsun hocam inş uzun süreler birlikte kazanacağız.

hayır hocam o işi hallettim normal dasboard sifresi ile giremiyorum dasboard olsuturdum
mesela username :paramadic
şifre paramedic yaptım şimdi onlar ile girmeye calıstıgımda girmiyor?

http://ucms.recstudios.tv/signup/forgotpas/index.cfm girip I'm channel owner secerek kanal isminizi ve mailinizi girerek sifrenizi mailinize isteyebilirsiniz.

hayır hocam o işi hallettim normal dasboard sifresi ile giremiyorum dasboard olsuturdum
mesela username :paramadic
şifre paramedic yaptım şimdi onlar ile girmeye calıstıgımda girmiyor?

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

Kanal linkini ve mailini gonderdim, donus yaparsaniz sevinirim.

Hocam url içinde - işareti varsa bana skypdan yada özelden pm ile kanal linki ve mail adresini atarsanız.O kanala davet yollatırım.Biraz önce bi deneme yaptım davet geldi sorun yok.

slm hocam;
kanal url de - olması sıkıntı mı yaratıyor?
ben başvuruyorum sıkıntı olmadı bende ama yine de bana pm atın derseniz "-" li url ler varsa benim kanallar arasında göndereyim isterseniz

slm hocam;
kanal url de - olması sıkıntı mı yaratıyor?
ben başvuruyorum sıkıntı olmadı bende ama yine de bana pm atın derseniz "-" li url ler varsa benim kanallar arasında göndereyim isterseniz

Merhaba hocam bazıları sıkıntı yaratıyor başvuru olmuyor.Siz başvurunuzu yapın hata verirse bana kanal adı ve mail şeklinde atarsanız ilgilenirim

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam bende 1.2k izlenimli ve 2 3 tane 200 300 izleimli kanallarımı recstudiosa sokmayı düşünüyorum size bir takım sorularım var skypenız var mıdır?

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] abi yine yüzde 60 yapmışsın
tamam sonradan çevirceksindir ama psikolojikolarak insan başvurmak istemiyor .d

Hocam haklısnız unutuyorum sürekli :) birazdan düzeltirim sizin kanalarıda yüzde 85 olarak değiştiriz hemen.
Ben panellerin hiçbirine giremiyorum,böyle bir kullanıcı yok diyor ,bi sorun var ama ney.

Hocam daveti kabul ettikden 24 sonra dashbordu olaşturabilirsiniz,suan unknowchanel hatası verir.veritabına geçmesi 1 günü buluyor.

Dasboard şifresi ne kadar zaman sonra gönderiliyor?

Edit: Cevabım bir üst mesajda varmış :)

Son düzenleme:
Hocam haklısnız unutuyorum sürekli :) birazdan düzeltirim sizin kanalarıda yüzde 85 olarak değiştiriz hemen.

Hocam daveti kabul ettikden 24 sonra dashbordu olaşturabilirsiniz,suan unknowchanel hatası verir.veritabına geçmesi 1 günü buluyor.

disboardları oluşturmuştum dün panellerine gieryim dedim hiçbiri girmedi..

aynen ben de 2 kez uyardım iki kez %80 yaptı birkaç gün sonra tekrar %60 yaptı

bu durumda bende bi güvensizlik oldu ben de gitim baska bi ağdan %75 kesinti ile kanal bağladım. adam sözünün eri olsun canım feda!!

bbs ye güvenim yok acıkcası yarın öbür gün %85 yaptığı kanalları tekrar %60a cekebilir. madem zaten %85 yapacaksın niye %60 ile basvuru alıyorsun.
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] durumu tam anlatırsan sevinirim amacın ne planın ne aklında gecen ne yoksa insanların gözü seni baska görüyor

konuyla yçneticiler ilgilenirse sevinirim

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] Neden formu %60 a ceviriyorsun hocam sebebi nedir?

aynen ben de başvurmayı bıraktım zaten bu unutulcak bi durum değil..papli birkaç kez dediği halde.
hayırlısı her şekilde bot partner mail olsun özelimiz bir şekilde açığa çıkıyor ama en azından bunu seçme hakkımız var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri