[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam tum kanallari buraya tasiyorum. Umarim skintisiz sizde bizde kazaniriz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bagladımgım kanala dasboard aldım ama şimdi şifre ile giremiyorum bunu nasıl çözebilirim
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam tum kanallari buraya tasiyorum. Umarim skintisiz sizde bizde kazaniriz.
hocam bir tane özel url alsana hocam çok basit anlatmışsınız yinede tşkler
hadi ya bak bundan haberim yoktu teşekkür ederim bilgilendirme içineee o zaman iş baya zorlaştı desene özel url alamazsak partnere başvuramayız. bu nasıl olacak?
Hocam dashbord oluştururken gelen ilk şifre ile mi giremiyorsunuz?O şifreyi kopyalayıp yapıştırırken sağında solunda boşluk olmayacak şekilde kopyalamaya dikkat edin genelde en cok yapılan hata bu.
Hayırlı olsun hocam inş uzun süreler birlikte kazanacağız.
hayır hocam o işi hallettim normal dasboard sifresi ile giremiyorum dasboard olsuturdum
mesela usernamearamadic
şifre paramedic yaptım şimdi onlar ile girmeye calıstıgımda girmiyor?
Hocam url içinde - işareti varsa bana skypdan yada özelden pm ile kanal linki ve mail adresini atarsanız.O kanala davet yollatırım.Biraz önce bi deneme yaptım davet geldi sorun yok.
http://ucms.recstudios.tv/signup/forgotpas/index.cfm girip I'm channel owner secerek kanal isminizi ve mailinizi girerek sifrenizi mailinize isteyebilirsiniz.
---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------
Kanal linkini ve mailini gonderdim, donus yaparsaniz sevinirim.
Hocam url içinde - işareti varsa bana skypdan yada özelden pm ile kanal linki ve mail adresini atarsanız.O kanala davet yollatırım.Biraz önce bi deneme yaptım davet geldi sorun yok.
slm hocam;
kanal url de - olması sıkıntı mı yaratıyor?
ben başvuruyorum sıkıntı olmadı bende ama yine de bana pm atın derseniz "-" li url ler varsa benim kanallar arasında göndereyim isterseniz
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam bende 1.2k izlenimli ve 2 3 tane 200 300 izleimli kanallarımı recstudiosa sokmayı düşünüyorum size bir takım sorularım var skypenız var mıdır?
Dün başvuran tüm kanalların davetleri gönderildi arkadaşlar.
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] abi yine yüzde 60 yapmışsın
tamam sonradan çevirceksindir ama psikolojikolarak insan başvurmak istemiyor .d
Ben panellerin hiçbirine giremiyorum,böyle bir kullanıcı yok diyor ,bi sorun var ama ney.
Hocam haklısnız unutuyorum süreklibirazdan düzeltirim sizin kanalarıda yüzde 85 olarak değiştiriz hemen.
Hocam daveti kabul ettikden 24 sonra dashbordu olaşturabilirsiniz,suan unknowchanel hatası verir.veritabına geçmesi 1 günü buluyor.
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] abi yine yüzde 60 yapmışsın
tamam sonradan çevirceksindir ama psikolojikolarak insan başvurmak istemiyor .d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.