Recstudios ve Bloke

teliften degil, toplu kanal kapanmalarinda gitti, icindeki kazanc 1$ uzeri yani odeme limiti asildi, bir de yetkililer ile gorustum ve onlarda daha once kesinlikle bloke olmayacak derken son 1-2 gundur bloke olayini dogruluyorlar.

katılıyorum tekrar görüşülüp kanalı verip açıklama istemek gerek...

edit: kanal teliften mi kapandı hocam?

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------

hadi hayirlisi, recs kesinlesti, blokeleri bekliyoruz :)

---------- Spam Engelliyici 13:29 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

bir bloke daha Gyazo - c9e835550def9fbffb40594693811e0b.png

O zaman yalan söyledi eleman, arkadaşlar kesinleşenler yada kanalı kapananlar dashboardlarını paylaşabilir ler mi ?

Hub arkadaslarin kesinlikle hicbir sucu yok, emin olun onlar da magdur oluyorlar, daha dun hub almak icin basvuranlara bile % 100 blokesiz diye soz verenler utansin, hublar degil.

iyi ki reclik alıp hayal kırıklığına uğramamışım :D

Konuşup kapanan kanala garanti ödeme yapıyo diyenler online mı :D

Networkler kurnaz, ilk once 1-2 kanala kapansa da oduyorlar, onlar da biliyorlar ki ilk zarar onlara buyuk kar getirir, genelde ilk aylarda odemeler sorunsuz, sonra kanal artisi ile odemelerde blokeler geliyor, creative de bunu gorduk, musicte ve simdi de recs ile, tekrar belirtiyorum bloke olayina kesinlikle kizmiyorum, daha dun hub almak icin yetkililerle gorusen arkadaslara bile goz gore gore yalan soyleyen network sahiplerine sitemim.

Bence biraz da hublarda da hata var bir ay dene bir kanalı kapat bakalım ondan sonra kapanan kanala ödeme var de

geçen bi konuda arkadaş yapılan bi ödemeyle ilgili resim eklemişti konuya,ödemeyi yapan zoomindi.ben o resmi gördükten sonra dedim bunun ne oldugu belli.zoominin yeni çocugu dedikce skypedan görüştügüm arkadaşlar alakası yok diyip durdular.alakası yoksa zoomin neden onların adına ödeme yapmış.

edit : resmi buldum :)
25788971eee18a47bd165f9db7b8f828.png

resmi ekleyen [MENTION=12222]bbs1[/MENTION] arkadaşımızmış.kesinlikle kendisine bişey söyledigim,sitem ettigim yok,yanlış anlaşılmasın.ama zoominin ödeme yaptıgını gördükten sonra blokeyi tahmin etmek zor degildi.

ayrıca [MENTION=7847]cansuyildiz[/MENTION],bunların aga babalarını eklememişsin listeye.zoomin neden yok ilk mesajdaki listede :D

geçen bi konuda arkadaş yapılan bi ödemeyle ilgili resim eklemişti konuya,ödemeyi yapan zoomindi.ben o resmi gördükten sonra dedim bunun ne oldugu belli.zoominin yeni çocugu dedikce skypedan görüştügüm arkadaşlar alakası yok diyip durdular.alakası yoksa zoomin neden onların adına ödeme yapmış.

edit : resmi buldum :)
25788971eee18a47bd165f9db7b8f828.png

resmi ekleyen [MENTION=12222]bbs1[/MENTION] arkadaşımızmış.kesinlikle kendisine bişey söyledigim,sitem ettigim yok,yanlış anlaşılmasın.ama zoominin ödeme yaptıgını gördükten sonra blokeyi tahmin etmek zor degildi.

ayrıca [MENTION=7847]cansuyildiz[/MENTION],bunların aga babalarını eklememişsin listeye.zoomin neden yok ilk mesajdaki listede :D

Fatih hocam dün rec yetkilisi ile görüşmemde sordum bunu dedimki ,zoomin forela buna benzer partnerler ile alakanız var mı dedim, kesinlikle alakası olmadıklarını söyledi, akşama skype konuşmalarını eklerim, biraz zaman geçsin bakıyım neler olacak

Cok knl baglmstm rec e suandan itibren hubluk vrn arkdslr ytkililerle gorsp kapananlar kesin veriliyrmu verilmiyormu bilgi almalari lazm.

beyler 3 ay sonra herşey belli olucak 10 bin dolar++ paramı creative öderse yazarım. 12 ay sonra ödicez demişlerdi

Ulan sanki benim hub'a kanal bağladınız da bana sövüyonuz :D

1 kişi bile benim hub'a kanal bağladıysa srefsizim

gecen 2-3 kanal gelmişti ben de sevindim birileri kanal bağladı diye
onları da kuzenim bağlamış ben üzülmeyeyim diye

su anda 40 akanl bağlı 37si benim 3 tanesi kuzenim

bi de 600 tl site masrafı yaptım

dağılın artık :)

peki bloke konulan para ne zaman ödenicekmiş ? [MENTION=7847]cansuyildiz[/MENTION] creative 12 ay diyor bunlar ne diyor

bu yüzden diyorum hubluk alan arkadaşlar konularını açarken fazla iddaalı olmak açısından elinden gelmeyen konularda açıklama kısmını abartmasınlar diye.

Ulan sanki benim hub'a kanal bağladınız da bana sövüyonuz :D

1 kişi bile benim hub'a kanal bağladıysa srefsizim

gecen 2-3 kanal gelmişti ben de sevindim birileri kanal bağladı diye
onları da kuzenim bağlamış ben üzülmeyeyim diye

su anda 40 akanl bağlı 37si benim 3 tanesi kuzenim

bi de 600 tl site masrafı yaptım

dağılın artık :)

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] hocam bende görüştüm o arkadaşla kesin kesin dediğin gibi diyor, senlik birşey yok hocam sen zaten söyledin daha belli değil ona göre bağlayın diye, bakalım deneyip göreceğiz, şu kapanan kanalı olupta bloke olanlar bir yazsalar.

Fatih hocam dün rec yetkilisi ile görüşmemde sordum bunu dedimki ,zoomin forela buna benzer partnerler ile alakanız var mı dedim, kesinlikle alakası olmadıklarını söyledi, akşama skype konuşmalarını eklerim, biraz zaman geçsin bakıyım neler olacak

ben ilk gördügümde baktım panel zoominle aynı,zoominin yeni çocugu işte dedim.çünkü zoomin ve tayfasının hepsi aynı paneli kullanıyor,rengi filan degiştiriyorlar sadece ama hepsinin alt yapısı aynı.baktım buda aynı panel,burası zoomine baglı dedim ısrarla alakası yok dedi arkadaşlar çünkü hublık aldıkları adamlarda onlara öyle diyor.fakat,en son işte bi önceki mesajımda belirttigim gibi bu adamlara ait bi ödemeyi zoominin yaptıgını gördükten sonra iyici sogudum.bu ay paralara bloke koyarlar,koymazlar bilmem ama zoomine baglı arkadaş burası işte.hem zoominle alakamız yok diyorlar hem ödeme yapıyor zoomin bunların adına,hemde zoominin panelini kullanıyorlar.daha açık nasıl söylesinlerki zoomine baglıyız diye.ne yani nerde bi partner varsa,partner açılsa paypal hesabında bi sorun olsa yada o an herhangi bi başka bi sorun olsa iyilik olsun diye zoomin gidip onların adına ödememi yapıyor?daha önce mn zoominle alakamız yok dedi,zoomin onun adına ödeme yaptı.forelamıydı creative miydi ne aynısı ondada oldu.şimdide bu...inşallah kimsenin parasına bloke konmaz tabi ama zoominin tayfasına,listeye bu adamlarıda ekleyin.kabul edin artık bu adamlarında o listede oldugunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri