Reddedildi Uyarısı

• Kullanıcı refik06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

refik06

Kayıtlı Üye
kanalım özgün değil ama şimdiye kadar herhangi bir telif yada uyarı almamıştım
3 aydır yüklü olan videolar şimdilerde uyarı almaya başladı

2 gün önce 400k üzerinde izlenim almış videomda reddedildi uyarısı çıktı
bugün ise 90k civarlarında izlenim almış videomda aynı hatayı gördüm

şuan kanalımda 13 video yüklü ve 1000 üzerinde abone var
uyarılardan sonra bütün videoları silmeyi düşünüyorum ama yinede sizlerden fikir almak istedim

eğer ben videoları silmez ve bahsettiğim reddedildi uyarısı kalan videolarada gelmeye devam ederse kanalım kapanır mı ?

Videoda çerçeve veya alt yazı varmıydı arkadaşlar?

hayır videolar orjinaldi
sadece ilk yüklediğim günlerde keyfi olarak youtube görüntü iyileştirme aracı ile renk ayarı yapmıştım

Çerçeve ve altyazılı birkaç videoma reddildi geldi de dedim belki ondandır :) çok şükürde değilmiş. Topluluktan gidiyor diyor Youtube. Hayırlısı olsun.

Çerçeve ve altyazılı birkaç videoma reddildi geldi de dedim belki ondandır :) çok şükürde değilmiş. Topluluktan gidiyor diyor Youtube. Hayırlısı olsun.

benim asıl korkum "ya kanal kapanırsa ?" düşüncesidir
bahsettiğim kanalım şimdiye kadar tutturabildiğim tek kanal ve geçimimi bu kanalın kazancı ile sağlamaktayım,
gelen uyarıları görünce kanaldaki tüm videoları silmek çok mantıklı görünüyor ama bu seferde bir anlamı kalmayacak
iki arada bir derede kaldım, ne yapsam bilemedim

benim asıl korkum "ya kanal kapanırsa ?" düşüncesidir
bahsettiğim kanalım şimdiye kadar tutturabildiğim tek kanal ve geçimimi bu kanalın kazancı ile sağlamaktayım,
gelen uyarıları görünce kanaldaki tüm videoları silmek çok mantıklı görünüyor ama bu seferde bir anlamı kalmayacak
iki arada bir derede kaldım, ne yapsam bilemedim

o sıkıntılı işte. Genelde tek kanala 2-3 video çalışıyorum uyarı gelse de sıkıntı olmuyor.

o sıkıntılı işte. Genelde tek kanala 2-3 video çalışıyorum uyarı gelse de sıkıntı olmuyor.

videoların tümünü silmek yerine özele alarak gizledim
umarum bişey çıkmaz yardımcı olan herkese teşekkürler

kanalım özgün değil ama şimdiye kadar herhangi bir telif yada uyarı almamıştım
3 aydır yüklü olan videolar şimdilerde uyarı almaya başladı

2 gün önce 400k üzerinde izlenim almış videomda reddedildi uyarısı çıktı
bugün ise 90k civarlarında izlenim almış videomda aynı hatayı gördüm

şuan kanalımda 13 video yüklü ve 1000 üzerinde abone var
uyarılardan sonra bütün videoları silmeyi düşünüyorum ama yinede sizlerden fikir almak istedim

eğer ben videoları silmez ve bahsettiğim reddedildi uyarısı kalan videolarada gelmeye devam ederse kanalım kapanır mı ?

son 3 4 gündür bende yaşadım izlenme çekmişmiydin ?

son 3 4 gündür bende yaşadım izlenme çekmişmiydin ?

hayır sadece vds kullanarak video yükledim bide keyfi olarak youtube görüntü iyileştirme aracı ile kafama göre renk ayarı yaptım
bunlar dışında çerçeve altyazı bot izlenim satın almak v.s tarzında hiç bişey kullanmadım

hayır sadece vds kullanarak video yükledim bide keyfi olarak youtube görüntü iyileştirme aracı ile kafama göre renk ayarı yaptım
bunlar dışında çerçeve altyazı bot izlenim satın almak v.s tarzında hiç bişey kullanmadım

O halde izlenmeyle alakalı değil benim başıma gelen tüm videoları ortak yanı vegas efectliydi

O halde izlenmeyle alakalı değil benim başıma gelen tüm videoları ortak yanı vegas efectliydi

efektler ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum belki küçük bir ihtimal olabilir
yinede profesyonel spamerler konuya el atsa 3 - 5 söz söylese güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri