Reddedildi (uygunsuz içerik) Çözdüm Sanırım!

Benim bildiğim tek yöntem var benzersiz video yapmak.

Arkadaşlar vds olan için diyorum.yt den 3 dk lik bi video indirmek cok mu zor? Adam sadace deneylim demiş.

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:38 ----------

Evet Arkadaşlar Başlıktada Okuduğunuz Gibi Sorunu Çözdüğümü Sanıyorum. Buna Tam Emin Olmak için Bu Sorunu Yaşayan 2 Arkadaşa İhtiyacım Var. Bu Arkadaşlara Teamwiver Aracılığı ile Uzaktan Bağlanıp VDS'e Gerekli Programı Kurup Uygulamayı Gerçekleştireceğim. Bunun için Bir Deneme Kanalı ve İçerik Hazırda Olmalı...

Benim Çalışmış Olduğum içeriği Yayına Aldıktan 5 dk Sürmeden Uyarı Geliyor ve Kanal Topluluktan Kapanıyordu. 2 Saat Oldu Hala Sorun Gözükmüyor.

Hocam sende biraz anlatır misin nasıl olduğunu?

son durum nedir acaba çözüldü mü bu sorun? bende vds yok yoksa vermeye hazırım

Arkadaşlar Taktiği üç Arkadaş ile Denedik ve Şimdilik Olumlu Sonuç Aldık. Yine de Bir Hafta Kadar Beklemek İstiyorum.

Benim Sorunum Ne VDS Nede Kategoriydi. Bu Yanlış Algıyı Ortadan Kaldırmak İstiyorum. Zaten Elimde Server Mevcut. Tutup İnsanlardan İçerik Adı Almaktansa Onların PC sine Teamviwer İle Bağlanıp İşlemi Hem Yapacaktım Hemde Nasıl Yapıldığını Arkadaş Görecekti. Maksadım Sadece Bu Sorunu Yaşayan Arkadaşlara Faydalı Olabilmekti ama Her Zaman ki Gibi Etrafındaki İnsanları Kendi Gibi Gören Zihniyetler Heves Kırmak İçin Birbirleriyle Yarışıyorlar. Düz Mantık Kuramayan İnsanlarla Aynı Ortamı Paylaşmak Çok Acı. Senin Elinde Günde 1K Para Kazandıran Kategori Her Attığın Videoya Reddedildi Uyarısı Verdikten Sonra Bir Anlamı Var mı?

Arkadaşlar Taktiği üç Arkadaş ile Denedik ve Şimdilik Olumlu Sonuç Aldık. Yine de Bir Hafta Kadar Beklemek İstiyorum.

Benim Sorunum Ne VDS Nede Kategoriydi. Bu Yanlış Algıyı Ortadan Kaldırmak İstiyorum. Zaten Elimde Server Mevcut. Tutup İnsanlardan İçerik Adı Almaktansa Onların PC sine Teamviwer İle Bağlanıp İşlemi Hem Yapacaktım Hemde Nasıl Yapıldığını Arkadaş Görecekti. Maksadım Sadece Bu Sorunu Yaşayan Arkadaşlara Faydalı Olabilmekti ama Her Zaman ki Gibi Etrafındaki İnsanları Kendi Gibi Gören Zihniyetler Heves Kırmak İçin Birbirleriyle Yarışıyorlar. Düz Mantık Kuramayan İnsanlarla Aynı Ortamı Paylaşmak Çok Acı. Senin Elinde Günde 1K Para Kazandıran Kategori Her Attığın Videoya Reddedildi Uyarısı Verdikten Sonra Bir Anlamı Var mı?

Hocam tek merak ettiğim konu var. Aceba neden yazmiyorsunuz nasil oldugunu? daha kesin degil ama şundan şundan olabilir de.Bizde deneyelim.Bu kadar zor mu bunu yazmak?

Tebrik ederim.
Youtube çalışanlarından biri şu cevabı vermişti uygunsuz içerikle ilgili olarak:
"... only add tags to the tag section of your metadata. Adding additional tags to the description of your video may constitute spam and can result in the removal of your video."

Sonra şu sayfayı vermişti :
https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=en

Bu sebeple yukarda video benzersiz olmalı dedim.Şunlara uyduğum sürece hiç yakalanmadım.

Video metadatası kimseye ait olmamalı,özelleştirilmeli
Video gizli metadasındaki telif ismi silinmeli ffmpeg çözüyor.
Video görüntü ve sesi orjinal videodan farklı olmalı bunu da render'la çözüyoruz genelde.

Tebrik ederim.
Youtube çalışanlarından biri şu cevabı vermişti uygunsuz içerikle ilgili olarak:

Sonra şu sayfayı vermişti :
https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=en

Bu sebeple yukarda video benzersiz olmalı dedim.Şunlara uyduğum sürece hiç yakalanmadım.

Video metadatası kimseye ait olmamalı,özelleştirilmeli
Video gizli metadasındaki telif ismi silinmeli ffmpeg çözüyor.
Video görüntü ve sesi orjinal videodan farklı olmalı bunu da render'la çözüyoruz genelde.

Hocam bu 1. Ve 2. Madde nasil yapılıyor? Kac dk sürüyor video için(30dk lik)

1/2 dakika video ayrıntıları.Videonun hızlı renderı diye bir konu vardı ffmpeg ile alakalı o ekranda da telif ismi görünür.Birazdan resimleri atarım.Bazı videolarda , alttaki resimdeki ayrıntıların bazılarını görmezsiniz.
Burda yapmanız gereken eski video özelliklerin hepsini kaldırmak.Video detaylarında bazen hepsi gösterilmiyor.ffmpeg bunları da siliyor.Renderden sonra bu kısımları başlık açıklama yıldız v.s. kontrol etmek hatta değiştirip yeni şeyler yazmak iyi olabilir.

vnPjlO.png

1MEJ31.png

Son düzenleme:

Sizin ortadan kaldırmanız gereken bir yanlış algı vs. yok tamamen boş kuruntu yapıyorsunuz hocam bunları söylemeden edemicem. Kimse kategorisini açık etmez dedim, başka bir yöntemle bunu beraber araştırıp çözüme ulaştıralım dedim düz mantıklı, herkesi kendi gibi sanan art niyetli adam damgası yedim. Ben şu an tek kategori çalışıyorum ve bu kategoride tek kanal ile 31k para kastığımı bilirim gerçi adsense banlandı adsense banladıktan sonra neye yarar ve bu sorun yüzünden çalışamıyorum para kazanan adam bu sorunuda halleder, yönteme ihtiyacı yok demişsiniz hadi buyrun :) .. burda demek istediğim şimdi bu kategorimle örnek kanal açıp yöntemi farklı kişilerle denesemiydim? bunu kimse yapmaz.. deneyecek başka topluluk itirazı veren kategorimde yok. Kolay gelsin..

1/2 dakika video ayrıntıları.Videonun hızlı renderı diye bir konu vardı ffmpeg ile alakalı o ekranda da telif ismi görünür.Birazdan resimleri atarım.Bazı videolarda , alttaki resimdeki ayrıntıların bazılarını görmezsiniz.
Burda yapmanız gereken eski video özelliklerin hepsini kaldırmak.Video detaylarında bazen hepsi gösterilmiyor.ffmpeg bunları da siliyor.Renderden sonra bu kısımları başlık açıklama yıldız v.s. kontrol etmek hatta değiştirip yeni şeyler yazmak iyi olabilir.

vnPjlO.png

1MEJ31.png

Bu yöntemi bende yapıyorum 1 senedir bir sorunla karşılaşmadım ,ama bu yöntemin açığa çıkması yakında işe yaramayacağını gösteriyor. Bildigim çok yöntem var fakat 4 aydır çalışmıyorum spamdan dolayı adsensem banlaniyordu sürekli. Yöntem paylaşmak bu zamanda büyük cesaret.

Hocam yöntem her zaman bulunur.Tek yöntem bu değil sonuçta.Asıl sorun parayı nasıl alabileceğimiz.Adsense ve partner sorunları daha önemli bir sorun diye düşünüyorum.Gerçi onlarda da bir çözüm mutlaka bulunur.
Bu yöntemi bende yapıyorum 1 senedir bir sorunla karşılaşmadım ,ama bu yöntemin açığa çıkması yakında işe yaramayacağını gösteriyor. Bildigim çok yöntem var fakat 4 aydır çalışmıyorum spamdan dolayı adsensem banlaniyordu sürekli. Yöntem paylaşmak bu zamanda büyük cesaret.

Sizin ortadan kaldırmanız gereken bir yanlış algı vs. yok tamamen boş kuruntu yapıyorsunuz hocam bunları söylemeden edemicem. Kimse kategorisini açık etmez dedim, başka bir yöntemle bunu beraber araştırıp çözüme ulaştıralım dedim düz mantıklı, herkesi kendi gibi sanan art niyetli adam damgası yedim. Ben şu an tek kategori çalışıyorum ve bu kategoride tek kanal ile 31k para kastığımı bilirim gerçi adsense banlandı adsense banladıktan sonra neye yarar ve bu sorun yüzünden çalışamıyorum para kazanan adam bu sorunuda halleder, yönteme ihtiyacı yok demişsiniz hadi buyrun :) .. burda demek istediğim şimdi bu kategorimle örnek kanal açıp yöntemi farklı kişilerle denesemiydim? bunu kimse yapmaz.. deneyecek başka topluluk itirazı veren kategorimde yok. Kolay gelsin..

Bende aynı sizin gibi düşünüyorum 4 ay önceye kadar 5 haneli den aşağa hiç düşmeyen ben aylardır o kadar yöntem bilmeme rağmen adsense banı çözemedim :) youtube ilişiği kesme yöntemi duydum geldim başlayacam yakında hayırlısı. :)

Şu yöntemi denemek aslında çözüm olabilir.Bir uygulama yazdırın.Admob hesabınızı uygulamaya bağlayın.Sonra kanallarınızı uygulamanıza bağlayın.Eğer içeriğiniz çok iyi veriyorsa 2 katta kazanabilirsiniz.Kanal kapanırsa siler başka kanal eklersiniz uygulamaya.

Hocam yöntem her zaman bulunur.Tek yöntem bu değil sonuçta.Asıl sorun parayı nasıl alabileceğimiz.Adsense ve partner sorunları daha önemli bir sorun diye düşünüyorum.Gerçi onlarda da bir çözüm mutlaka bulunur.

Hocam mesela şu özelliklerinden bilgilerini sildik diyelim peki videonun ismi atıyorum kurtlar vadisi ise yine topluluk gelir mi ? videonun ismini de mi değiştirmek lazım yoksa sadece özelliklerden silmemiz yeterli olur mu ?

Youtube bir iki şeyi değil belki de 10'larca şeyi karşılaştırıyor.Bu sadece bir etken.Tümüyle benzersiz bir video yapmalısınız.Yöntem bir günde bulunuyor.sorun mantık yürütebilmekte.Hergün farklı bir yöntemle tam ekran video yüklenebilir.Yeter ki siz biraz zorlayın kendinizi.
Hocam mesela şu özelliklerinden bilgilerini sildik diyelim peki videonun ismi atıyorum kurtlar vadisi ise yine topluluk gelir mi ? videonun ismini de mi değiştirmek lazım yoksa sadece özelliklerden silmemiz yeterli olur mu ?

Hocam bu bizim işimizdi. Ticaret yapan bir insan yöntemlerini paylaşsa kendisinin bir özgünlüğü kalmaz diye düşünüyorum. Ekmek kazandığımız bir işin düzeninin bozulmasını kimse istemez. Ben aylarca uğraşıp bir yöntem bulup onun 2 dakkada hiç edilmesi hoş olmuyor malesef. :)

Youtube bir iki şeyi değil belki de 10'larca şeyi karşılaştırıyor.Bu sadece bir etken.Tümüyle benzersiz bir video yapmalısınız.Yöntem bir günde bulunuyor.sorun mantık yürütebilmekte.Hergün farklı bir yöntemle tam ekran video yüklenebilir.Yeter ki siz biraz zorlayın kendinizi.

hocam render aldıgımız bütün videoların şu özellik bölümündeki bilgileri zaten silinmiyor mu yeni videoda ? o zaman sadece video ismi düzeltmek yeterli olacaktır ? sezon 2 episde 2 yi 202 olarak ismini değiştiririz yükledikten sonra tekrar düzgün başlık yazarız olur biter galiba

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

Evet Arkadaşlar Başlıktada Okuduğunuz Gibi Sorunu Çözdüğümü Sanıyorum. Buna Tam Emin Olmak için Bu Sorunu Yaşayan 2 Arkadaşa İhtiyacım Var. Bu Arkadaşlara Teamwiver Aracılığı ile Uzaktan Bağlanıp VDS'e Gerekli Programı Kurup Uygulamayı Gerçekleştireceğim. Bunun için Bir Deneme Kanalı ve İçerik Hazırda Olmalı...

Benim Çalışmış Olduğum içeriği Yayına Aldıktan 5 dk Sürmeden Uyarı Geliyor ve Kanal Topluluktan Kapanıyordu. 2 Saat Oldu Hala Sorun Gözükmüyor.

deneme yapabilirim hocam sizi biraz kızdırmışlar galiba geç geldik :D

Bu yöntem paylaşma değil.Eğer fikirlerinizi sadece kendinize saklarsanız , belki sadece siz para kazanabilirsiniz.Ya da kimileri çıkar diğerleriyle paylaşır.Burda herkesin farklı bir tercihi olabilir ve saygı duyulmalıdır.Sonuçta youtube hiçbirimizin tekelinde değil.Kimse bir şey paylaşmayacaksa , o zaman bu forumun da bir anlamı kalmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri