Reddedildi (uygunsuz içerik) Tek konu! Çözüm Merkezi?

arkadaşlar bu konu ne oldu kesin bir çözüm bulabildinizmi? bende bir kaç deneme yaptım ama sonuç olumsuz denediklerim şunlar;

1-) 2 gün önce açılmış kanala youtubuda bulunmayan videonun formatını değiştirdim topluluk geldi.
2-) 2 gün önce açılmış kanala videonun formatını ve MD5 değerini değiştirdim gene topluluk geldi.
3-) 3 ay önce açılmış kanala videonun formatını değiştim render aldım MD5 değerini değiştim gene topluluk geldi.

Yaptığım denemeler olumsuz sonuçlandı başka neler deneyebiliriz?

Gmail ile alakasi.Eger Reddedildi gelmişse uğraşma içerik değiştir.

Benim attığım videoya reddedildi diyip aynı videoyu başkası nasıl yüklüyor onada verse ya reddetmeyi

arkadaşlar bu hata sadece ing de mi var başka dillerdede varmı, bilgisi olan var mı???

bazı diziler var elimde günlük düzenli olarak 1 er bölüm atıyorum ve 1 hafta sonra felan hep attıgım son bölüme reddedildi geliyor ve kanal topluluk yiyor cıldırtacak bu sorun beni... hep son attıgım bölümlere geliyor

çizgi dizi ikisini de denedim

bende bu sorunla uğraşıyorum epeydir çözebildiniz mi sorunu tam anlayamadım geçebildiniz mi bende de eski mailler var 6 aylık ama bir türlü geçemedim ne yüklesem hep bu sorun geliyor var mı çözümü bilen?

bende bu sorunla uğraşıyorum epeydir çözebildiniz mi sorunu tam anlayamadım geçebildiniz mi bende de eski mailler var 6 aylık ama bir türlü geçemedim ne yüklesem hep bu sorun geliyor var mı çözümü bilen?

yükledikden sonra ne kadar süre sonra geliyor hocam

Arkadaşlar Denemedim ama Bir Sitede Denk Geldim. Bu Sorunla İlgili İki Fark Var. Birincisi Çalışmış Olduğunuz İçeriğin Zamanında Aşırı Flaglanmış Olduğundan Kara Listeye Girdiği içinmiş. Bu Durumun Düzelmesi için En Az Bir Ay O Videonun Kimse Tarafından Çalışılmamış Olmalıymış. Bir Nevi Bir Ay Öncesine Kadar Çalışılmayan İçerik Bulunması Gerekliymiş. ikincisi ise Videolu Anlatım Yapılmış. Eleman Çalıştığı İçeriğe Manuel Olarak Videonun Başına İntro Ekleyip O Şekilde Render Alıp Atıyor. Bu Şekilde Deneyip Sonucu Bildirirseniz Sevinirim...

2. Sini denedim ben gene geliyor.dediğim gibi video ismiyle alakali.Video ismini 1 yapıp öyle atarsam gelmiyor.Fakat video ismini bi koyim reddedildi geliyor.Arkadaslar birde su dikkatimi çekti.Son 2 haftadir yt ye episode diye aratir son 1 saate bakardim.2 haftadır bunu yapamıyorum.demekki sorun dünya geneli.Kimse yapamiyor.

Videonun benzersiz olması gerekli , tek çözüm bu.
.Eski videoyu tekrar yüklerseniz gelir.
.Youtube to youtube yaparsanız gelir.
.Başlık ve etiketten yakalanırsanız gelir.
.Video detayları başka videolarla eşleşiyorsa gelir.

Forumda ffmpeg anlatımı var onlar hızlı render alıp , video detaylarını değiştirin.Büyük ihtimal geçersiniz.Youtube sisteminde eski kanal seo için etkili olabilir.Diğer yandan telif,topluluk uygunsuz içerikte bir etkisi olabileceğini sanmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri