Reklam Görünmeme Problemi (TEK BAŞLIK)

Cevap: Reklam Sorunu Yeniden Başladı [GÜNCEL KONU]

Şuan baktım
Adsense de tıklar işliyor.
Biz göremiyor olabiliriz.

4 tane video atdim 3 aninda yesil isik yandi para kazanma aktif ve reklamlar cikiyor

An itibarı ile TR için reklamlar gözüküyor

konu sabitlense iyi olur tek başlık altından bilgilenmiş oluruz. 2 günde bir reklam konusu açılıyor.

Evet konu sabitlense açıldı-kapandı muhabbetleri burdan gitse dahi iyi olur. güncel olarak tek konu takip edilir hem.

sabitleyip ilgili kategoriye taşıdım tek başlık altından devam

Dün deneme amaçlı bir video attım halen inceleniyor yazıyo sildim bende

reklamlarda yine sıkıntı var bende gözüküyor başkalarına baktırıyorum reklam yok diyolar :S hayret

kaç gündür çıkar diye bekliyorum ama halen 13 14 videomda halen reklam yok ama para kazanıyor olarak gösteriyor günlük 7000 izlenim alıyorum ortalama 2 adsenseden ama tıklanma 15 16 oda reklam çıkan 2 3 videodan geliyor acaba ne yapmalıyım arkadaslar cıkması için bilen varmı ?

sorunun çözümü hakkında bilgisi olan yokmu ?

yeşil olduğu halde reklam çıkmıyor ise pasif-aktif yapın tüm kanalı düzelme ihtimali var bende aynı sorun vardı o şekilde düzeldi

yeşil beyaz hale hiç gelmiyor yeşil siyah inceleniyor modunda bekliyor...

Evet çoğu videolarda benimde öyle oluyor. İnceleniyor da kalıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Yanlız değilmişim.

etiketleri sil kaydet
para kazanma kapat kaydet
video yonetıcısıne gel para kazanma ac kaydet
acılır sonra etiket girersin

hepsini denedim video renklerini değiştirdim kestim biçtim farklı videolar denedim yine olmadı çok ilginç

Yeşili Yakaladim Kapa Aca Kapa Aca Sonunda Yandi . Ama Reklam Yok ? Tık Yok ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri