Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CemaLi

Platin Üye
Arkadaşlar uzun zamandır reklam çıkmayan videolarıma bugün baktığımda reklam çıktığını farkettim acaba düzeliyor mu yavaş yavaş ?
Sizde bi kontrol edin .

Adblock kurulu olmayan Opera Neon tarayıcısndan kontrol ettim.

Konu ile ilgisi var mı yok mu bilemiyorum ama yaptığım işlemleri de paylaşayım.

1. Ayarlar > Erişim ve Yetkilendirme > 3 Taraf Erişimi
"Erişimi devre dışı bırak" yapıp sonrasında tekrardan "erişimi etkinleştir"

2. Reklamlara izin ver ve reklamları engelle > İçerik > Tüm Sitelerim
2.1 Genel Kategoriler
Tüm kategorileri engeleyin, zaten hepsini engelemenize izin vermez, hepsini engeleyin sırasıyla.

2.2 Hassas kategoriler
Hepsini engeleyin, sadece size uygun olanlara izin verin.

2.3 Reklam ağları
Yeni Google sertifikalı reklam ağlarına otomatik olarak izin ver devre dışı bırakıp tekrardan aktif edin.

2.4 Reklam Sunma
Tümünü engeleyip tekrardan etkinleştirin.

bu işlemleri yaptım ama 100% işe yaradı diyemem halen test ediyorum 2. günümdeyim farkedilir derecede izlenim ve kazançı görebiliyorum.

gqrknO.png

M0V6W9.png

Son düzenleme:
ömrümden ömür gitti şu konu açılırken :D rez

Video önü çogu zaman çıkıyor zaten hocam.Biran heyacanladım baya büyük bir gelişme oldu sandım.

Hafif bir düzelme var bende de
Adsense toplam kazanç 0,50£ dan 0,75£ e çıkmış :D

Video önü çogu zaman çıkıyor zaten hocam.Biran heyacanladım baya büyük bir gelişme oldu sandım.

ikince resimde de görüldüğü gibi çokça reklam gözüküyor.

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

http://www.ytpara.com/adsense-soru-...ikmama-ve-gosterim-sorunu-62.html#post1596186

Şu konuda yazdım, videolarda Video önü reklam çıkıyor zaten.
Sarı çizgi olmasına rağmen aralarda reklam yok.
Sanada 1 reklam denk düşmüş.
Hemen gaza gelmeyin.

öylede bende hiç çıkmıyordu o yüzden zaten konu açtım sarı çizgi video önü vs.. hiç yoktu bugün baktığımda farklılıklar olduğunu gördüm o yüzden konu açtım tabii hani 100% çözüldü demek yanlış ama bişiler düzeliyor gibi.

bende hiçbir değişiklik yok. sıfır çekiyorum kaç gündür.

umut dünyası :D kolay kolay geçmez bu sıkıntı.youtube tekrar ayar çekmedikçe kendi kendine gelecek hali yok.

Hocam 2.resmi görmememiştim ama malesef inatlaşıyor gibi olacam ama o sarı çizgiler normalde çıkıyor ama reklam çıkmıyordu tabi bugün girmedim youtube a belki reklamlar çıkıyordur artık.

Bende sorun olduğun dan beri çıkıyor ama ara sıra yeni değil

Mobilde orta reklamlar çıkaya başladı. Sanırım düzelmeye başladı.

Bi youtube yetkili abisinin bi röportajını okudum az önce, gaza gelip anlaşmaları feshettiniz ama tıpış tıpış geleceksiniz diyor reklam verenlere, ama bazı önlemler alacaklarmış, bize kırk dereden su getirtecekler gene

bende şimdi siz deyince baktım günlük 30 tl getiren kanal şu an itibariyle 60 tlyi geçmiş, yani düzelmeye başlamış gibi birisi, umarım hepsi düzelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri