ya video başı reklamlar çıkıyor tek tük ama videolardaki sarı çizgilerin üstüne gelince videoda çıkan küçük reklamlar hiç çıkmıyor kendi videolarım değil tüm youtubede öyle benim bilgisayarımdan bendemi cıkmıyor acaba herkestemi öyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya video başı reklamlar çıkıyor tek tük ama videolardaki sarı çizgilerin üstüne gelince videoda çıkan küçük reklamlar hiç çıkmıyor kendi videolarım değil tüm youtubede öyle benim bilgisayarımdan bendemi cıkmıyor acaba herkestemi öyle
abicim bende sarı çizgi bile cıkmıyor .... millet neden yazmıyor sorununu anlamıyorum sanki bir tek bende bu sorun varmış gibi düşünüyorum kesinleşmelere bakıyorum millet diyor 4 hane kesinleşti REKLAM CIKMIYOR ki nasıl kesinleşti ?????????????????????
abicim bende sarı çizgi bile cıkmıyor .... millet neden yazmıyor sorununu anlamıyorum sanki bir tek bende bu sorun varmış gibi düşünüyorum kesinleşmelere bakıyorum millet diyor 4 hane kesinleşti REKLAM CIKMIYOR ki nasıl kesinleşti ?????????????????????
Hocam reklam çıkmıyor değil çok az çıkıyor. 100k günlük hitin varsa normalde 5 lira alacaksan şimdi 1 lira alıyorsun şansın varsa. O da haliyle birikiyor beklenilen kadar olmasa da.
Hocam herkes bu dertten muzdarip. Kaldı ki sorun nisan ayında ortaya çıktı. Kesinleşme yaşanan mart ayıyla ilgisi yok [emoji846]
yav hocam cok az getirisi var günlük 10k izlenim varsa tık 10 izlenim 150 falan görünüyor hepsi böyle ve artık yt bıktırdı ... reklam cıksa kapanma sorunu falan sorun değil bunun yanında ...
hocam yapma benim yaptığım tek kanalım ay sonunda 5 hane getiriyordu şimdi kazanç yok ŞARTLARI ZORLASAM heralde 100 kanal yapmam kazın eşik geçmek için günlük 0.12 kazanç nedir ya... günlük 3 hane getirmesi lazım en az AMA ??????Aynen öyle şuan hani tamamen bıraktım bırakıyorum ama bazı sebeplerden dolayı zorluyoruz şartları.
hocam yapma benim yaptığım tek kanalım ay sonunda 5 hane getiriyordu şimdi kazanç yok ŞARTLARI ZORLASAM heralde 100 kanal yapmam kazın eşik geçmek için günlük 0.12 kazanç nedir ya... günlük 3 hane getirmesi lazım en az AMA ??????
Gosterimde saymiyor ki .... 2 ay daha boyle olursa kapatirim dukkani heralde.Mart ayındaki bgbg %100 alacak olursak nisan ayına girmesiyle bgbg %50'e düştü konuyu girince bgbgye baktım %75'e çıkmış gayet iyi durumda bgbg geçen ay ki gibi %100'e çıkmasını beklemiyorum şuan ki olan bgbg yeterde artar bile ...
![]()
![]()
Tr'de vaziyet bu . Aşağı yukarı tüm videolarda kazanç bu halde.
Videolar kısa olduğu içindir hocam, ortalama 2 dakika izleniyor videolarGelir paylaşmak yasak ama bu pek gelir sayılmaz diye düşünüyorum eğer öyle ise modlardan ricam resmi kaldırsınlar. Amacım sadece bu kadar izlemeye kazanılan kazancı göstermektir. İçerik TR değil bunu söyleyebilirim.
![]()
Videolar kısa olduğu içindir hocam, ortalama 2 dakika izleniyor videolar
Reklam sorunundan kaynaklansaydı 350 usd de kazanamazdı kanal
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.