Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
ya video başı reklamlar çıkıyor tek tük ama videolardaki sarı çizgilerin üstüne gelince videoda çıkan küçük reklamlar hiç çıkmıyor kendi videolarım değil tüm youtubede öyle benim bilgisayarımdan bendemi cıkmıyor acaba herkestemi öyle

ya video başı reklamlar çıkıyor tek tük ama videolardaki sarı çizgilerin üstüne gelince videoda çıkan küçük reklamlar hiç çıkmıyor kendi videolarım değil tüm youtubede öyle benim bilgisayarımdan bendemi cıkmıyor acaba herkestemi öyle

abicim bende sarı çizgi bile cıkmıyor .... millet neden yazmıyor sorununu anlamıyorum sanki bir tek bende bu sorun varmış gibi düşünüyorum kesinleşmelere bakıyorum millet diyor 4 hane kesinleşti REKLAM CIKMIYOR ki nasıl kesinleşti ?????????????????????

abicim bende sarı çizgi bile cıkmıyor .... millet neden yazmıyor sorununu anlamıyorum sanki bir tek bende bu sorun varmış gibi düşünüyorum kesinleşmelere bakıyorum millet diyor 4 hane kesinleşti REKLAM CIKMIYOR ki nasıl kesinleşti ?????????????????????

Hocam reklam çıkmıyor değil çok az çıkıyor. 100k günlük hitin varsa normalde 5 lira alacaksan şimdi 1 lira alıyorsun şansın varsa. O da haliyle birikiyor beklenilen kadar olmasa da.

Hocam herkes bu dertten muzdarip. Kaldı ki sorun nisan ayında ortaya çıktı. Kesinleşme yaşanan mart ayıyla ilgisi yok [emoji846]

Hocam reklam çıkmıyor değil çok az çıkıyor. 100k günlük hitin varsa normalde 5 lira alacaksan şimdi 1 lira alıyorsun şansın varsa. O da haliyle birikiyor beklenilen kadar olmasa da.

yav hocam cok az getirisi var günlük 10k izlenim varsa tık 10 izlenim 150 falan görünüyor hepsi böyle ve artık yt bıktırdı ... reklam cıksa kapanma sorunu falan sorun değil bunun yanında ...

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

Hocam herkes bu dertten muzdarip. Kaldı ki sorun nisan ayında ortaya çıktı. Kesinleşme yaşanan mart ayıyla ilgisi yok [emoji846]

diğer ay kesinleşme olmucak bu gidişle ....

işin özü tüm adsenselerime baktım hiç kanal bağlamadım boştaki adsensem gariptir eşik geçmiş ANLAM VEREMİYORUM OLANLARA ... ytde bukadar uzun süre sorun yaşamamıştım .

yav hocam cok az getirisi var günlük 10k izlenim varsa tık 10 izlenim 150 falan görünüyor hepsi böyle ve artık yt bıktırdı ... reklam cıksa kapanma sorunu falan sorun değil bunun yanında ...

Aynen öyle şuan hani tamamen bıraktım bırakıyorum ama bazı sebeplerden dolayı zorluyoruz şartları.

Bende düzelme yok, berbat.
Tr'de bile resmi kanallarda reklam çıkmıyor ne video önü nede yanında.
Yurtdışıda bundan muzdarip.
Çıkarsa video önü çıkıyor gerisi yok.
Bu ay sonu düzelmezse bu ay kazanç beklemeyin.

Aynen öyle şuan hani tamamen bıraktım bırakıyorum ama bazı sebeplerden dolayı zorluyoruz şartları.
hocam yapma benim yaptığım tek kanalım ay sonunda 5 hane getiriyordu şimdi kazanç yok ŞARTLARI ZORLASAM heralde 100 kanal yapmam kazın eşik geçmek için günlük 0.12 kazanç nedir ya... günlük 3 hane getirmesi lazım en az AMA ??????

hocam yapma benim yaptığım tek kanalım ay sonunda 5 hane getiriyordu şimdi kazanç yok ŞARTLARI ZORLASAM heralde 100 kanal yapmam kazın eşik geçmek için günlük 0.12 kazanç nedir ya... günlük 3 hane getirmesi lazım en az AMA ??????

Hocam tbm 0.01 şeklinde gidiyor gerisini sen düşün.

Mart ayındaki bgbg %100 alacak olursak nisan ayına girmesiyle bgbg %50'e düştü konuyu girince bgbgye baktım %75'e çıkmış gayet iyi durumda bgbg geçen ay ki gibi %100'e çıkmasını beklemiyorum şuan ki olan bgbg yeterde artar bile ...

Mart ayındaki bgbg %100 alacak olursak nisan ayına girmesiyle bgbg %50'e düştü konuyu girince bgbgye baktım %75'e çıkmış gayet iyi durumda bgbg geçen ay ki gibi %100'e çıkmasını beklemiyorum şuan ki olan bgbg yeterde artar bile ...
Gosterimde saymiyor ki .... 2 ay daha boyle olursa kapatirim dukkani heralde.

!!! Mobildeyim !!!

adsense kazanc ile analitik kazanc sizlerde de farklı mı ?

bu arada benim kanalda gosterim halen cok az yansıyor 13k sayfa gosterimi - 2.5k gosterim - 240 tıklama

Arkadaşlar yeni başladığım iki özgün kanalıma içerik hazırlama isteğim gitti yemin ederim bu yüzden.Özgün kanalımı bağladığım 0.50 TL arası getiren Adsense hesabı şuanda "0" çekiyor. Sizlere sorum sizce bu durum kalıcı mıdır? Özgün kanallarıma ve projelerime devam etmeli miyim?

bf83be61a80ac70ef6e4ca75d179a129.jpg

a9f3dbd0e29715fda76f8ff5a8d908a8.jpg

Tr'de vaziyet bu . Aşağı yukarı tüm videolarda kazanç bu halde.

23 marttan itibaren görüntülenme artışta ama gelir %70 oranında azalmış durumda ve herhangi bir düzelme yok.

Gelir paylaşmak yasak ama bu pek gelir sayılmaz diye düşünüyorum eğer öyle ise modlardan ricam resmi kaldırsınlar. Amacım sadece bu kadar izlemeye kazanılan kazancı göstermektir. İçerik TR değil bunu söyleyebilirim.
62de4c56f15447e28b17879aacbd1607.png

Gelir paylaşmak yasak ama bu pek gelir sayılmaz diye düşünüyorum eğer öyle ise modlardan ricam resmi kaldırsınlar. Amacım sadece bu kadar izlemeye kazanılan kazancı göstermektir. İçerik TR değil bunu söyleyebilirim.
62de4c56f15447e28b17879aacbd1607.png
Videolar kısa olduğu içindir hocam, ortalama 2 dakika izleniyor videolar
Reklam sorunundan kaynaklansaydı 350 usd de kazanamazdı kanal

Videolar kısa olduğu içindir hocam, ortalama 2 dakika izleniyor videolar
Reklam sorunundan kaynaklansaydı 350 usd de kazanamazdı kanal

Tabi ki izlenim çok düşük olduğu için etkili oluyor ama söyle bir durum var 200 bin izlenimde 45 dolar, 94 bin izlenim de 5 dolara düşmüş. yani izlenim yarı yarıya olduğu gün reklam çıkma azaldı ve 20 dolar olması gerekirken 5 dolara düşmüş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri