Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
NOB PEWDİEPİE ortalığı becerdi özür dilerim bunu dediğim için ama haklıyım.
Görüyormusunuz beyler yahudi dünyayı elinde oyuncak gibi oynatıyor. Şuradan ufak mebla kazanıyoruz onda bile sıkıntı çıkıyor :confused:

ırkçılık yapmayınız. yazdığınız forumu geçtim insanlık suçudur, lütfen.

ırkçılık yapmayınız. yazdığınız forumu geçtim insanlık suçudur, lütfen.

Canım kardeşim ben ırkçı birisi değilim ki. :)
İstediğine inanma özgürlüğün var serbestsin fakat pewdiepie yahudiler hakkında böyle bir şey yaptı diye 250+ firma reklamı durduruyor ekmeğime taş koyuyor o da benim canımı sıkıyor :)
Başka bir niyetim yok :o

black ops 2 reklamı dolaşıyo şuan gene açık mı buldular nabtılar :D

Aynen bende de o kanalın reklamları çıkıyor o degil kendi videosunu açıyorum ondanda gene adamın reklamı çıkıyor.Ya bir açıktan faydalanıyor ya da kanalına çok büyük bir yatırım yapmış.Yanlız adamın videolarının yorumlarına bakıyorum adama çok büyük küfürler ediyorlar şuan :D

yeni actıgım 3 gunluk ozgun kanalımdaki adsense sayımını yazayım. 10000 olayı yok bence.

kanalım 3 gundur acık. ilk gun 10 izlenim 0 tık.
2.gun 300 e 46 izlenim 3 tık
3.gun 10 a 28 izlenim ve 0 tık

kanal toplamda 2.5k izlenim aldı.

Canım kardeşim ben ırkçı birisi değilim ki. :)
İstediğine inanma özgürlüğün var serbestsin fakat pewdiepie yahudiler hakkında böyle bir şey yaptı diye 250+ firma reklamı durduruyor ekmeğime taş koyuyor o da benim canımı sıkıyor :)
Başka bir niyetim yok :o

sağol serbest olduğumu hatırlattığın için.

paraları alırken kıtır kıtır sapına gelince ıı ııhh.

sen ekmek yediğin adamlara hakeret edersen sonucuna katlanırsın.

keşke herkes birbirine hakret etmese küçümsemesede ekmek verse.

yanlış anlamayın size bir garezim yoktur sadece sanki bir suçlama sıfatıymışçasına yahudi demek size yakışmaz.

ayrıca konuyla ilgili benimde kanalımda izlenimlerin %10'u ancak adsenseye yansıyor.

Koskoca youtubeu ne hale getirdiler. Bandicamı krekliyemeyen bebeler ytyi hekliyip reklam yayınlıyo.

sağol serbest olduğumu hatırlattığın için.

paraları alırken kıtır kıtır sapına gelince ıı ııhh.

sen ekmek yediğin adamlara hakeret edersen sonucuna katlanırsın.

keşke herkes birbirine hakret etmese küçümsemesede ekmek verse.

yanlış anlamayın size bir garezim yoktur sadece sanki bir suçlama sıfatıymışçasına yahudi demek size yakışmaz.

Hacı ya toplasam ben YouTube'den 40 lira bile kazanmadım. :)

ojpQ7k.png

Hobi olarak uğraşıyorum biliyorum tekstil veya gıda fabrikalarında çalışmayı çalıştım daha önce de ama dünya da nakit para sadece onlarda olur.
Dünya da müslüman hep garip neyse uzatmayalım. Hesabımın banlanması işime gelmez :D

Hayırlı geceler :cool:

3-4 gün önce bu konuyla alakalı destek ekibine mesaj attığımda sorunun farkında olduklarını söylemişlerdi. Reklamverenlerin kendilerini güvende hissedebilecekleri bir reklam yayınlama sistemi oluşturana kadar önümüzdeki bir kaç hafta boyunca reklam gelirlerinde dalgalanma olabileceğini söylediler. Sanırım üzerinde çalıştıkları sistem fazla meşaketli ve ayrıntılı ki bu kadar uzun sürdü. Anlaşılan kalıcı bir çözüm getirmeye çalışıyorlar. Yani kısaca; Nisan ayı bitene kadar reklam gösterimlerinde ve gelirlerinde dalgalanmalar sürecek.

bende niye hala sarı çizgi bile çıkmıyor?? reklam problemi devam eden var mı

black ops 2 reklamı dolaşıyo şuan gene açık mı buldular nabtılar :D

Sanmıyorum asıl reklam veren firmalar çekilince parası olan adwors'ten reklam bastı herhalde videolara :)

Umarım yüksek oranlar verirler de bize de biraz ekmek düşer ya :D

Muhtemelen büyükler çekilince reklamda özgüncülere kaldı büyük firmalar dönene kadar bize ekmek çıkmaz gibi

bende problem var galiba tam 1 aydır hiç bir videoda reklam görmüyorum ama mobilden girince habire reklam çıkıyor. Galiba sadece mobilde reklam var pcde nedense hiç yok. Reklam verenden ziyade başka bir problem var gibi geliyor bana.

Hadi diyelim büyük firmalar çekildi peki geriye kalan küçük reklam verenlerde mi çekildi? Türkiyeden bağlanmamıza rağmen hiç reklam çıkmıyor bi mantıklı düşünün isterseniz Türkiyede kimin haberi var bu boykottan?

sorun ortaya çıktığından beri sarı çizgiler çıkmayan videolarımda sarı çizgiler çıkmaya başlamış.

bu reklam sorununu sorun olarak görenler hiç yt den herhangi bir özgün video açıp izledimi? Alayında video ortası başı full çıkıyor reklam. benim gözlemlediğim spam videolarda çıkmıyor.

1-Reklam çıkan kanallarıma bakınca büyük ağırlık mobil den çıkan reklam..
2-en çok çıkan reklam atlanabilir reklam. (yani anında reklam çıkıyor, video başı, yada sarı çizdide reklam ortasında) ... sağ alt video kısımda, 3 saniye sonra "reklam atla" aktif oluyorya... bu tip reklamlar, aktif.
Sorun devam ediyor yani.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri