Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
forumdan para istiyorum güzel reklam yaptırdım şu yazıları okuyan adama gold üyelik alır direkt. forum payı mı öde :)

---------- Spam Engelliyici 02:11 ---------- Önceki Mesaj 02:08 ----------

Kazanç resimlerini atsam mı :D

sizin meslek nedir?

pmyi aldım hocamda saçmalamadım. bu parayı etrafında maaş olarak alan veya iş sektründen kaznanan bir akrabanız var mı sizin? varsa ben saçmaladım yoksa altığınız paralar saçma ve youtubeye 7 sülalaeniz bedava çalışsa hakkını ödeyemezsiniz hocam.

3 kanal sizemi ait özgün içerklerini mi en azından?

Neden saçmaladınız dedim biliyormusunuz?
Özgün kanallara çamur attığınız için. Bu kazançlar size hayal geliyor olabilir. Ancak biri veya birileri bu rakamların daha fazlasını alıyor her ay. Gerek özgünde gerekse spamda.
3 kanal bana aitti.

Düzeltme: Birde hiçbir iş yapmadan bu parayı kazanıyor yazmışsınız. Siz neden kazanamıyorsunuz hiçbir iş yapmadan?

kolay gelsin hocam.

kanalınız özgünse atında bi abone olayım kanalınıza .

yotubeye bak işsiz adama ne paralar kazandırıyor :D.

bence yakında pioneer dahil yotubede kapatılsın zaten bi o kaldı :D bak youtube sayesinde meleketteki gençler içsiz geiyor.

hep dış mihrakların oyunu

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Neden saçmaladınız dedim biliyormusunuz?
Özgün kanallara çamur attığınız için. Bu kazançlar size hayal geliyor olabilir. Ancak biri veya birileri bu rakamların daha fazlasını alıyor her ay. Gerek özgünde gerekse spamda.
3 kanal bana aitti.

Düzeltme: Birde hiçbir iş yapmadan bu parayı kazanıyor yazmışsınız. Siz neden kazanamıyorsunuz hiçbir iş yapmadan?
hocam forumun reklamını bol bol yaptık tamam. reklamı bırakalım.

dediğim açık bu paraları başka nerden kaznacaksın? ceolar alıyor bu praları ancak varmıbu parayı alan baban deden ? benim yok sizinde yok büyük ihtimal kazandığınız paralar normal değil hakketmiyorsunuz diyorum. yat kalk ne yap ne et çocuğun adını yotube falan koy veya bi şeklde hakını ödeyin şu firmanın. heleki türkiye de....

hocam bu paralar normal diye mesaj atıyorsunuz sonra siz niye kazanamıyorsunuz bak ben kaznaıyorum diyorsunuz şimdi siz extremsiniz ve bu paralar normal değilmi yoksa bu paralar normal kolay kolay herkes kaznaıyor mu bi ona karar verin

ben özgün kanalrın linkini istiyorum madem o paralar kazanılıyor bende feyz alacağım yasak bi işmi çevirliyor anlamadım ? abone olacağım kanalınıza sizinkini bilmiyorum size yzmamaıştım sizinki orjinal ve özgün bir kanalsa gelirsinizi değil linkinizi atım hocam zileyelim kanalınızı bol bol.

kolay gelsin hocam.

kanalınız özgünse atında bi abone olayım kanalınıza .

yotubeye bak işsiz adama ne paralar kazandırıyor :D.

bence yakında pioneer dahil yotubede kapatılsın zaten bi o kaldı :D bak youtube sayesinde meleketteki gençler içsiz geiyor.

hep dış mihrakların oyunu

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

hocam forumun reklamını bol bol yaptık tamam. reklamı bırakalım.

dediğim açık bu paraları başka nerden kaznacaksın? ceolar alıyor bu praları ancak varmıbu parayı alan baban deden ? benim yok sizinde yok büyük ihtimal kazandığınız paralar normal değil hakketmiyorsunuz diyorum. yat kalk ne yap ne et çocuğun adını yotube falan koy veya bi şeklde hakını ödeyin şu firmanın. heleki türkiye de....

hocam bu paralar normal diye mesaj atıyorsunuz sonra siz niye kazanamıyorsunuz bak ben kaznaıyorum diyorsunuz şimdi siz extremsiniz ve bu paralar normal değilmi yoksa bu paralar normal kolay kolay herkes kaznaıyor mu bi ona karar verin

ben özgün kanalrın linkini istiyorum madem o paralar kazanılıyor bende feyz alacağım yasak bi işmi çevirliyor anlamadım ? abone olacağım kanalınıza sizinkini bilmiyorum size yzmamaıştım sizinki orjinal ve özgün bir kanalsa gelirsinizi değil linkinizi atım hocam zileyelim kanalınızı bol bol.

Forumun Reklamını Yapıyormuşum :D Sesli güldüm buna :D
Siz oturun ordan izleyin sadece hiçbirşey yapmayın...
Atı alan Üsküdarı geçti...

Sizinle çok vakit kaynettim :) Şimdi şurda millet banka dekontlarını atsa demek...
Neyse hayırlı geceler size...

Size özgünden aldım dedimmi bu paraları???
Kanallarım spam. Neden size kanal linkini vereyim. Sizin bu forumda ne iiniz varki onu anlamadım :D

Tam [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] luk oldu sizin sorunların cevabı :D car crash funny :D çalışın kazanın :D

Son düzenleme:
Forumun Reklamını Yapıyormuşum :D Sesli güldüm buna :D
Siz oturun ordan izleyin sadece hiçbirşey yapmayın...
Atı alan Üsküdarı geçti...

Sizinle çok vakit kaynettim :) Şimdi şurda millet banka dekontlarını atsa demek...
Neyse hayırlı geceler size...
sen kendi reklamını yapıyorsun. kaznacını bana at pmden dedim çünkü sana?

sanırsın youtube ceo oldun hocam neyinle böbürleniyorsun. baştan beri yazdığım şeyi yazıyorum 10 kere yat kalk tekrar yat kalk youtubeye sen ve çevrendekim varsa artık bu paralardan faydalanan dua edin. yaksa bu paraları ruyanda görürdün hocam oda belki. he özgünse link atın bende göreyim deyinki dağa ipsiz çıkıyorum bunuda 4k çekiyorum youtube gelirlerimde bu helal olsun diyeyim size.

kbP6dv.png

8MyzRd.png

j876bg.png

e8QV2.png

7JdTe.png

zQQRc.png

hocam 1. resmden falso vermişsiniz. ben birinci resimde inanmadığımı yazı ile yazmadım veya öyle bir imamda yok siz niyet okumuşlsunuz. dedikerimden zerre bişey anlammaışsınız . ayrıca sizin kazanacınız günlük 1000 dolar değil ne hikmeyse ayın 18'inde sayıma başlayan bir adsense ce günlük 1000 doların çok altında birkancınız vr ve dayanamyıp pm atmışsınız.

arkadaşın kanalı özgün ve o paraları kazanıyorsa muhtemelen bizde sahibinin kim olduğunu bilmeden kanalını izliyoruzdur niye çöp olsun abone olurum kanalına saçmalık.

2. sorduğum hiçbir soruya cevap vermedin hocam. sende atladın ortaya biraz aldığın paranın nedensiz egosu ile ama. sen bu kazanadığın parayı hakketiğini düşünüyor musun onu söyle bana normalmi yanı bu kazaç? onu söyle bana

3. çevrende bu parayı kazanan bir eşin dostun var mı veya bu maaşı alan aylık 100.000 bunada bi cevap veremiyosun .

4. o parayıda sen kaznmıyorsun youtube sana veriyor. buyuk ihyimal 100lerce kere banlanmışsınzıdır sahte ad sahte ip sahte ülke giriyorsunuz ve yotubeden para almaya devam ediyorsunuz neyinle övünüyorsun bunun onu anlamadım.

5 tekrar ediyorum bir insanın ayda 100.000 kaznamsı için ( hele yotubede tek bir kanaldan) çok başarılı çok özgün bir iş yapması gerek onuda forumda paylaşmıyorsa foruma hakerettir kusura bakmayın.

Son düzenleme:
hocam 1. resmden falso vermişsiniz. ben birinci resimde inanmadığımı yazı ile yazmadım veya öyle bir imamda yok siz niyet okumuşlsunuz. dedikerimden zerre bişey anlammaışsınız . ayrıca sizin kazanacınız günlük 1000 dolar değil ne hikmeyse ayın 18'inde sayıma başlayan bir adsense ce günlük 1000 doların çok altında birkancınız vr ve dayanamyıp pm atmışsınız.

arkadaşın kanalı özgün ve o paraları kazanıyorsa muhtemelen bizde sahibinin kim olduğunu bilmeden kanalını izliyoruzdur niye çöp olsun abone olurum kanalına saçmalık.

2. sorduğum hiçbir soruya cevap vermedin hocam. sende atladın ortaya biraz aldığın paranın nedensiz egosu ile ama. sen bu kazanadığın parayı hakketiğini düşünüyor musun onu söyle bana normalmi yanı bu kazaç? onu söyle bana

3. çevrende bu parayı kazanan bir eşin dostun var mı veya bu maaşı alan aylık 100.000 bunada bi cevap veremiyosun .

4. o parayıda sen kaznmıyorsun youtube sana veriyor. buyuk ihyimal 100lerce kere banlanmışsınzıdır sahte ad sahte ip sahte ülke giriyorsunuz ve yotubeden para almaya devam ediyorsunuz neyinle övünüyorsun bunun onu anlamadım.

5 tekrar ediyorum bir insanın ayda 100.000 kaznamsı için ( hele yotubede tek bir kanaldan) çok başarılı çok özgün bir iş yapması gerek onuda forumda paylaşmıyorsa foruma hakerettir kusura bakmayın.
günde 4 hane olan kanallarım vardı :) günde 4 haneye dayanıyo olması her gün 4 hane verecek demek değil ayda 30-40 bin alan kişilerde tanıyorum(spam ile )

günde 4 hane olan kanallarım vardı :) günde 4 haneye dayanıyo olması her gün 4 hane verecek demek değil ayda 30-40 bin alan kişilerde tanıyorum(spam ile )

hocam 1 kanal ve özgün konu bu. bende merak ediyorum etmem normal değil mi o kanalı yani aylık 100.000 gelir yahu :)

spmın zaten anlamı malum ordan gelen gelirle övünmek zaten yüzsüzlük olur 100.000TL de gelir 1.000.000TL yaptığın spmaın çapına bağlı. (zaten yotubede biraz bu spamlarden batıyor şu an)

burda söz konusu 1 kanal ve özgün.

[MENTION=49298]mochaa[/MENTION] hocam burda hiçbir özgün kanal sahibi size kanalını göstermek zorunda değil .Sonuçta araştırmış deneme yanılmalardan geçmiş yüksek bgbg yi bulmuş , iyi hit alabilicek kategorisini tespit etmiş..Ne güzel memleket kanalı size göstersin sizde yapın aynısından :)
Siz Günlük 1000 $ kazanan özgün kanala inanamıyorsunuz ama günlük 5000 $ , 10000$ ve daha fazla kazananlarda var. Hiçbirşey yapmadan kazanıyorlar demenizide kınıyorum. Spamda olsa özgünde olsa 1 kanaldan para kazanmak için Bilgi , Tecrübe ve ZEKA kullanılarak ZAMAN harcanıyor.. Dışardaki işlerle kıyaslama yapıp duruyorsunuz . Sizin mantığınızda düşünürsek birsürü mesleği karşılaştırabiliriz.. Polis 4000 alıyo öğretmen 5000 alıyo özel sektör ceo 15.000 alıyo ticaretle uğraşan restorant 20.000 alıyo galerici 70.000 alıyo ... Herkez kendi hür iradesiyle nerede ne kadar kazanacağını bilerek çalışıp para kazanıyo. bu yüzden yt den veya web siteleri üzerinden yada mobil uygulama üzerinden yada genelleme yaparsak REKLAMVERENLER üzerinden para kazanmayı seçen ve yüksek kazanç elde eden sizden daha geniş ve büyük düşünebilen kişileri bu şekilde eleştirmemelisiniz ..
Size hayata bakış açınızı genişletmenizi öneririm
Saygılar

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok şey yazardımda neyse.....42 yaşındayım....
Youtubeye başladığımdan beri sağlığım gitti,2 kez ameliyat oldum,gözlüklerimin numarası 2 kez büyüdü..Aileme hayırlı bir evlat oldum,hem kendi hemde onların tüm borcunu ödedim..Hiç okumadım denmiş,4 yıllık üni mezunuyum.....
Arkadaşın o yazdığı miktarıda zaten şu an kazandırmıyor kanal,birkaç günlüğüne yaklaşmıştı sadece,ayrıca kanalın o hale gelmesi çok kolaymış gibi yazılması bana tuhaf geldi,50 özgün denemesi yapılmış ve içlerinden sadece tutan kanal o olmuştur....Kimseyede göstermek zorunda değilim,emek verin deneme yanılma yapın,iyi gözlemleyin sizde kazanacaksınız emin olun.....
2012 den beri emek veriyorum yt sektörüne,kimsenin kalbini kırmadım forumda kırdıysamda affola....
Bundan sonra çok gerekmedikçe hiç bir konu açmayacak ve konulara mesaj yazmayacağım..
Allah herkesin gönlüne göre versin......

Arkadaşlar bence bu youtubede herşey mümkündür Benimde bir kanalım buyuk bir ülkenın nüfüesu çok fazla br ülkenin ana sayfasında çıkıyordu günlük bir milyon izlenim alıyordu Adsenseye bağladım günlük bin liranın ustunde bir rakam kazanıyordu 4 gun adsenseye bağlı kaldı Tam son ay adsensenın bozduğu zaman denk gelmişti ve bu kanalı da adsenseyıde banladılar Halbukı bu kanal 12.ayda değilde 9.10. aylarda patlamıs olsa idi rahat açık kalırdı vede adsenseye balamasaydım Bu kanal 5-6 aç kalsa rahat 70-80 bin kazandırıdı Düzgün bir partnere bağlı olsaydı şu anda hala açıktı Videolar özgün gibi bişe idi Kısaca demek istediğim şansın kısmetın nasıbin varsa kazanırsın Ama kısmetın yoksa ağızınla kuş tutsan da nafile

Ahh ahhh adsense sayım yapsa deli gibi para kazanılırdı. zamanında reklam sorunu olmayan günlerde çok güzel paralar bırakırken şimdi 3-5 doları zor görüyorum. kanal aldı başını gidiyo maşallah 5k abone oldu izlenimler süper kazanç yok sayım yok.

@mochaa hocam burda hiçbir özgün kanal sahibi size kanalını göstermek zorunda değil .Sonuçta araştırmış deneme yanılmalardan geçmiş yüksek bgbg yi bulmuş , iyi hit alabilicek kategorisini tespit etmiş..Ne güzel memleket kanalı size göstersin sizde yapın aynısından :)
he aylık 100.000 tl kazanmak bu kadar kolay yani? yani o kadar kolayki bi görsek yetiyor hemen aynısını bizde yapabiliyoruz. ee yapalım işte herkes yapsın türkiye dubaiye dönsün. nasıl olsa sınırsız bir para kaynağı var alalım (şu an görüyoruzki yok öyle bir derya, parayı gerçek kaznanan reklam verenler paralarını bizimle paylaşmak istemiyormuş meğer :)
Siz Günlük 1000 $ kazanan özgün kanala inanamıyorsunuz ama günlük 5000 $ , 10000$ ve daha fazla kazananlarda var.
bunu yazarken gocunmuyosunda o kanalın linkini verimeye mi korkuyosunuz hocam banane kaç kazndığından sen linkini ver izleyeyim kanalını bu forumda ne iş yapıcaz yoksa? şunu kazanıyorum bunu kazanıyorum demeyemi geliyorsunuz hocam
Hiçbirşey yapmadan kazanıyorlar demenizide kınıyorum. Spamda olsa özgünde olsa 1 kanaldan para kazanmak için Bilgi , Tecrübe ve ZEKA kullanılarak ZAMAN harcanıyor..
hocam kazandığınız para zeka değil kurnazlık ve birazda hadi kibar tabirle vurdumduymazlık içeriyor yani youtubenin açığından faydalanıyorsunuz yotubede gitgide size önlemlerini alıyor sonundada reklam veren isyan etti zaten. hak etiğiniz para şu an kazdığınız o günlük 20 dolar olan paradır. eskiden kazanılan para ütopik. zaten denizide mahvetiniz mahvettik sonuda herzamanki gibi kuruttuk böyle görünüyor
Dışardaki işlerle kıyaslama yapıp duruyorsunuz . Sizin mantığınızda düşünürsek birsürü mesleği karşılaştırabiliriz.. Polis 4000 alıyo öğretmen 5000 alıyo özel sektör ceo 15.000 alıyo ticaretle uğraşan restorant 20.000 alıyo galerici 70.000 alıyo ... Herkez kendi hür iradesiyle nerede ne kadar kazanacağını bilerek çalışıp para kazanıyo.
hocam ama birşeyi atlıyosunuz onlar vergilerini veriyor kimin ne iş yaptığı belli yoksa poliste birşekilde polislik mesleğini suistimal ederek daha falasını öğretmen daha falasını kazanır spam gibi yani ;) sorun özgün bir youtuber olarak ayda 100.000 kazanmak bu normal değil ha kazanılıyorsada o kanalı saklamakta komik
bu yüzden yt den veya web siteleri üzerinden yada mobil uygulama üzerinden yada genelleme yaparsak REKLAMVERENLER üzerinden para kazanmayı seçen ve yüksek kazanç elde eden sizden daha geniş ve büyük düşünebilen kişileri bu şekilde eleştirmemelisiniz ..
yok hocam ben gayet geniş düşünebiliyorumda vijdanım ve aklım var yemek yediğim denize işemiyorum 600 kanal açmıyorum mesela veya işçi diye gitiğim ülkenin medeniyetinden faydalanıp ordaki işsizlik maaşlarını vs vs sosyal haklarını uyanıklık yapıp sömürmüyorum burda salak olan alman veya avrupalı değil ahlak meselesi biraz birazda ileriyi görmek meselesi olay bu
Size hayata bakış açınızı genişletmenizi öneririm
Saygılar
Saygılar

Son düzenleme:
he aylık 100.000 tl kazanmak bu kadar kolay yani? yani o kadar kolayki bi görsek yetiyor hemen aynısını bizde yapabiliyoruz. ee yapalım işte herkes yapsın türkiye dubaiye dönsün. nasıl olsa sınırsız bir para kaynağı var alalaım (şu an görüyoruzki yok öyle bir derya, parayı gerçek kaznaan reklam verenler paralarını bizimle paylaşmak istemiyormuş meğer :)

bunu yazarken gocunmuyosunda o kanalın linkini verimeye korkuyosunuz hocam banane kaç kazndığından sen linkini ver izleyeyim kanalını b forumda ne iş yapıcaz yoksa? şunu kazanıyorum bunu kazanıyorum demeyemi geliyorsunuz hocam
hocam kazandığınız para zeka değil kurnazlık ve birazda hadi hadid tabirle vurdumduymazlık içeriyor yani yotubenin açığından faydalanıyorsunuz yotubede gitgide size önlemlerini alıyor sonundada reklam veren isyan etti zaten. hak etiğiniz para şu an kazdığınız o günlük 20 dolar olan parasır. eskiden kazanılan para ütopik. zaten denizide mahvetiniz mahvettik onuda kuruttuk böyle görünüyor Dışardaki işlerle kıyaslama yapıp duruyorsunuz . hocam ama birşeyi tlıyosunuz onlar vergilerini veriyor kimin ne iş yaptığı belli yoksa poliste birşekilde polislik mesleğini suistimal erek daha falasını çğretmen daha falasını kazanır spma gibi sorun özgün bir yotuber olarak ayda 100.000 kazanmak bu normal değil ha kaznaılıyorsada o kanalı saklamakta komik yok hocam ben gayet geniş düşünebiliyorumda vijdanım ve aklım var yemek yediğim denize işemiyorum 600 kanal açmıyorum mesela veya işçi diye gitiğim ülkenin medeniyetinden faydalanıp ordaki işsizlik maaşlarını vs vs sosyal haklarını uyanıklık yapıp sömürmüyorum burda salak olan alman veya avrupalı değil ahlak meselesi biraz birazda ileriyi görmek meselesi olay bu

Saygılar
Mochaa, neden bu kadar kendini gerdin ki boşver kim ne kazanıp kazanmadığından sen kendi kazandığına bak, 100k bişi değil buna emin ol daha fazlasını kazananlarda var şuan için birşey diyemem ama 100k+ kazanan çok kişi var imkansız değil yani.

boş yere kendini yorma bence .

Çok şey yazardımda neyse.....42 yaşındayım....
Youtubeye başladığımdan beri sağlığım gitti,2 kez ameliyat oldum,gözlüklerimin numarası 2 kez büyüdü..Aileme hayırlı bir evlat oldum,hem kendi hemde onların tüm borcunu ödedim..Hiç okumadım denmiş,4 yıllık üni mezunuyum.....
Arkadaşın o yazdığı miktarıda zaten şu an kazandırmıyor kanal,birkaç günlüğüne yaklaşmıştı sadece,ayrıca kanalın o hale gelmesi çok kolaymış gibi yazılması bana tuhaf geldi,50 özgün denemesi yapılmış ve içlerinden sadece tutan kanal o olmuştur....Kimseyede göstermek zorunda değilim,emek verin deneme yanılma yapın,iyi gözlemleyin sizde kazanacaksınız emin olun.....
2012 den beri emek veriyorum yt sektörüne,kimsenin kalbini kırmadım forumda kırdıysamda affola....
Bundan sonra çok gerekmedikçe hiç bir konu açmayacak ve konulara mesaj yazmayacağım..
Allah herkesin gönlüne göre versin......

Hocam bazı densiz ne dediğini bilmeyenler için foruma küsme boşver aldırma sen.. Böyle adamlar tek bu forumda yok her yerde var bu tipler, bi halt bildikleri yok anca ortalığı karıştırmaya yararlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri