Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Onay 1 güne geliyor ortalama geçen garip bir olay oldu kanalı bağladık adsenseye daha sonra normalde bağladıktan sonra 10.000 izlenme için tebrikler kanalınız incelenecektir mesajı bekliyordum ama bağladım daha sonra 10.000 izlenme için tebrikler kanalınız onayladı 1 dakka için gerçekleşti.Youtube neyi ne zaman yapacağı belli değil zaten manuel incelenmediği çok çok bariz bu örnekte manuel incelenmediğin kanıtı zaten arkadaşlar

Kanal eski miydi hocam? Ben yeni kanal açtım 10 gündür onayda hala cevap bekliyorum..

günlük 20k lık türkçe özgün kanalımın eskiden geliri 12-13 tl idi şimdi ise 0,75 krus bununla ilgili ne yapabiliriz. biri bana yardım etsin

Sanırım herkes ayni durumda bendede durum bu sekilde gelmesi gereken en kotu 5 - 8 tl arasi gelen 0.22 - 0.01 arasi

günlük 20k lık türkçe özgün kanalımın eskiden geliri 12-13 tl idi şimdi ise 0,75 krus bununla ilgili ne yapabiliriz. biri bana yardım etsin

adsense eski bir adsense mi? acaba 0 bir adsenseye taşısanız durum değişir mi? denerseniz bilgilendirin lütfen...

Arkadaşlar bu konu reklam konusu ama siz burda adsense onayı hakkında mesaj atarak güncelliyorsunuz

Biraz Dikkat edelim.

Dün fark ettiğim ilginç bir durumu paylaşayım. Ortalama 15 adet aktif olarak kullandığım gmail hesabım var. Biri hariç diğer 14'ü ile veya hiç login yapmadan izlediğim Youtube videolarında sarı şeritler gözüktüğü halde sadece Atlanabilir veya atlanamayan reklamları görebiliyordum. Ancak bahsettiğim 15. gmail hesabı ile Youtube'a giriş yaptığımda sarı çizgilerin gözüktüğü her videoda banner reklamları 1.5 aydan sonra ilk kez görmeye başladım (ki belki de en başından beri bu hesapta o reklamlar gözüküyordu, bilemiyorum). Yani 10. saniyeden itibaren çıkan banner reklamları kastediyorum. Türk / yabancı kaynaklı video fark etmeksizin..

Daha net anlaşılması için bir Türk dizi videosundan denemeler yaptım. Hemen hemen her şeritte ayrı bir banner reklam çıkıyor:

YDoDYE.jpg

69j9gE.jpg

kb5b4y.jpg

bugün bir kaç deneme yaptım tor ile ve 2 ülke harici reklam çıkmadığını farkettim. tor ile ip değiştirdikçe reklamlar için sarı çizgiler var ama reklam çıkmıyor belirlediğim ülkeye geçince anında tr ve diğer ülke atlanamayan ve diğer reklam türlerinin hepsi çıkıyor. bugün belirlediğim ülke dilinde kanal yapacağım bakalım neler olacak. ( daha önceden onay almış kanala yükleme yapacam)

şuanda çatır çatır reklam çıkıyor.

(bant reklam, atlanabilir reklam)

Bende aynı şeyi yazmaya gelmiştim :)

:))

atlanabilir zaten çıkıyorduda bant reklam hala yok

hocam her 2 side çıkıyor ancak önceden bant reklamların çıkma sıklığı düşmüştü 5 videodan 1 inde filan çıkıyordu oda düzelmiş gibi

Yeni olan bi mevzu mu hocam? Yani ne zamandir cikmayan reklamin cikmaya basladi?

şimdi çıkaya başladı istisnasız eskisi gibi her tıkladığım videodan ya atlabilir yada bant reklam çıkıyor

şimdi çıkaya başladı istisnasız eskisi gibi her tıkladığım videodan ya atlabilir yada bant reklam çıkıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende de henuz bisi yok umarim duzelir bazi kanallar normale onceden donmustu bi kanalim var o halen dusuk

Bende de henuz bisi yok umarim duzelir bazi kanallar normale onceden donmustu bi kanalim var o halen dusuk

bence aşama aşama gidiyor hocam 1 hafta içinde normale döneceği kanısındayı inşallah da öyle olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri