Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Kanalın biri 300k'dan günlük 20k'ya düştü.Sanki manuel müdahale var gibi..

Geçen senelerde Kasım-Aralık bereket ayıydı, bu sene iyice çöküş ayı oldu çıktı.

doğru söyleyin kime gitti bu izlenim ve kazançlar (:

genelde hit düşüşü oldumu kanallar kapaniyor umarım böyle bişey olmaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son zamanlar 2 kanaliminda izlenimi arttı

Kazanç da sıkıntı var ama

Videolara bakıyorum hepsinde reklam çıkıyor ama adsense paneline yarı yarıya yansıyor.

bende düşüş yok. kasım ve aralık eskisi gibi vurgun ayı olmaktan çıktı heralde.

Bendede düşüş yok, fakat bu işin sonu pek hayırlı görünmüyor, yıl sonlarında genelde toplu katliam yapıyor youtube umalımda böyle olmasın.

hem izlenimlerde hem kazançlarda var bendede düşüş.ama herkesin dedigi gibi hangi kanala baksam reklamlar çıkıyor sorunsuzca,nereye gidiyor bu reklamlar anlamadım :)

Bende hafta sonu bahsettiginiz düşme oldu, fakat bugün toparladı

Sent from my Le X620 using Tapatalk

İzlenimler costu ama reklam gösterimleri ve tıklamalar hala çok düşük örnek verirsek 10k sayfa gösterimi 1k reklam 100 tık

İzlenimler costu ama reklam gösterimleri ve tıklamalar hala çok düşük örnek verirsek 10k sayfa gösterimi 1k reklam 100 tık

izlenimler yükselme sebebini acıklıyorum hocam 3 günden beri 450 tane iyi izlenen kanalı sildim :)

Arkadaşlar izlenimler neden bu kadar düştü 5 gün oldu izlenme 50 k ama adsensede gelen kazanclar 4 pound ne zaman düzelir acaba :(

Arkadaşlar izlenimler neden bu kadar düştü 5 gün oldu izlenme 50 k ama adsensede gelen kazanclar 4 pound ne zaman düzelir acaba :(

Önceden hiç uzun zamanlı reklam sorunu yaşanmazdı heleki Yıl başına 3 ay kala..

Onun için bunu Youtube Adsense Çalışanları hariç kimse bilemez

bende bugün her şey tavan yaptı, 100 bin izlenime 7 bin tık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri