Reklam tıkları . ??

• Kullanıcı Aprcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Aprcc

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar suan 21:00 ıtıbarıyle bu aylık tablonun resmını atıyorum . ızlenmeler sureklı artmasına karsı reklam tıklarım cok ınatlı ve nazlı sekılde artmakda ve artmamaya calısıo nası bişedir bi de siz bakın ıstedım sebebi nedir ne yapılabilir .??
şimdiden teşekkurler .

bu gunku ıle dunku arasında ucurum var suanda 7 bıne ulasdım ama 57 reklam tıkı var dun 6 bıne 118 reklam tıkı vardı oncekılere bakdıgımda ızlenme artıyo ama bu reklam tıkları cok az artıyo . 3 bın ızlenmeye almsım 104 reklam tıkı 6 bıne almısım 118 bugun 7 bıne ulasdım 57

tmm da neden boyle az ızlenmede aldıgım tıkları bu halde neden alamıorm ona takıldım ?

bu gunku ıle dunku arasında ucurum var suanda 7 bıne ulasdım ama 57 reklam tıkı var dun 6 bıne 118 reklam tıkı vardı oncekılere bakdıgımda ızlenme artıyo ama bu reklam tıkları cok az artıyo . 3 bın ızlenmeye almsım 104 reklam tıkı 6 bıne almısım 118 bugun 7 bıne ulasdım 57

xxx sayıda video yüklerseniz xxx hit gelir bu kadar hit şu kadar Tıklama getirir diye birşey yok. Videolarınızı insanlar izliyo belirli bir formüle göre çalışan robotlar diyil.

sadece neden soruyorum bu zamana kadar alabiliyordum sımdı neden alamıyorum bı sorun olabilirmi diye soruyorum ...

hacı normal bişe deil reklam tıkları 2 3 gun onceki gibi bi seyirde gidio kazancımda oyle ne iştir anlamadım . nrmal degil bu bence 1100 ızlenmeye 45 tık suanda 9 bını buldu ızlenme bugun guzel bı patlama var cok sukr de 57 tık duruo :S

yok tamamen yabancı ıcerıklı kanallarım turk ızleyıcım yok denıcek kadar az .

Bana gore aldigin izlenime gore gelen tik sayisi cok iyi yani.Bilmiyorum farkli dusunenler varsa bilemem bana gore gayet iyi.

3 4 bın ızlenmeye aldıgım tıkı bugun 9 bıne ulasdım onda daha fazla bekledım ondan sordum sagolasınız . .hatta suanda 10 bın oldu neyse sans ıste sagolun

belli omuyorki 10 k ya 100 tıkta alıyorum bazen 10 ka ya 700tık birazda şansa kalmış bu işler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri