Reklama tıklayarak bize destek olabilirsiniz?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,Bugün benim alanımda çalışma yapan bir arkadaşı şikayet etmek istiyorum Fatih Harbiye 5.Bölüm Fragmanı [HD] - YouTube[/url] Bakın bu videosunda ek açıklama var, ''reklama tıklayarak bize destek olabilirsiniz'' yazıyor.Adsense kurallarına aykırı oldugundan dolayı şikayet edeceğim.Beninm sayfa to %2 civarında olacak,ben arttırmaya çalışacagım gece gündüz,adam bi ek açıklamayla %10 %15 civarı yapacak,yok öyle ekmek.Benden önce siz de şikayet ederseniz sevinirim.

Google ilgi alanına dayalı reklam anlayışına göre çalışır. Zaten Tıklayacak kişiler reklama tıklayıp çıkacaktır. Bunu zaten google bir hile olarak algılar ve hesabı devre dışı bırakır. Kim ne yaparsa kendisine yapar , onun bu şekilde yapması kendi zararına

Videosunun altina adam ne yazarsa yazsin bundan sana? Parasini sen mi vereceksin.

Google ilgi alanına dayalı reklam anlayışına göre çalışır. Zaten Tıklayacak kişiler reklama tıklayıp çıkacaktır. Bunu zaten google bir hile olarak algılar ve hesabı devre dışı bırakır. Kim ne yaparsa kendisine yapar , onun bu şekilde yapması kendi zararına

Kardeşim adam bu yazıyı yazınca 10 kişiden 5'i 'ya bende bu kanal yok bu adam bunu youtube'a atmasa izeyemezdim.Bari reklama tıklayımda 1 saniyemi almaz'' diyecek.Ben sayfa to %2 ile gezerken adam %15 lere rahat ulaşacak.Kendi zararına ama benim şikayet etmem gerek.

Kardeşim adam bu yazıyı yazınca 10 kişiden 5'i 'ya bende bu kanal yok bu adam bunu youtube'a atmasa izeyemezdim.Bari reklama tıklayımda 1 saniyemi almaz'' diyecek.Ben sayfa to %2 ile gezerken adam %15 lere rahat ulaşacak.Kendi zararına ama benim şikayet etmem gerek.

o adam o riski almış sende o riski alıyosan sende yazabilirsin ;)

Ben bu türk şeyleri görünce şikayet ediyorum zaten :) ister darılın ister küfredin bana :) yok öyle yağma biz enayi miyiz

şikayet et , yarın bir gün kanalın veya izleme alan videoun sahte teliften gitti diye konu açarsan görürüm seni ama burda .

milleti şikayet etmekten ne anlıyonuz. bencil davranmaktan vazgeçin . isteyen istediğini yapar .

hocam yapma ekmek parasina girme arkadasin..zaten google anlar kapatir yakinda kanali

ekmek parasına girme diyorsunda adamın yaptıgı normal bir iş mi şimdi? Geçen bi diziyi full olarak kimse yayınlamamısken.Ben gittim tek tek partları indirdim,movie maker'da 2 saat birleştirmekle uğraştım kaç saatimi aldı allah biliyor.Attım youtube'a 1 saat sonra adam indirdi benim yaptıgım filmi,yükledi aboneleri sayesinde benden çok izlenim aldı.Buna bişey demedim ben nede olsa ben çekmiyorum filmi ama.Bu kadarı da fazla artık,edebiyle ekmek yese kimsenin tavuguna kışt demeyiz de.Adam reklama tıklayın diyor ya.

---------- Mesaj saat 11:26:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:21:28 civarında gönderildi. ----------

senin bi şey yapmana gerek yok google hileye hurdaya başvuranları affetmiyo
google farkedene kadar adam yeni bölüm çıkınca kaldırır fragmanıda yazıyıda almış alacagı parayı.

---------- Mesaj saat 11:29:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:26:34 civarında gönderildi. ----------

Videosunun altina adam ne yazarsa yazsin bundan sana? Parasini sen mi vereceksin.

Ne parası kardeşim? Adam hile kullanıyor ,reklama tıklayın yazıyor.Ne yapmamı bekliyorsun bende mi reklama tıklayım? Ha sende böyle hilelere başvuruyorsan doğal karşılarım.

---------- Mesaj saat 11:30:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:29:29 civarında gönderildi. ----------

o adam o riski almış sende o riski alıyosan sende yazabilirsin ;)

hocam hilenin riski mi olur allah aşkına ya.

---------- Mesaj saat 11:31:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:30:30 civarında gönderildi. ----------

Ben bu türk şeyleri görünce şikayet ediyorum zaten :) ister darılın ister küfredin bana :) yok öyle yağma biz enayi miyiz

Aynen katılıyorum kardeşim ben şikayeti bilmiyorum sen şikayet etsene adsense'den gümlesin.Yada yaz buraya ne gerekiyorsa yapacagım.

Tamam da adam ne yaparsa yapsin bu seni ilgilendirmez kardesim onu demek istiyorum. Birakin milletin kanallariyla ugrasmayi. Onun bunun kanalini sikayet etmek büyük adilikten baska birsey degildir.

yapmayın Allah askına ya. bu kadarda olmaz! sende yaz git oraya. reklama tıklayın diye :) gereksiz şeyleri savunuyorsun dostum. kazansın. google anlamasında o kısı mılyar dolarlar kazansın inşallah. bana ne zararı var. oda bu işten para kazanmaya calısan bir arkadaş sonuçta.

şikayet et , yarın bir gün kanalın veya izleme alan videoun sahte teliften gitti diye konu açarsan görürüm seni ama burda .

milleti şikayet etmekten ne anlıyonuz. bencil davranmaktan vazgeçin . isteyen istediğini yapar .

isteyen istediğini yaparsa sonuçlarına katlanır. Bak sen adı üstünde sahte telif diyosun.Burda sahte bi durum var mı? Adam resmen reklama tıklayın demiş.Oldu olacak bende üniversitedeki panolara asayım reklama tıkla diye :D

deneme yanılma yöntemi yapıyo ellemeyin kendi gider adsense hela yoluna :D

Tamam da adam ne yaparsa yapsin bu seni ilgilendirmez kardesim onu demek istiyorum. Birakin milletin kanallariyla ugrasmayi. Onun bunun kanalini sikayet etmek büyük adilikten baska birsey degildir.

Hocam öncelikle laflarını seçerek konuşmaya özen gösterirsen sevinirim.Adilik felan ayıp oluyor.Benim ekmegimi parçalıyo adam niye şikayet etmeyecek mişim ya?

---------- Mesaj saat 11:48:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:48:19 civarında gönderildi. ----------

yapmayın Allah askına ya. bu kadarda olmaz! sende yaz git oraya. reklama tıklayın diye :) gereksiz şeyleri savunuyorsun dostum. kazansın. google anlamasında o kısı mılyar dolarlar kazansın inşallah. bana ne zararı var. oda bu işten para kazanmaya calısan bir arkadaş sonuçta.

Bana zararı var hocam.Sana yok sen şikayet etme.

Al işte dünkü konuşulan konu "fesatlık" hiç değişmeyeceksiniz!

Arkadaşlar bakın şu kısmı kimse anlamadı.Bir maç videosunda bu yazıyı görsem inanın ellemem.Maç videosu yükleyipte sayfa to düşük olanlar düşünsün der, geçerim.Ama benim kategorimde çalışan biri yaptıgı için şikayet etmek istiyorum.Sonuçta aynı pastadan dilim dilim alıyoruz bu kişiyle.Sen daha niye hile yapıyosun ki.

---------- Mesaj saat 11:52:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:34 civarında gönderildi. ----------

Al işte dünkü konuşulan konu "fesatlık" hiç değişmeyeceksiniz!
Biz böyle mutluyuz o zaman kardeşim,gölge etme başka ihsan istemem.

Arkadaşlar bakın şu kısmı kimse anlamadı.Bir maç videosunda bu yazıyı görsem inanın ellemem.Maç videosu yükleyipte sayfa to düşük olanlar düşünsün der, geçerim.Ama benim kategorimde çalışan biri yaptıgı için şikayet etmek istiyorum.Sonuçta aynı pastadan dilim dilim alıyoruz bu kişiyle.Sen daha niye hile yapıyosun ki.

---------- Mesaj saat 11:52:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:34 civarında gönderildi. ----------

Biz böyle mutluyuz o zaman kardeşim,gölge etme başka ihsan istemem.

Mantık yok kardeşim aynı işi yapıyorsunuz aynı katagori diyosunda. İzleyici onun videosuna tıkladı diye senin videona tıklamaz diye bir mantık yok. Onun aldıgı tıklarında sana hiç zararı yok. Ortada 100 tık var da bunu mu bölüşüyosunuz adamı çekemiyosun. Sende yaz sonuçlarını gör.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri