Reklamin Yanindaki Nokta Isareti

• Kullanıcı xliry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

xliry

Kayıtlı Üye
Oncelikle konu gereksiz oldugu icin ozur diliyorum ama her girisimde su nokta isareti gozume carpiyor kaldirilmasini istiyorum mumkunse :D

eXo7k0.png

Çok dikkatlisin hocam , güldürdün akşam akşam :)

nasıl gördün onu ya :D
1 piksel dedikleri şey o olsa gerek bırakalım dursun bence

Ayrıntı şov... :D Tebrik ederim bende farkına varmamıştım... :D

Arkadaşlar adam reklamın sonuna nokta koymuş ne var abartacak unutmuştur belki

Herseyin bittigi yer orasi. :D:D:D

Ustad gozundende kacmiyor birsey massallahin var.:D:D Yakinda Admin olursun sen bu forumda ustad.Demedi deme...

ytpara'da sabit duruyor r10 da sinek gibi geziyor r10 da geziniyordum bakıyorum ekranda bi nokta geziyor laptopu ters çevirdim bişi olmadı sayfayı yeniledim gitti az daha laptop gidiyordu :)

ytpara'da sabit duruyor r10 da sinek gibi geziyor r10 da geziniyordum bakıyorum ekranda bi nokta geziyor laptopu ters çevirdim bişi olmadı sayfayı yeniledim gitti az daha laptop gidiyordu :)
R10 daki gezen nokda ve ara sira cikan bir yazi vardi neydi o.Herseyim sensin mi yoksa biseydi iste meshurdur onlar.Bizdede nokta olsun istedik.Hatta bu nokta bazi zamanlarda ana sayfada yer degistirecek bulan kisiye hediye olarak 1 aylik silver uyelik verecegiz.. :) :D

R10 daki gezen nokda ve ara sira cikan bir yazi vardi neydi o.Herseyim sensin mi yoksa biseydi iste meshurdur onlar.Bizdede nokta olsun istedik.Hatta bu nokta bazi zamanlarda ana sayfada yer degistirecek bulan kisiye hediye olarak 1 aylik silver uyelik verecegiz.. :) :D

evez sabit durmaması lazım bir an önce bi çare bulunması gerekiyor :)

Ben o noktayı ekrandaki pislik sanıyordum iyi mi :D Algıda seçicilik :D

Oncelikle konu gereksiz oldugu icin ozur diliyorum ama her girisimde su nokta isareti gozume carpiyor kaldirilmasini istiyorum mumkunse :D

eXo7k0.png

bende re10.net de ekranda dolaşan böcek gibi bişe var gördünüzmü oda benim dikkatimi çekti.

Radminin büyük aşkına ithafıydı :)

Aman hocam r10'daki gibi gezmesin de sabit durmasına ben razıyım. Bir ara sinek sanıp kovalıyordum peşinden.

vay be millet nelere dikkat ediyor. hacı sendeki dikkat bende olsaydı youtube milyoneri olmuştum şimdiye :D

bu dolaşan nokta yüzünden çin malı s4 telefonumun içini açtırttım dedim aradabir böcek falan var diye adam söktü içine böcek ilacı döktüm dedi bana verdi ama ben gene gördüm dedim ölmemişdir dedi bana sonradan anladım ama ilacıda yedik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri