Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
R10 daki gezen nokda ve ara sira cikan bir yazi vardi neydi o.Herseyim sensin mi yoksa biseydi iste meshurdur onlar.Bizdede nokta olsun istedik.Hatta bu nokta bazi zamanlarda ana sayfada yer degistirecek bulan kisiye hediye olarak 1 aylik silver uyelik verecegiz..ytpara'da sabit duruyor r10 da sinek gibi geziyor r10 da geziniyordum bakıyorum ekranda bi nokta geziyor laptopu ters çevirdim bişi olmadı sayfayı yeniledim gitti az daha laptop gidiyordu![]()
Herseyin bittigi yer orasi.
Ustad gozundende kacmiyor birsey massallahin var.Yakinda Admin olursun sen bu forumda ustad.Demedi deme...
R10 daki gezen nokda ve ara sira cikan bir yazi vardi neydi o.Herseyim sensin mi yoksa biseydi iste meshurdur onlar.Bizdede nokta olsun istedik.Hatta bu nokta bazi zamanlarda ana sayfada yer degistirecek bulan kisiye hediye olarak 1 aylik silver uyelik verecegiz..![]()
![]()
Oncelikle konu gereksiz oldugu icin ozur diliyorum ama her girisimde su nokta isareti gozume carpiyor kaldirilmasini istiyorum mumkunse
![]()
R10 daki gezen nokda ve ara sira cikan bir yazi vardi neydi o.Herseyim sensin mi yoksa biseydi iste meshurdur onlar.Bizdede nokta olsun istedik.Hatta bu nokta bazi zamanlarda ana sayfada yer degistirecek bulan kisiye hediye olarak 1 aylik silver uyelik verecegiz..![]()
![]()
Herseyin bittigi yer orasi.
Ustad gozundende kacmiyor birsey massallahin var.Yakinda Admin olursun sen bu forumda ustad.Demedi deme...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.