Render İçin Muhteşem Performans! İlk 3 Ay İndirimli Dedicated Server Paketleri

fazladan ıp alabılıyormuyuz? birde ıp degıstırsek bıle makına degısmıyor anladıgım kadarıyla

Merhaba

Toplamda 4 adet IP verilmektedir, ek ücret ile blok halinde IP alabilirsiniz.
IP değişiminde herhangi bir veri silinmesi söz konusu değil, değişen sadece IP adresidir.

Kampanyamız devam etmektedir.

Saygılar.

1 adet sunucu için ödeme yapıldı
Edit: Sunucu bilgileri gönderildi.Teşekür ederim.Hayırlı işler bol kazançlar.

Son düzenleme:
1 adet server alınmıştır gayet güzel memnun kaldım gerçekten fiyatıda uygun ve yeterli alıcak arkadaşlara tavsiye ederim pişman olmazlar hayırlı işler :)

Sunucu Gerçkten çok iyi ve render hızı sıradan vdslerden 4-5 kat hızlı. 1,5 - 2 saatlik filmlerden 3 tanesini 1 saatte render alıyor Camtasia da 720p çözünürlükte.
3 4 tane vds almak yerine bu serveri tercih edebilirsiniz tek başına aynı işi yapar

Merhabalar,

Uzun süre sonra kampanya tekrardan aktif edilmiştir, ilk ay fiyatlandırması sterlin kurunun artmasından ötürü 200 TL olmuştur. Diğer aylarda ki faturalandırma ücreti ise 330 TL' dir.
Render yapacak müşterilerimizin kesinlikle bu ürünü kaçırmamasını şiddetle tavsiye ederiz.

Ekleme olarak; Aynı paketin 16 GB Ram'lı seçeneği ise ilk ay 175 TL, diğer aylar 300 TL' dir.

Saygılar.

Son düzenleme:
4 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sunucular gayet hızlı vede ilglili bir firma bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım teşekkürler yılmazservers

4 cü sunucumuda aldım ve 1 sunucum da 4 ayına ulaştı tşkler çağrı .. konu uplansın ki senin kaliteli sunucunu görmeyenler görsün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri