Render Islemleri Icin 12GB Ram VDS On Siparis

Arkadaslar teslimatlar baslamistir.

Son 1 adet VDS'in satisi devam etmektedir.

Bilginize,

Elimizdeki son VDS de satilmistir.

Stok suan icin kalmamistir arkadaslar.

Ilginiz icin cok tesekkur ederim.

Bazı arkadaşlar cpu ve ram olayıyla alakalı yazmış. İwocan hocam izninle yazmak istiyorum sakıncası varsa kaldırabilirim.

Cpu hep yüksek çalışır ama herşey ramde biter. 8 çekirdek 2gb ram yerine tek çekirdek 8 gb ramden daha iyi sonuç alırsınız. Zaten SSD disk Sata diske göre 4 kat daha hızlı okuma ve dosya yazması yapar. Bundan daha iyi render vds i olmaz diyebilirim. Bunun üstü sunucu almakdan geçer. Hayırlı satışlar.

Bazı arkadaşlar cpu ve ram olayıyla alakalı yazmış. İwocan hocam izninle yazmak istiyorum sakıncası varsa kaldırabilirim.

Cpu hep yüksek çalışır ama herşey ramde biter. 8 çekirdek 2gb ram yerine tek çekirdek 8 gb ramden daha iyi sonuç alırsınız. Zaten SSD disk Sata diske göre 4 kat daha hızlı okuma ve dosya yazması yapar. Bundan daha iyi render vds i olmaz diyebilirim. Bunun üstü sunucu almakdan geçer. Hayırlı satışlar.

Tesekkur ederim hocam. Benim de dusuncem ayniydi. Hem cpu yu hem de Ram'i yuksek tutup, aldigim server'i az kisiye bolerek randimani artirmak istedim.

Hocam istek olursa bir server daha acabilirim fakat fiyati 100 TL gibi bisey olur.

Datacenter'daki indirim bitti o yuzden biraz fiyat farki almak durumundayim. Isterseniz adinizi yazdirabilirsiniz, simdiden bir iki arkadas istiyor. Yeterli cogunluk olursa alir, sizlere veririm.

Hocam istek olursa bir server daha acabilirim fakat fiyati 100 TL gibi bisey olur.

Datacenter'daki indirim bitti o yuzden biraz fiyat farki almak durumundayim. Isterseniz adinizi yazdirabilirsiniz, simdiden bir iki arkadas istiyor. Yeterli cogunluk olursa alir, sizlere veririm.
Hocam FP oranı iyi gibi görünüyor stok olsa alırdım. Aklımın bir ucu da sunucuda kararsizim.

hocam devam ediyorsa satisin 80 tl den almak istiyorum 1 tane. Eger stogun varsa

Son düzenleme:
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] 80 den devamsa almak istiyorum.

Son düzenleme:
stok varmı, işlemci kaç çekirdek [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

stok varmı, işlemci kaç çekirdek [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

şuan yok hocam stok açılacak fakat 100 yada üzeri olacak fiyat

ÖZELLİKLER

- Intel® Xeon® E5-2430v2 2.50 GHz
- 12 Gb Ram
- 110 GB SSD Disk
- 1 Gbps Bağlantı
- 2 Adet IP adresi
- Ingiltere Lokasyon

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri