arkadaslar i5 2.4 ghz 3gb rem var ,render işlemı cok uzun suruyo.ornegın 1 saatlık bır vıdeo 480p cozunurlukle 6 saat kadar.sizce remle alakalı olabılırmı veya tavsıyenız nelerdır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaslar i5 2.4 ghz 3gb rem var ,render işlemı cok uzun suruyo.ornegın 1 saatlık bır vıdeo 480p cozunurlukle 6 saat kadar.sizce remle alakalı olabılırmı veya tavsıyenız nelerdır
hocam ufak bir ssd al camtasiayı o kısıma yükle ( videolarının çıkış boyutlarını da hesaba kat ssd alacağın zaman) ram 3 çok düşük. 8 yap onuda, tam donanımını özelden yazarsan tavsiyelerde bulunayım.
SSD'nin render'a faydası olacağını pek sanmıyorum ssd bilgisayarın daha hızlı çalışmasına programların açılış süresinin azalmasını sağlar.Render ise daha çok ram ve işlemci gücüne bağlı ram ve işlemcini yükseltirsen faydası kesinlikle olacaktır
ssdye yoğunlaşmış herkes öncelik işlemci ve ram ssd son çare
dediğim gibi ssd son donanımdır işlemci ram iyi olmadıktan sonra ssd alırsın sen ona bakarsın o sanahocam mantıken ssd yanı harddıskın faydası olucaktır yanlıs dusunuyorsun,sonucta render oku ve yazmadır,ve okumayı yazmayı harddıskten yapar.ama tabıı bılgısayar bır butundur ,rem ve ışlemcıde onemlı tabıı.
---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------
dostum ssd okuma acısından dıger hard dısklere gore 100 kat daha hızlımıs,bana remın faydası olmaz dedıler kafam karıstı
dediğim gibi ssd son donanımdır işlemci ram iyi olmadıktan sonra ssd alırsın sen ona bakarsın o sana
hocam mantıken ssd yanı harddıskın faydası olucaktır yanlıs dusunuyorsun,sonucta render oku ve yazmadır,ve okumayı yazmayı harddıskten yapar.ama tabıı bılgısayar bır butundur ,rem ve ışlemcıde onemlı tabıı.
---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------
dostum ssd okuma acısından dıger hard dısklere gore 100 kat daha hızlımıs,bana remın faydası olmaz dedıler kafam karıstı
ssdye yoğunlaşmış herkes öncelik işlemci ve ram ssd son çare
ssd namını bende duydum cogu kısı tavsıye edıyor
renderde en büyük etken sırasıyla işlemci - çekirdek - ardından grafik kartıdır. daha sonra ram ve ssd gelir. çok büyük ram olması render hızını arttırmaz. anca çok lu program açarsınız veya programın daha hzılı açılmasını sağlar.
unuttuğunuz şeyler var arkadaşlar. İşlemci ve ekran kartı en önemli etkendir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.