Renkleri Anlaşılmayan Elbise Fotoğrafı

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Kardeşim lensle baktım mavi çıkarttım baktım mavi :D yok abi nasıl bakıyorsun yaa beyaz nerde

Annemle kavga ettik şimdi benle dalga geçiyorsun dedi kadın ama yok cidden altın sarısı ve beyazdan başka renk görmüyorum bu nasıl iş ya :D

PEKİ GERÇEK RENGİ NE
Tartışmalara noktayı koyan ise dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden Adobe oldu. Konuya ilişkin bilgisayar yazılımından faydalanan Adobe uzmanları, elbisenin renginin mavi ve siyah olduğunu açıkladı. İnternet üzerinden de satılan ve bir manken üzerinde teşhir edilen elbisenin gerçek renginin mavi ve siyah olduğu anlaşıldı.

PEKİ GERÇEK RENGİ NE
Tartışmalara noktayı koyan ise dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden Adobe oldu. Konuya ilişkin bilgisayar yazılımından faydalanan Adobe uzmanları, elbisenin renginin mavi ve siyah olduğunu açıkladı. İnternet üzerinden de satılan ve bir manken üzerinde teşhir edilen elbisenin gerçek renginin mavi ve siyah olduğu anlaşıldı.

Bütün büyüyü bozdun [MENTION=11620]era[/MENTION]

ofiste bi kız çalışan sabah mavi siyah renk nolmuş ki diyordu, rastgele denk gelmiş az önce yine, bu sefer altın sarısı ve beyaz görüyormuş, kız şu an balkona çıktı ağlıyor :D

Bende beyaz ve altın sarısı görüyorum ama mavi ve siyahmış doğrusu çok enteresan demekki bizim gözler farklı bakıyor :D

Annemle kavga ettik şimdi benle dalga geçiyorsun dedi kadın ama yok cidden altın sarısı ve beyazdan başka renk görmüyorum bu nasıl iş ya :D

Yapandan Allah razı.olsun yinede kafedeki kızlarla muhabbeti ilerletiyoruz bu sayede :D

Ekrana sağ ve sol taraftan çok dik açıyla bakınca mavi siyah gibi oluyor ama direk bakınca altın sarısı beyaz :D :(

sarı beyaz gördüğüm elbiseyi photoshopta açtım renklerini seçip baktığımda birde ne göreyim, elbisenin gerçek rengi mavi ve koyu yeşil çıktı :)

Beyler sizin gözünüz bozuk masaya çıkıp oradan baktım yine renk değişmedi..

beyaz ve altın sarısı görenlere taktik veriyorum,
farenin scrollunu hızlı hızlı ileri geri çevirin bi 10 saniye kadar, artık siyah lacivert göreceksiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri