Replika araba

zamanında çok araştırdım bunu mr2 den yapıolar genellikle ingilterede kompile body kit satılıyor kendin yapabiliyorsun bütün dünyaya kargoliyolar ama türkiyede o arabayı kullanamazsın çünkü araba a dan z ye değişyior denetimden geçiremezsin aracı las vegas replika sonra 1 kaç site daha var herkez dolandırıcı diyor onlara çok para kaptıran olmuş çok detaylı araştırdım need for speed filmindeki bütün arabalar replika youtube da onların yapılışını izliyebilirsiniz o şekil bir şirket lazım kalıp makinaları var öyle bir makina oldumu kendin bile yaparsın bilgisayarda giriyon ölcüleri makina sana kalıbı çıkarıyor adamın teki kendi garajında yapıyor ebaydan filan bu şekil full hazır body kit alabiliyorsun 1400 dolar kargo çıkıyodu ben baktığımda

alın size replica 100lük yarı otomatik abimin yaptığı motor 3 sene once yapmıştı diğer resimleri bulamadım ortadan amasör ve eksoz daha bir farklıydı memurlar gördümü anın da durduruyordu:D

gap.jpg

zamanında çok araştırdım bunu mr2 den yapıolar genellikle ingilterede kompile body kit satılıyor kendin yapabiliyorsun bütün dünyaya kargoliyolar ama türkiyede o arabayı kullanamazsın çünkü araba a dan z ye değişyior denetimden geçiremezsin aracı las vegas replika sonra 1 kaç site daha var herkez dolandırıcı diyor onlara çok para kaptıran olmuş çok detaylı araştırdım need for speed filmindeki bütün arabalar replika youtube da onların yapılışını izliyebilirsiniz o şekil bir şirket lazım kalıp makinaları var öyle bir makina oldumu kendin bile yaparsın bilgisayarda giriyon ölcüleri makina sana kalıbı çıkarıyor adamın teki kendi garajında yapıyor ebaydan filan bu şekil full hazır body kit alabiliyorsun 1400 dolar kargo çıkıyodu ben baktığımda

hocam peki direk yapıp satan yokmu Türkiyede ?

hocam peki direk yapıp satan yokmu Türkiyede ?

türkiyede yapıp satan yok anca bazı sanayiciler kendileri metalden yapmaya çalışıyor okadar makinası 1.5m euro civarı birşey türkiyede çok zengin bir iş adamı bunu yapması lazım yoksa zor türkiyede arabalar da pahalı yurt dışında toyota mr2 den yapıyolar adamlar arabayı 1000 euro ya alıyor türkiyede zor hobby olarak zengin bir iş adamı böyle bir şirket kurması lazım

alın size replica 100lük yarı otomatik abimin yaptığı motor 3 sene once yapmıştı diğer resimleri bulamadım ortadan amasör ve eksoz daha bir farklıydı memurlar gördümü anın da durduruyordu:D

gap.jpg

Crypton a benzemis , guzel olmus bursada olsa ne satar bu biliyon mu :)

Replica araba mı alınırmış ya bi vurucan kağıt olacak :D

parçası neyse alakda bi hondayı ferrari yapak be usta :D

yapanlar var :D

Türkiyede yapılır mı bu olay? :D

yapılır r10 da 2 yıl önce konusu acılmıştı o zaman araştırmıştım
cok niyetlenmiştim ama burda bahsedilen rakamların 2 3 katına mal oluyor
birde bazı replica arabaları görünce sogudum güzel olmayabiliyor kitler
iyi araştırmak saglam yerden almak lazım
türkiyede replica arabalar mevcut ruhsat falan problem cıkmıyor
bulgaristanda cok yaygınmış gitme ihtimali var ise ordan getirmek görerek almak daha mantıklı gibi sanki

Türkiye'de yapılamaz niye diyecek olursanız bentley bile yapsalar koyabilecekleri en güçlü motor 1.6 dizel.

karadenizli abimiz yerli tır yapmıştı zamanında volvoya benziyor biraz :)
van-tir2.jpg

7.jpg

karadenizli abimiz yerli tır yapmıştı zamanında volvoya benziyor biraz :)
van-tir2.jpg

7.jpg

karadeniz değil vanlı adam bizim 1 2 sokak yukarda oturuyor haberde izlemiştim hiç görmedim ama:) yurt dışındaki RC TRucklar ondan sağlam ama söylim:P

Çünkü;

Replika ürünler zengin olmayıpta zengin görünenlerin tercih ettiği bir ürün grubu yanlış mıyım?

Bu replika arabaların amacı ucuz fiyata lüks araç görünümlü araçlar satmak.Yani Türkiye'de araç olarak eski bir araç kullanıp motor hacmi vergisinden kaçınılsa bile 3-5 litrelik motorun tüketeceği muazzam yakıt zaten alan adamı perişan eder.Ki replikanın sıfır bir şekilde yapılıp tüvtürkten onay almasını falan hiç saymıyorum direk %140 civarı vergi ile 60.000 TL'lik taklit araç kaça çıkar.

Yani Türkiye için aşırı gereksiz ve iş görmeyecek bir iş kolu (en azından araçlar için) Fakat ileride imkanım olursa replika olarak değilde sıfırdan hobi olarak yapmak istediğim bir şey bu el yapımı araç üretimi.Para ve büyük bir garajım olursa mükemmel olacak.Kendi benzinli,dizel motorunu bile yapıp hobi niyetine trafiğe çıkmadan kullanırsın.

Bu arada Şamil'in en ucuz fiyatı 524 bin lira sitesinde mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri