Retnor Bilişim Çözümleri VDS / VPS / Kiralık Sunucu

Yazım bulunsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayakta mı duramıyom ? , niye mi verdim 70 milyonu ? :D niye verecem vds aldm ondan :D:D

neyse gece gece mizah bu kadar oluyr st paket 2 alınmıstr. sparis geçildi ödeme geçildi vds bekleniyor please... :D

1 adet vds ödemesi yapıldı

Kurulum yapılıp teslim edilmiştir, umarım memnun kalırsınız.

ayakta mı duramıyom ? , niye mi verdim 70 milyonu ? :D niye verecem vds aldm ondan :D:D

neyse gece gece mizah bu kadar oluyr st paket 2 alınmıstr. sparis geçildi ödeme geçildi vds bekleniyor please... :D

Kurulumunuz yapılmıştır efendim, kullanım sağlayabilirsiniz :D:D

Paket 2 vs. kesmez seni Oğuzum senden daha yüksek beklentlerim vardı :)

Stok mevcut...

upload hızı nedir?

torrent izni var mı ?

Tr lokasyon olduğundan sormak istiyorum mahkeme kararıyla erisimi engellenmis sitelere bu vdslerden ulaşabiliyor muyuz? Normalde kendi pcmizden dns degistirip girebiliyoruz vdslerde böyle şansımız var mı?

upload hızı nedir?

torrent izni var mı ?

Up / Down ortalama 300 / 500 mbps civarı çıkmakta, Torrent izni tabikide var.

Tr lokasyon olduğundan sormak istiyorum mahkeme kararıyla erisimi engellenmis sitelere bu vdslerden ulaşabiliyor muyuz? Normalde kendi pcmizden dns degistirip girebiliyoruz vdslerde böyle şansımız var mı?

TR lokasyon olduğu için google DNS lerini kullanarak mevcut tüm sitelere giriş yapabilirsiniz.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

Üstad selamlar. Kurumsal olarak kendi altyapımız ve ticari ortaklarımız için kullanmak istediğimiz TR Lokasyon bir reseller ihtiyacımız bulunmakta. Telefon ile size ulaşamadım. Telefonda görüşebilme şansımız var mıdır?

Üstad selamlar. Kurumsal olarak kendi altyapımız ve ticari ortaklarımız için kullanmak istediğimiz TR Lokasyon bir reseller ihtiyacımız bulunmakta. Telefon ile size ulaşamadım. Telefonda görüşebilme şansımız var mıdır?

Merhaba hocam,

%100 desteğini veremediğim hiçbir hizmetin pazarlamasını yapma taraftarı değilim, bu nedenle HOST olarak şu an için hizmet sağlamıyorum.

VDS, VPS yada Dedicated konusunda her zaman yardımcı olmaya hazırız fakat host konusunda bize ulaşan herkesi [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] yani Offline Bilişim e yönlendiriyorum. Mahsum bu konuda gerçekten bilgili ve ilgili bir arkadaş.

İyi çalışmalar.

TR lokasyon olduğu için google DNS lerini kullanarak mevcut tüm sitelere giriş yapabilirsiniz.

VDS Paket 3 için 3 aylık ödeme geçilmiştir. Hayırlı olsun. Yalnız site üzerinden ödeme bildirimi yapmadım daha doğrusu bulamadım. :)

Son düzenleme:
VDS Paket 3 için 3 aylık ödeme geçilmiştir. Hayırlı olsun. Yalnız site üzerinden ödeme bildirimi yapmadım daha doğrusu bulamadım. :)

Merhaba;

VDS kurulumu yapılmıştır, gerekli login bilgilerine müşteri panelinizden ulaşabilirsiniz.

Umarım memnun kalırsınız.

Stok mevcut.

skype varsa verirmisiniz hocam

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam paket 1'i alıp 2tb disk taktıra bılıyormuyuz acaba ? :D

Takarız da o zaman Paket 1 Paket 1 olmaz :)

hocam ne olur o zaman acaba :D fiyatı soylebılırısın acaba yada pm atabılırmısın :D 2 şey ıcın kullanıcam hocam arşıvımı ınıdırıcem ordan yukleme yapıcam bıde adsense acıcam adsense kullanıcam okadar :D

hocam ne olur o zaman acaba :D fiyatı soylebılırısın acaba yada pm atabılırmısın :D 2 şey ıcın kullanıcam hocam arşıvımı ınıdırıcem ordan yukleme yapıcam bıde adsense acıcam adsense kullanıcam okadar :D

Hocam şöyle izah edeyim.

Öncelikle 2 TB diskli bir VDS in trafik değerleri de Paket 1 ile uyuşmaz :) yani up down konusunda yüksek paketlerdeki VDS lerin değerlerinde işlem sağlarsınız.

Bunun yanı sıra disk için extra bir maliyet oluşur.

Dilerseniz siz kafanızdaki tam konfig. PM ile bana iletin, ben değerlendirip size uygun göreceğim fiyatı ileteyim.

Selamun aleyküm abi hayırlı işler olsun :) [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] selam abi msj kutun dolu olduğu için yazamadım profil msjı bıraktım sen skype'de beni bulamassan pmden dönüş yaparsın abi ben eklerim seni olmadı

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] kullandığım vds paket 3 ancak ytde video açtığımda ya da ekranı kaydirdigimda kesik kesik geliyor. Çalıstirdan dxdiag yaptığımda ekran ve ses kartı driverler yuklenmemis gözüküyor. Sorunu nasıl cozebilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri