#303023 ticket attım. yardımcı olur musnuz hocam?
Gördüm hocam, işlem sağladığımda ticket ile geri dönüş yaparım.
İyi çalışmalar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
#303023 ticket attım. yardımcı olur musnuz hocam?
Reis [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
Skype den de yazdım da şu 1 Nolu paketi deneme ihtimalimiz_?
VDS Paket 2 3 aylık 70 tl lik aldım şimdi. kısa sürede teslim edersen sevinirim.
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
Kurulum yapılmıştır, gerekli login bilgilerini müşteri panelinden temin edebilirsiniz.
Stok mevcut.
Retnor kalitesini bide biz deneyelim... kampanyadaki 3 aylık paket 1 alındı. Teşekkür ediyorum hızlı kurulum için.
hızlı bir şekilde çoklu alımı tedarik etti. teşekkür ediyorum...
#198493 Ticket attım yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Mehmet hocam skype bakabilir misin?
Dönüş yapıldı.
İyi kullanımlar umarım memnun kalırsınız.
Bilgi verildi.
Dönüş yapıldı.
Stok mevcut.
Makine gerçekten çok güzel oldu. Ellerine sağlık hocam.
1 adet 5. paket vds alındı. film falan izliyodum öyle faceye falan girdim bir baktım kendi bilgisayarımdan değil vds den girmişimVDS o kadar hızlı kendi bilgisayarınız gibi kullanabilirsiniz. film izlerken bile kasma yapmıyor şuana kadar aldığım vds lerin içinde en iyisiydi..
İki ay kadar önce paket 1 vds almıştım kendisinden.Taban paketi olmasına ragmen bir keZ bile bağlantı problemi yaşamadım hız konusundada tatminkar.bu gün 3 adet vds daha aldım dahada.kullandığım vdslerde sağlayıcılarda en iyisisiniz hocam teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.